İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yanlis hatirlamiyorum dimi 14 yabanci hakkimiz var, ve suan 15 oyuncu var takimda yabanci. Onana ya lisans nasil cikartiyoruz bu durumda ?İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mevzunun gidecek oyuncu ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Boga ya da bir başkasıyla anlaşsalar illa ki feshedecek birini bulurlar. Gören de hiç tonla para verip oyuncu göndermedik zannedecek.
edit, baktim bugun cikartilmis lisansi ama bu durumda 15 yabanci oyuncuya TFF nasil izin veriyor ?En son Ibrahim Gaygusuz tarafından düzenlendi; 12.09.2025, 16:56.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
20 tane de yabancı olabilir ama listeye maximum 14 yazılabiliyor diye biliyorum.İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yanlis hatirlamiyorum dimi 14 yabanci hakkimiz var, ve suan 15 oyuncu var takimda yabanci. Onana ya lisans nasil cikartiyoruz bu durumda ?
edit, baktim bugun cikartilmis lisansi ama bu durumda 15 yabanci oyuncuya TFF nasil izin veriyor ?
Yorum
-
Burdan şu çıkıyor,İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor altyapısından yetişmiş, A takımda ve millî takımda oynamış, gol kralı olmuş, yurtdışına transfer olup Avrupa Kupası kaldırmış, camianın zor döneminde teknik direktör olarak gelmiş birinin;
* Sakat oyuncuya milyon eurolar ödetmesi,
* Tek yıllık kiralık kaleciye yaklaşık 5 Milyon Euro vermesi,
* Geçen yıl Avrupa'da final oynamış U19'u silip atması anlaşılır ve affedilir gibi değil.
Şike sürecinde çok gördüm şahit oldum,
İnsanların dışarıya çizdiği şekil ile icraatı aynı değil. FT de demek ki diğerleri gibi, üzücü bunu söylemek ama kolpa. Dünyanın en delikanlısı benim, TS yi benden daha çok düşüneni yoktur havasında, ama şu üstte yapılanlara bırak karşı çıkmayı siper oluyor, sahip çıkıyor, destekliyor.
- Beğen 3
Yorum
-
Onana, Batagov , Savic , Pina ,Bouchairi , folcarelli ,Oluai ,Muci ,Olaigbe , Zubkov , Visca ,Sikan , Onauchu , Agusto.İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yanlis hatirlamiyorum dimi 14 yabanci hakkimiz var, ve suan 15 oyuncu var takimda yabanci. Onana ya lisans nasil cikartiyoruz bu durumda ?
edit, baktim bugun cikartilmis lisansi ama bu durumda 15 yabanci oyuncuya TFF nasil izin veriyor ?
15. isim kim onu çıkaramadım ?
Yorum
-
2 gün sonra çok önemli bir maç var ve ne yazık ki maçın sonucu bizim için berbat bir sürecin başlangıcı olabilir. yaşanacak bir rezillik sonrası olacakları, takımın dağılacağını, gençlere yazık olacağını öngörmek zor değil.
peki biz bu maça sağ bekte kiminle çıkacağız? devşirme olan sol bekimizi bir mevki devşirmesi daha yaparak sol beke çekerek. bunun sonucunu son samsun maçında gördük.
takımın en zayıf yeri olan orta sahada 2 yeni transfer oynayamayacak.
kaleci daha takımda kimsenin adını bilmiyor.
işte yönetim, işte beceri. helal olsun hepsine.
- Beğen 2
Yorum
-
Paylaştı. Kapattık.İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTahminim saat 19:00 a doğru muhtemel H.Tuncel ateşinizin üzerine suyu dökecek ve transferi kapattığını paylaşacak..
Yorum
-
Nwakaeme.İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Onana, Batagov , Savic , Pina ,Bouchairi , folcarelli ,Oluai ,Muci ,Olaigbe , Zubkov , Visca ,Sikan , Onauchu , Agusto.
15. isim kim onu çıkaramadım ?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bir transfer sezonunun daha sonuna geldik.
Yine 8 almadan bitirdik maalesef.
5 tane net transfer yapacağız deyip adam akıllı 1 tane bile adam alamadılar.
Allah sizi bildiği gibi yapsın, tez zamanda defolup gitmeniz ümidiyle inşallah.En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 12.09.2025, 18:28.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Beğen 2
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum