Şansa bala aldığımız 4 maç 10 puan o kadar kıymetli ki bunu sezonun sonuna doğru anlayacağız, bu plansızlık, iş bilmezlik bırak ilk 5 i, son 5 te buldururacak bizi görün bakın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Samet, karakter olarak saçma olsa da oyuncu olarak saçma bir profil değil. Asla istemem özellikle bize attığı gol sonrası orangutan gibi zıplayış ve hareketleri dolayısıyla ama uzun ve güçlü bir stoper. Bizim elimizdekiler Savic hariç öyle değil.
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Fatih hoca transferde sınıfta kaldı, bunu hem taraftarlar hemde aklı başında yorumcular söylüyor bu takıma aklı başında organizatör 8 aldırmamanın inadını sanırım kovularak ödeyecek gibi 90 dakika full press ile fizk mücadelesi vererek oyunu bitirmeye çalışacak ama önce sakatlıklar sonra da başarısız sonuçların ardından maalesef hocanın ikinci yarıyı görebileceğini düşünmüyorum.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Zerre utanmam varsa ben o Zeyyat’ın yerinde olsam istifa eder giderdim. Başkanda zaten olmadığını anladık.
1 milyon öneriyorsun fesih için adam 1,5 istiyor diye göndermiyorsun. Yani seni o 500 bin mi kurtaracak? Vallahi ben böyle rezil hareketler ve yönetim görmedim ya.
8 numara alınmadı, kanat alınmadı, sezon başından alınacak denilen stoper hiç alınmadı, bek alınmadı…
Taraftarın artık gerçekten ipleri tekrardan eline alması gerekiyor.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih hoca transferde sınıfta kaldı, bunu hem taraftarlar hemde aklı başında yorumcular söylüyor bu takıma aklı başında organizatör 8 aldırmamanın inadını sanırım kovularak ödeyecek gibi 90 dakika full press ile fizk mücadelesi vererek oyunu bitirmeye çalışacak ama önce sakatlıklar sonra da başarısız sonuçların ardından maalesef hocanın ikinci yarıyı görebileceğini düşünmüyorum.
Önce onlar gidecek sonra sıra hocaya, topçuya gelecek.
Yorum
-
bursaspor'un bile 3 maç sabredip kovduğu çobanı trabzonspor hocası yaparsan olacağı budur. 1.30 puan ortalamasıyla camia çocuğudur ayağına kulübün başına bela ettiler. göreve geldiğinden beri ligin üstündeki takımlardan sadece başakşehir'i yenebildi oda şansa bala. başka galibiyeti yok. biraz iyi takım çıkınca karşısına sıçıp sıvıyor. takımı erzurum'a kampa götüren iran takımlarıyla, 2. lig takımıyla maç yaptıran adamdan bu camiaya hoca olursa vizyon da böyle olur. saçma sapan transferleri takıma doldurttu. pazar günü görüşeceğiz.
Yorum
-
İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fatih Tekke iyidir kötüdür bilmem herkesin fikrine saygım var ama şu an mevcut yönetimin herhangi birini gönderebilme, kovma şansı yok. O şans kesinlikle verilmemesi lazım. Bu saatten sonra Trabzonspor adı altında gidecek biri varsa yönetimden başkası olmamalı.
Önce onlar gidecek sonra sıra hocaya, topçuya gelecek.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBouchari gelmeden önce sezonu kapatabilir demişler şimdi gördüm bu da ayrı bir skandalmış yaniTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEe geçen sene yangından mal kaçırır gibi ocak ayında Visca ile uzatırsan adam da bu yağlı maaşı başka yerde bulamayacağı için gitmek istemez tabi dimi ne vardı yani hazirana kadar beklenseydi
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Sezon bittiğinde Tekke kesin gönderilmeli. Bence sezonun bitmesine bile dayanamayacak.
Seçimlerde Mayıs ayının sonunda yapılır diye tüzük değişmeli. Sonrasında da başkan gitmeli.
Transferler de hocaya bırakılmamalı. 300 tane oyuncu izleyip sakat adamı aldıran hocalar da var malesef.
8 numara alınmamasında Başkana kızmıyorum. Cidden Tekke belli ki istemiyor. O muhteşem taktiğinde 8 numaraya yer yok.
Şansla aldığı 10 puan gözünü kör etmiş olabilir.
- Beğen 1
Yorum
-
Uğurcan eşyalarını taşıtmak için trabzondan nakliyeci bulamamış
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon bittiğinde Tekke kesin gönderilmeli. Bence sezonun bitmesine bile dayanamayacak.
Seçimlerde Mayıs ayının sonunda yapılır diye tüzük değişmeli. Sonrasında da başkan gitmeli.
Transferler de hocaya bırakılmamalı. 300 tane oyuncu izleyip sakat adamı aldıran hocalar da var malesef.
8 numara alınmamasında Başkana kızmıyorum. Cidden Tekke belli ki istemiyor. O muhteşem taktiğinde 8 numaraya yer yok.
Şansla aldığı 10 puan gözünü kör etmiş olabilir.
Yorum
Yorum