bizim altyapı şampiyon oluyor, hatta geçen fenerbahçe'yi yeniyor ama ne hikmetse a takıma bir türlü yükselemiyor. bu sorunu anlamak ve çözüm üretmek belki de 8 transferinden de değerli...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
fatıh tekke kardesımız dıyor ki kaos var neden var konusacagız sebeplerı
abıcıgım konusacak bır sey yok
transfer sezonunda yapman gerekenı yapmamıssın basarısızlıgına sasırmamak lazım
burda kıcımızı yırttık dedık abı al ortasaha kanat ve nokta atısı dedık defans dedık guney amerıkadan da alın dedık
bıle bıle takımın ıcıne ettınız
sımdı yenı hoca gelse fatıhın aldıgı ve yonetımın aldıgı coplerı yollamak ıcın calısacak sonrakı yonetım ve hoca
nasıl boyle bır akılsızlık yaparlar
nıyetlerınden suphe ederım
Trabzon yonetımı ve hoca acılen gıtmelıEn son erenslash tarafından düzenlendi; 23.09.2025, 14:37.
Yorum
-
Oncelikle yönetim ve hoca göreve gelirken genç takımdan 2-3 oyuncu mutlaka ilk onbirde olacaktır bu riski alıyoruz demeden olmazİlk olarak Mehteroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim altyapı şampiyon oluyor, hatta geçen fenerbahçe'yi yeniyor ama ne hikmetse a takıma bir türlü yükselemiyor. bu sorunu anlamak ve çözüm üretmek belki de 8 transferinden de değerli...
Yorum
-
Malmo ve Ludogorets gibi takımların bir milyona aldığı adamlara bakın. Camara mi nedir fakir wakayemeleri dolu adamlarda hem de genç. Bir milyona almışlar. Razgard falan Bulgar ligine getiriyor biz napıyoruz.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Jørgen Strand Larsen de benzer niteliklere sahip bir Norveçli forvet. �
Squawka
Ole Sæter – Rosenborg formasıyla dikkat çeken bir santrafor; güçlü yönleri arasında hava topları ve fizik gücü var. �
Reddit +1
🔍 Potansiyel Diğer Adaylar / Gelişen Oyuncular
Daniel Seland Karlsbakk – Norveç’te Sarpsborg 08’de oynuyor, ileri bir forvet. � chatgpt sorloth tarzı forvet olarak bunları öneriyor.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Salih,Boran,Arda,Taha ve kaleciler A takımda ve muhtemelen sezon boyunca kısmende olsa süre bulacaklar. Salih başladı süre bulmaya. Ne olacakı bütün alt yapıyı olduğu gibi yukarı çıkarıp şans mı verecektik.?İlk olarak Mehteroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim altyapı şampiyon oluyor, hatta geçen fenerbahçe'yi yeniyor ama ne hikmetse a takıma bir türlü yükselemiyor. bu sorunu anlamak ve çözüm üretmek belki de 8 transferinden de değerli...
Yorum
-
Eksik bölgen var . Olmasa şans verme o kısımda bir problem yok .İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Salih,Boran,Arda,Taha ve kaleciler A takımda ve muhtemelen sezon boyunca kısmende olsa süre bulacaklar. Salih başladı süre bulmaya. Ne olacakı bütün alt yapıyı olduğu gibi yukarı çıkarıp şans mı verecektik.?
İki senedir Ozanı deniyorsun , bir parlıyor bir sönüyor . Okay olmuyor . Orta sahada dikiş tutturamıyorsun.
Orta saha kısmı inanılmaz işliyordur , oranın ahengini bozmak istemezsin bunu anlarım . Geçtiğimiz sezon her şeyin belli olduğu zamanlarda bile Salih doğru düzgün kadroda kendine yer bulamadı . Bu sene de bulduğu süre 6 maçta 24 dakika . Yani maç başına 4 dakika eder .
Soruna gelecek olursam , orta sahan bu kadar yitikken evet şans vereceksin. Uğurcan , Yusuf Yazıcı , Abdülkadir gibi adamlar bu tip durumlarda süreler bulup takıma monte edildi . Şu şartlarda genç bir oyuncuya takımında doğru dürüst süre vermiyorsan , her şey dört dörtlükken hiç vermezsin .
Antalya 16 yaşındaki genç futbolcusuna 77 dakika süre vermiş . Sen 20 yaşındaki futbolcuna süre verme konusunda imtina ediyorsun
Üstelik lig tablosunda da adamlardan bir tık ilerdesin .
En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 23.09.2025, 17:54.
- Beğen 2
Yorum
-
Bodoyq baktım da hauge ve bergi oynatıyor satıp geri almışlar. Bu adamları 5 er rahat alırdık. Biz atanamamis ekuban ağustoyu diabete kılıklı olaigbeye 10 milyon bayıldık. Rezalet yine sinir oldum. Aynı takımdan byrhildseni de alırdık promosyon olarakhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBodoyq baktım da hauge ve bergi oynatıyor satıp geri almışlar. Bu adamları 5 er rahat alırdık. Biz atanamamis ekuban ağustoyu diabete kılıklı olaigbeye 10 milyon bayıldık. Rezalet yine sinir oldum. Aynı takımdan byrhildseni de alırdık promosyon olarak
hauge ve berg gidip geri geldikleri için bir daha ayrılacaklarını sanmıyorum
o sistemin içinde kaos un olmadığı bir ortamda huzur içinde toplarını oynuyorlar, oynadıkları oyundan keyif alıyorlardır
tahminim maaşları en fazla yıllık 500 bin avrodur, iyi galibiyet primi alıyorlardır, bu oyuncuların para için başka maceralara atılacaklarını sanmıyorum yakın gelecekteTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Oncelikle yönetim ve hoca göreve gelirken genç takımdan 2-3 oyuncu mutlaka ilk onbirde olacaktır bu riski alıyoruz demeden olmaz
futbolda genç oyuncu diye bir kriter yok hocam
iyi oyuncu vardır kötü oyuncu vardır
ayrıca buna risk denmez, kumar denir, kumar oynarsan kendini bir anda düşme potasında görmen işten bile olmazTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 haftada 5 gol atmışız. 3 gol Onuachu 3 asist Zubkov.
En çok asist yapan 2. oyuncumuz 1 asist ile Onana.
Olaigbe adeta yeni atanmış bir Diabate.
Ortasahada aldığımız kötürüm arkadaş ve Oluali 'ninde skorer bir tarafı yok.
Onana'yı nasıl getirdiysen 10 tane çöp almak yerine Merkeze ve kanata 2-3 iyi oyuncu alınıp yarışmacı takım olacaktık. Ancak beceremediler.
not : olaigbe nin fb maçında onaçuya yaptığı asistide unutmamak lazım, iptal edilen goldeTEKKEBALL
Yorum
-
Takımda 10 ve 8 numara olmadığı için her futbolcu göze batıyor. Onuachu, Zubkov extra yük biniyor. Olaigbe de göze batıyor. Olaigbe takımı kurtaracak bir isim değil. Fakat rakibi yoran zorlayan bir isim. Futbol bir takım oynudur. Sen ise 2 kişi eksik oynuyorsun aşağı yukarı. Bu iki mevkideki elemanın ne bok yaptığı belli değil. Takım paslı çıkacak ofans bölgesinde kimse yok. Onuachu top almaya orta saha yayına kadar gelmemeli. Bunu maç boyunca birkaç kez yaparsın. Adam koşturmaktan canı çıkıyor
Bu gidişle çok fazla sakat vereceğiz. Kimsenin maç sonlarına mecali kalmıyor daha. Sakat olan adamı 8 numara diye yutturmaya çalışıyorlar. Adamın 1 tane uzun top attığı yok eski takımında. Oyun mu kuruyor ? Yok. Sadece topu alıp hızlıca taşıyor. Top tekniği yüksek tek adam Muci. Oda futbolu bırakmış gibi takılıyor.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
"A takıma yükselmek"teki kastım Yusuf Yazıcı gibi, Uğurcan gibi, Abdülkadir gibi etkin oyuncu yetiştirmektir. Süs gibi kulübeye koymak değil...Altyapı ve bu işin outsource'u scouting işini düzgün yapacak yönetimler gelmeli, bizim topraklar verimli, bu hamur var, yeterki ehli olanlara iş verelim, son dönemde verilmediğini görüyoruz.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Salih,Boran,Arda,Taha ve kaleciler A takımda ve muhtemelen sezon boyunca kısmende olsa süre bulacaklar. Salih başladı süre bulmaya. Ne olacakı bütün alt yapıyı olduğu gibi yukarı çıkarıp şans mı verecektik.?
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eksik bölgen var . Olmasa şans verme o kısımda bir problem yok .
İki senedir Ozanı deniyorsun , bir parlıyor bir sönüyor . Okay olmuyor . Orta sahada dikiş tutturamıyorsun.
Orta saha kısmı inanılmaz işliyordur , oranın ahengini bozmak istemezsin bunu anlarım . Geçtiğimiz sezon her şeyin belli olduğu zamanlarda bile Salih doğru düzgün kadroda kendine yer bulamadı . Bu sene de bulduğu süre 6 maçta 24 dakika . Yani maç başına 4 dakika eder .
Soruna gelecek olursam , orta sahan bu kadar yitikken evet şans vereceksin. Uğurcan , Yusuf Yazıcı , Abdülkadir gibi adamlar bu tip durumlarda süreler bulup takıma monte edildi . Şu şartlarda genç bir oyuncuya takımında doğru dürüst süre vermiyorsan , her şey dört dörtlükken hiç vermezsin .
Antalya 16 yaşındaki genç futbolcusuna 77 dakika süre vermiş . Sen 20 yaşındaki futbolcuna süre verme konusunda imtina ediyorsun
Üstelik lig tablosunda da adamlardan bir tık ilerdesin .Ne yazık ki geçen sene ki u19 takımının başarısı biraz göz boyadı o kadroda uğurcan, Yusuf ve Abdulkadir yeteneğinde potansiyelinde herhangi bir oyuncu yok. Bu sene ki u19 takımı ne kadar başarısız sonuçlar alsa da potansiyel olarak çok daha büyük şeyler vadediyor mesela.İlk olarak Mehteroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"A takıma yükselmek"teki kastım Yusuf Yazıcı gibi, Uğurcan gibi, Abdülkadir gibi etkin oyuncu yetiştirmektir. Süs gibi kulübeye koymak değil...Altyapı ve bu işin outsource'u scouting işini düzgün yapacak yönetimler gelmeli, bizim topraklar verimli, bu hamur var, yeterki ehli olanlara iş verelim, son dönemde verilmediğini görüyoruz.
Yorum
-
Hocam ben sana U19 inanılmaz işler yaptı oradaki çocukların hepsi kadroya katılsın diye bir şey söylemiyorum ki . Yazdıklarının benim söylediğimle uzaktan yakından bir ilgisi yok.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ne yazık ki geçen sene ki u19 takımının başarısı biraz göz boyadı o kadroda uğurcan, Yusuf ve Abdulkadir yeteneğinde potansiyelinde herhangi bir oyuncu yok. Bu sene ki u19 takımı ne kadar başarısız sonuçlar alsa da potansiyel olarak çok daha büyük şeyler vadediyor mesela.
Benim sorduğum ve cevabını merak ettiğim şey şu , orta sahanda 2 senedir denemiş ve verim alamamış olduğun okay ile ozan mevcut . Bunlardan verim alamadığın maçlar aldığın maçlardan çok daha fazla . Durum böyle iken neden salihi orada denemiyorsun ? En fazla ne olabilir ? Okay ya da Ozan inanılmaz performans veriyor da , kadrodan çıkarılınca orta sahan mı çökecek ? Sorum çok net aslında .
Bir yerden verim alamıyorsun ve elinde alternatif bir oyuncun var . Denememek neden ? Belki sen idmanlarda olmadığını görüyorsun. Sahaya koy , taraftar da görsün sorgulamayı bıraksın. Bu kadar basit
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum