Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Okay, Ozan, Oulai, Folcarelli, Bouchaouri,..
    Bunların hiçbiri takımda olmasa, taraftara sorsan merkez orta saha için hangilerini istersin diye muhtemel taraftarın %90'ı hiç biri der.

Yazık ama gerçekten yazık. Norveç'li Danimarka'lı, Arjantin'li orta saha, Brezilya'lı 10 numara filan istiyorum artık Afrika'dan uzak dursunlar.

Yorum

• Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
      Bu galeride 1 fotoğraf var.

Yorum

• Kaleye Ati Zigi'yi alın gelin. Aramızda güzel bir bağ da oluştu. Olduğu kadar idare ederiz bu sezon.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Bouchari’yi evvelce izlemişler, beğenmişler ve teklifte bulunmuşlar. Düşün yani bu süreçler geçmiş ve kimse ‘Messi değilse bu boyda kız lisesi topçusu birini almayalım’ dememiş. Kulüp fiyatı yetersiz bulduğu için alamamışsın. Parayı denkleştirince yeniden aynı adama gitmişsin ve almışsın.

Gördüğümüz gibi bazen paranızın olmaması olmasından hayırlı olabiliyor.

Buna topçu diyen hocayla aynı takımı tutuyoruz. Bu da dert olarak bize yeter.

Herkese hayırlı kandiller diliyorum bu arada. Sağlık ve huzur da diliyorum.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maksimum 1.5m euro edecek oyuncuya 4m euro vermişler kulüp resmen hortumlanıyor. Salih ten Boran dan iyi olmayan dümdüz Siopis in 1 tık altı olan 1.65 boyuyla fiziksel güce dayalı ligde ezilecek adama 4m euro vermişler.

Sloven Elnsky i niye almadin adam 6-8 oyuncusu fiziksel özellikleri var şut var dikine paslar var duran top var hava toplarinda da zaaf olmazdı Torreira yı örnek vermeyin çok ekstralari olan bir oyuncu. Bouchari de ne var da aldik bunu, berbat bir transfer.

Bu parayi o zaman Konya nin kaleciye verseydin vallahi daha mantıklı olurmuş acayip sinirlendim ya.
            Mert burada gereksiz şekilde transfer konusunda yönetime yükleniliyor bence. Ertuğrul Doğan'a şu futbolculara ihtiyacımız var denildiğinde yahu adam ne desin hayır o isim olmaz bu isimleri alın mı desin? Adam ne anlasın? Onun görevi yönetim, para kaynağı sağlamak. Bu isimleri alan, aldıran gözlemci ekibi ve Fatih Tekke'dir. Yönetimin de hataları var ancak transfer konusunda doğru kişileri de eleştirmeliyiz.

Şimdi bu adam isteniyor. Burdan anlaşılıyor ki taraftar ile Fatih Tekke'nin futbol anlayışı bambaşka. O zaman gidecek olması gerekenler gözlemci ekibi ve Fatih Tekke'dir.

Tamam yönetime ben de kızgınım da ama her transferde yönetime giydirme çok saçma. Yav biri de çıkıp demiyor bu gözlemci ekibi neden 2-3 ligin dışına çıkamıyor? Neden basına hep benzer isimler düşüyor? Neden her transfer edilen oyuncunun bonservisi benzer. Yönetim 5 milyona anlaşınca demiyorlar mı bu adam bu kadar etmez. Demek ki onlarda o paralara transfer edilmelerini istiyor.

Tekrar ediyorum benim için kötü çıkan her transferin ilk sorumluları gözlemci ekibi ve Fatih Tekke'dir.
            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 03.09.2025, 11:40.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• ensarusta

kanka benim yazdığım isimlere de böyle bakabilir misin? merak ettim oyundaki gelecekleri nasıl acaba?

Yorum

• Fakir Torreira'sı heralde bu da. Hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz arkadaş. Zielinski olmaz, Pellegrini olmaz, Bouch olmaz, Bennacer olmaz, Emre olmaz, Gökhan olmaz, Deniz olmaz, Bilal olmaz, Muhammed olmaz, Oulai 4 maç cezalıydı olmaz, siz ne istiyorsunuz arkadaş. Tamam yönetim rezil de, siz de kim gelse olmaz diyorsunuz.

Yorum

• O para böyle çar çur olur. Sana yedirirler mi zannediyorsun? Kustururlar. Abi alacaksın parayı scout transferine gömeceksin liyakat abi...hahahhaa

Yorum

• 10 numara transferi yapacaklardır. Bouch-Folcarelli-Oulai 4 3 3 orta sahası Bouch-Folca+10 4 2 3 1 orta sahası olacak heralde. Folcarelli sakatlık durumunu düşünecek olursak daha bize yine orta saha lazım. Ozan'dan da çıkmak lazım. Okay da yedek.

Yorum

• Ortasaha transferleri Ekim'de oynamaya başlayacak.

Hoca çok istemiş bunu. Transferi hocaya falan bırakmayacaksın vallaha
                      En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 03.09.2025, 11:46.
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İsyanlar, isyanlar...

Bu adamin ismi ne forumda ki ofli sefer olma ihtimali cok yüksek
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• City'deki Ortega fena kaleci gibi durmuyordu geçen sene izlediğim City maçlarında. Ama maliyeti ne olur bilemem. Bırakır bence City.

Yorum

• Benjamin için yabancı tweetlerdeki yorumlara baktım. genel olarak iyi paraya satmışız diyorlar. sözleşmesinin bitmesine bir sene kalmasını referans almışlar. bazıları çok iyi yerlere gelebilecek potansiyeli olduğundan bahsetmiş. bir iki yorumda belindeki rahatsızlıkla ilgili. sağlık taraması önemli. belki iptal bile olabilir. durumu ne bilmiyoruz tabii

Yorum

• Aral şimşir 6-7 ye almak lazım verirlerse tabi
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Benim için bu başlıkta her transferde isimlerden bağımsız olarak Trabzonspor yönetimine hakaret edilmesi mide bulundırıcı bir hale geldi. Yav ölmesini isteyen bile çıktı Ertuğrul Doğan'ın. La sanki bu isimleri yönetim, gözlemci ekibi ile Fatih Tekke'nin önüne koyuyor da onlar seçiyor içlerinden. Eğer beğenilmiyorsa söyleyin böyle boktan isimleri onay vermesin Fatih Tekke. Sanki dünya 3 tane ligten ibaret. Sabah sabah sinirlendim.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X