Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

En buyuk hatasi kardesim dedigi erto ya haddinden fazla guvenmesi oldu altı oyulurken oynanan oyunu goremedi..alanyada adam kovalamasi o sene siyaset tarafindan calinan sampiyonlugun sinir patlamasaydi o gun sadece sahada adam kovalamadi kufurden dolayi, alanyali klup baskani ve yoneticiler nezdinde siyaseteen tepeden en alta kadar siyirdi dumduz kaydi bizzat o gun yaninda olup kavgaya katilanlardan alinmis net bilgidir isim vermiyorum sıkınti olmamasi icin ama kendisi akrabamdir da, o olaydan sonra da yazdim zaten ipi o gun cekildi omru uzun olmaz diye ,ruhunu siyasete satmis siyasete tepki vermeyen bir sehir varken bana ne diyerek kosesine de cekilebilirdi yapmadi cunku bizim gibi taraftarlik hassasiyeti olan klup cikarlarini herseyin onunde tutan ,herseyden once acgozlu olan biri degildi..omur olayinda ben o zamanda yazmistim fiyatini bulan her adam satilmali diye bana gore de hata yapmistir ama yusuf yazici satilmisken kasada para varken gerek yok ilerde satilir klubun gelecegini satiyoruz diyenler en az yuzde 50 ydi bunu da unutmamak lazim sakatlikdan sonra kariyerinin tepe taklak olacagini kimse on goremedi ömurun.avci ile devam etmesi konusuna gelirsek agaoglu cagdas atanla anlasmisti kayseriden affini istemisti hoca hersey imzaya kalmisken meshur balkon tiyatrosu gerceklesti hani su seninle bir ömur avci hocam temali oyun,arkasinda kimin oldugunu soylemeye gerek yok sanirim.havalimani konusunda da haklidir cunku yok parasina istimlak edilecekdi bize akyazanin etrafindan yer verilerek o zamanda yazdim neden ordu rize gibi havaalanlarinda yapildigi gibi denize dolgu yapilmiyorda israrla bir pist uzatmak icin cokda genis olmayan burasi isteniyor diye dert baskaydi cunku agaoglunun kongrede konusmasi arap kardeslerimizin oyunlarini bozdu diyerek uzatmiyorum susuyorum gelinen surecte havalimani deniz ustunde yapilacak aklin yolu bir .
    ozetle hatalari olmakla beraber gunahiyla sevabiyla trabzonspor tarihinin samil ekinciden sonra gelmis gecmis en basarili baskanini siyasetin icinde oldugu bir darbe ile icerden cokertip koltugundan ettik.
    alanyaspor kupa finalinde uzatmalarda gelen shorlth golu sonrasi protokol tribununde yaptigi o meshur hareketde alanyaya degil sampiyonlugu calanlara karsiydi mesajda yerine ulasmis sonrasinda gelen sikayetlere bakildiginda ,bugune kadar trabzonspor tarihinde siyasete karsi gordugum en kral cesur harekettir ustune cikilabilecegini sanmiyorum..
    Benim tek anlamadığım şu, mâdem üstü çizildi nasıl oldu da şampiyonluk senesinden önce ipi çekilmedi ve şampiyon başkan olmasına engel olunmadı siyâset tarafından ?
    "Önce şampiyon olunsun sonra kendi ertoşumuzu rahat rahat başa getirelim" mi demişlerdir ? Rant daha kolay elde edilir diye?
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Chami gönderiyorsan yerine muci alamazsin..
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak okb61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunu zaten söyledi. Eğer istediğimiz gibi bir kaleci bılamazsak bir sene abilik yapıcak. Gençlerle devam edilecek diye söyledi.
        Abilik yapacak kaleci ne demek? Ya formayı verip forma senin deyip güven aşılayacaksın oynayacak gelişecek ya da o abi formayı giyecek seneye de yine gençler tecrübesiz başka bi abi getirelim diyeceksin.

Yedek kulübesinde kaleci gelişmez.
        En son castillo61 tarafından düzenlendi; 06.09.2025, 12:04.

Yorum

• bu takıma samsunspor hocası gibi bi hoca lazım yoksa sittin sene adam akıllı top oynamayacağız gibi

Yorum

• Muhammed Şengezer'e 4 milyon euro veren şeref yoksunudur..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Muci, Cham dan iyi futbolcu. Cham olmadi beyler, olmasida imkansiz. Ayni Mendy gibi bizim ligin adamlari degil. Muci yi Sergen salmiyor, Besiktas yonetimi salliyor. Su saaten sonra kanadi kirik birisini getirip taraftara sevgili yapmalari lazim ki baska turlu sezon kurtulmaz. Rafa Silva vardi taraftara sevgili, oda bu sene oynamamaya karar verdi gibi.

Insallah basarili olur Muci, onun da bizimde ihtiyacimiz var. 2 ayaginida kullanabilen adam. Yeterki kimya olussun. Istedigim adam degildi ama kotu de adam degil.

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sorum şu burada ısınan mendy ve cham size ihtiyacım var desek, sikan seni her zaman kullancağım desek sonrasında onuachi ve pina transferini yapsaydık.

augusto,boukhari,oulai,muci,olaigbe buraya ne kadar yatırdık mucinin opsiyonu 6 olsa en az 25 milyon var burada. Bu paraya sol açık ve 8 olmak üzer 2 tane baba transfer yapsaydık. Sol beke bir tane gelişime açık oyuncu alsaydık karmı ederdik zararmı?
                Mendy'nin ilk geldiğinden beri aklı burada değil Cham ise tripkolik güvenilip yola çıkılacak bir adam değil bunların gönderilmesi yönetimin yaptığı tek doğru iştir muhtemelen

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Muci, Cham dan iyi futbolcu. Cham olmadi beyler, olmasida imkansiz. Ayni Mendy gibi bizim ligin adamlari degil. Muci yi Sergen salmiyor, Besiktas yonetimi salliyor. Su saaten sonra kanadi kirik birisini getirip taraftara sevgili yapmalari lazim ki baska turlu sezon kurtulmaz. Rafa Silva vardi taraftara sevgili, oda bu sene oynamamaya karar verdi gibi.

Insallah basarili olur Muci, onun da bizimde ihtiyacimiz var. 2 ayaginida kullanabilen adam. Yeterki kimya olussun. Istedigim adam degildi ama kotu de adam degil.
                  sergen istese kalırdı kendinizi kandırmayın şuanki jk yönetimi sergen'le zıtlaşmaz

Yorum

• Haftasonu olduğu için kulüp tatilde 2 gün birşey çıkmaz
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Geçen sezon orta sahadaki en büyük problem Ozan-Okay ikilisiydi. Bu ikilinin birlikte oynadığı maçların neredeyse tamamını kaybettik. Açın bakın maç kadrolarına:
                      Explore the Trabzonspor latest results, today's scores and all of the current season's Trabzonspor results on Flashscore.com.

Okay uzun süreli sakatlık yaşayınca toparlanıp biraz puan topladık da kümede kaldık. Okay'ın sakat olduğu Ocak-Şubat aylarında kazandığımız maçlara bakın anlayacaksınız ne demek istediğimi.

Sezon sonunda ne oldu? Sanki bu ikili masummuş da asıl problem Lundstram, Mendy ve Cham'mış gibi bu 3 futbolcu gönderildi. Ozan ve Okay hala takımda duruyor. Geçen sezon ilk 11 oynadığı maçların neredeyse tamamı kaybedilen Okay ilk 11'in değişmezi oldu hatta.

Ayrıca en azından Lundstram, Mendy ve Cham sağlamdı. Yerlerine alından futbolcuların ikisi omurgadan sakat. Diğeri hocanın tabiriyle hazır değil.
                      “Beşiktaş için canımı veririm.”
                      —Şenol Güneş

Yorum

• Sergen yorumculuk yaparken muçi yi gömmüstü. O yüzden belliydi gidecegi yani.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Muci geldiği takımda ofansif orta saha olarak oynuyordu. bjk de rafayı aldılar direk. adamı yolladılar kanada. öyle aman aman hızlı bir futbolcu değil. çalım yeteneği biraz iyi diye hapsettiler adamı. bizim yusuf yazıcıyı kanat oynatmamız gibi bir şey. şutu var diye sağ kanada koymuşlardı çekip vurur diye.
                          Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                          çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abilik yapacak kaleci ne demek? Ya formayı verip forma senin deyip güven aşılayacaksın oynayacak gelişecek ya da o abi formayı giyecek seneye de yine gençler tecrübesiz başka bi abi getirelim diyeceksin.

Yedek kulübesinde kaleci gelişmez.
                            Aynen yediği gollerde de ilk koşarak bu gençler oynatılır mı diye saydırmaya gelecekler de sizin gibiler olacaktır.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benim tek anlamadığım şu, mâdem üstü çizildi nasıl oldu da şampiyonluk senesinden önce ipi çekilmedi ve şampiyon başkan olmasına engel olunmadı siyâset tarafından ?
                              "Önce şampiyon olunsun sonra kendi ertoşumuzu rahat rahat başa getirelim" mi demişlerdir ? Rant daha kolay elde edilir diye?
                              Oyle kolay degil bu isler sefer kör goze parmak sokar gibi yapamazlardi basarili bir baskani harcasalardi cikar konusurdu dönen filmleri anlatirdi.sadri sener gibi o da bu konularda minnet etmez kimseye siyasetle bir yere gelmediki siyasetle bitsin gitsin. dikkat et sampiyonluk senesi tokezler gibi olduk bir iki mac ust uste alehimize hakem hatasi yapildi cikti ne demisti baskan tam sozleri hatirmalamiyorum ama sakın ha birileri gecen seneki gibi olacagini sanmasin ayni senaryoyu tekrarlamaya kalkmasin anlaminda aciklama yapmisti ,bu cikar konusurum demekti acik acik tehdit etti sonra alehimize bir daha mac sonucuna tesir eden kritik hata yapilmadi ,ufak ufak alti oyuldu yerine erto hazirlandi bunu sapmiyonluk senesinin oncesinde yazmaya baslamistim takip ettiysen yazilari bilirsin gittiginde kac kisi itiraz etti sampiyonlugun gercek mimarinin erto oldugu pompalandi surekli buna inanan insan sayisida hic de az degildi, mali denge sekteye ugrayinca erto musluklari kapatinca kendi birakip gitti gibi gozuktu ama ince ince islenen tam bir operasyonla ipi cekildi..yapilanin farkina vardiginda is isten cokdan gecmisti havaalani konusunda konusmasi da zaten bunun farkina vardiktan sonra geldi.onceside var adama soz dinletemiyorlardi o donem kac kisi hangi siyasiler satilmissehirin transfer yasagini kaldirmak icin araya girdi baskasi olsa bu baskiya dayanmasina imkan yoktu mevcut sartlarda, cikti ne dedi kongrede mustafa abimizin kemiklerini sizladatamam islerine gelmedi kukla olmadigi icin..erto yonetimi git denilmeden gitmez basimizdan ,gitseler bile agaoglunun baskanlik gibi bir dusuncesi yok simdilik ,suanda gelse bile basarili olabilmesi cok zor o da bunun farkinda akıllı bir adamdir kendisi,diyelim ki ikna edildi baskan adayi oldu herturlu kazanir buna kimse engel olamaz da mutlaka guclu bir yonetim olmali herseyden once siyasetle arasini duzeltecek bir iki isim mutlaka olmali yonetimde..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Timi Max Elsnik: "Trabzonspor'a transferim %99 tamamlanmıştı, neredeyse yola çıkmıştım bile. Ama bu futbol. Neden olmadığını bilmiyorum. Belki Kızılyıldız kararını değiştirdi, belki sorun karşı tarafta çıktı. Artık önemi yok." (61saat)

Muhtemelen Fransizlar olayı öğrenince, "Enayiyi kaçırmayalım, sakat adam elimizde kalacak" deyip Bouchari icin biraz indirim yapti. Bizimkiler de Tekke nin istediği Bouchari yi alip bu transferden vazgecti.
                                Keşke öyle olsa. Bunu bile beceremediler. Elsnikle anlaştıktan sonra Fatih başka bir futbolcu beğeniyor. Onunla anlaşmak için Elsnikten vazgeçiyorlar. Sonrasında o futbolcuyla da anlaşamıyorlar. Hem bundan hem ondan oluyorlar.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X