İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
En buyuk hatasi kardesim dedigi erto ya haddinden fazla guvenmesi oldu altı oyulurken oynanan oyunu goremedi..alanyada adam kovalamasi o sene siyaset tarafindan calinan sampiyonlugun sinir patlamasaydi o gun sadece sahada adam kovalamadi kufurden dolayi, alanyali klup baskani ve yoneticiler nezdinde siyaseteen tepeden en alta kadar siyirdi dumduz kaydi bizzat o gun yaninda olup kavgaya katilanlardan alinmis net bilgidir isim vermiyorum sıkınti olmamasi icin ama kendisi akrabamdir da, o olaydan sonra da yazdim zaten ipi o gun cekildi omru uzun olmaz diye ,ruhunu siyasete satmis siyasete tepki vermeyen bir sehir varken bana ne diyerek kosesine de cekilebilirdi yapmadi cunku bizim gibi taraftarlik hassasiyeti olan klup cikarlarini herseyin onunde tutan ,herseyden once acgozlu olan biri degildi..omur olayinda ben o zamanda yazmistim fiyatini bulan her adam satilmali diye bana gore de hata yapmistir ama yusuf yazici satilmisken kasada para varken gerek yok ilerde satilir klubun gelecegini satiyoruz diyenler en az yuzde 50 ydi bunu da unutmamak lazim sakatlikdan sonra kariyerinin tepe taklak olacagini kimse on goremedi ömurun.avci ile devam etmesi konusuna gelirsek agaoglu cagdas atanla anlasmisti kayseriden affini istemisti hoca hersey imzaya kalmisken meshur balkon tiyatrosu gerceklesti hani su seninle bir ömur avci hocam temali oyun,arkasinda kimin oldugunu soylemeye gerek yok sanirim.havalimani konusunda da haklidir cunku yok parasina istimlak edilecekdi bize akyazanin etrafindan yer verilerek o zamanda yazdim neden ordu rize gibi havaalanlarinda yapildigi gibi denize dolgu yapilmiyorda israrla bir pist uzatmak icin cokda genis olmayan burasi isteniyor diye dert baskaydi cunku agaoglunun kongrede konusmasi arap kardeslerimizin oyunlarini bozdu diyerek uzatmiyorum susuyorum gelinen surecte havalimani deniz ustunde yapilacak aklin yolu bir .
ozetle hatalari olmakla beraber gunahiyla sevabiyla trabzonspor tarihinin samil ekinciden sonra gelmis gecmis en basarili baskanini siyasetin icinde oldugu bir darbe ile icerden cokertip koltugundan ettik.
alanyaspor kupa finalinde uzatmalarda gelen shorlth golu sonrasi protokol tribununde yaptigi o meshur hareketde alanyaya degil sampiyonlugu calanlara karsiydi mesajda yerine ulasmis sonrasinda gelen sikayetlere bakildiginda ,bugune kadar trabzonspor tarihinde siyasete karsi gordugum en kral cesur harekettir ustune cikilabilecegini sanmiyorum..
"Önce şampiyon olunsun sonra kendi ertoşumuzu rahat rahat başa getirelim" mi demişlerdir ? Rant daha kolay elde edilir diye?
Yorum