Sitemizle ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.
Mesajlara en kısa sürede dönüş yapıyoruz. Numramızız telefonlarınıza kaydediniz.
" Profesyonel futbolcu Andre Onana ile 1 (Bir) yıllık anlaşma yapılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya; 2025/2026 futbol sezonu için 3.510.000.-USD garanti ücret ve 1.755.000.-USD imza ücreti ödenecektir. Kamuoyuna duyurulur. "
Bir opsiyon olsaydı burada belirtmek zorundaydık diye biliyorum .
şu anda gözüken o gibi. fakat kulüple ilgili maddeler hiç mi yok. o ayrı bir kapla mı gelir bilmiyorum. fakat şöyle bir gerçek var ki eğer 1 senelik kira için bu kadar cepten para çıkacaksa kulübe neredeyse muçi fiyatına gelmiş 1 senelik. bu demek değil ki kardayız. ikisinde de zarardayız.
Rizespor bile Trabzonspor’dan çok daha isimli Milli takım oyuncuları aldı, oraya gelmek istemişler ama Trabzon’a gelmek istememişler, parasını verdikten sonra Onana getirdin, siz almak istemediniz bizi bu vasatlığa mahkum ettiniz..
Çok doğru bir yazı yazmış arkadaş anlayana.
Ağlaya, ağlaya gideceksiniz bu kulüpten inşallah...
“Burada daha önce oynamış bir oyuncuyla konuştum, Marc Bartra. Şehir hakkında çok olumlu şeyler söyledi. Uçaktan şehre bakıyordum, her şey harika görünüyordu. Ama tabii ki henüz şehir hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Çok heyecanlıyım ve burada olmayı dört gözle bekliyorum."
"Sanki dünyanın son maçı gibi oynamalısın, biz de öyle yapacağız. Böyle maçlara alışığız. Burada olmaktan mutluyum. Sahada her şeyimizi vereceğiz ve biliyorum taraftarlarımız bizi destekledikçe daha da güçlü olacağız”
Gidecek yabancidan haber yok halen. Kendileri cozemediler, TFF ye mi yalvariyorlar.
Mevzunun gidecek oyuncu ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Boga ya da bir başkasıyla anlaşsalar illa ki feshedecek birini bulurlar. Gören de hiç tonla para verip oyuncu göndermedik zannedecek.
Yorum