Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir de burada Doğan'a giydiriyodunuz transferler olmuyor diye Daha 2 gün önce yazdım size transferlerdeki büyük sorumluluk gözlemci ekibi ve Tekke'nindir diye. Gözünüz kapalı önünüze gelene saydırıyorsunuz.

oyuncuların pahalı olduğunu erdo söylüyor tekkeye, tekke de buna inanıyor,

sorumluluk tekke ve gözlemci ekibinde olsa bile maddi olarak pazarlık yapacak olan erdo dur

deniz ertaş için 10 milyon avro istiyor algısı yapıldı, sonra anlaşıldı ki 5 milyon avro istiyormuş

erdo nun almak istemediği her oyuncu için aynı taktiği yaptığını tahmin ediyorum, tekke ye pahalı deyip almıyor, oysa oyuncu ucuz

tekke de haklı olarak 15 milyon avroya deniz ertaş alma diyor, bende derim, ama deniz 15 değil 5 milyon avro

TEKKEBALL

Yorum

• Fatih telkke yakinda gider.. fenerbahce macindan sonra büyük bir kaos bizi bekliyor
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 3 yılda 100 transfer yapan bilmem kaç teknik direktör değiştiren bilmem kaç milyon avro tazminat ödeyen, maaş bütçesini 30-40 milyon avrolara çıkaran , bonservisle aldığı oyuncuları beleşe kiralayan erdo temize çıktı, tekke suçlu oldu , öyle mi?

bu kafa ile küme düşülür

tekke erdoya açık açık şunu diyor : erdo sağlam ve yetenekli oyuncu alamıyor

suçlu tekke oluyor
          TEKKEBALL

Yorum

• Sakat oyuncuyu alan yaratik onun parasini cepinden mi ediyor ya sakatsa neden aliyoruz anlamiyorum. Nwakame sakat diye kurtulmak isterken sakat oyuncu transfer ediyoruz
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İstanbulspor ya da Alanya zannetti burayı.

Ya yemin ediyorum kafayı yedirtecekler.

Kurumsallıktan uzak, ne dediğini bilmeyen, güya komik-açıksözlü hiçbir başarısı olmayan adam çıkmış yönetimi savunmak için saçmalıyor.

Kardeş sen önce kendini savun, şans yanında olmasa 3-4 puanın vardı. Öyle olsaydı şu an yaylada geziyordun.

Kimse dinlemez seni fb maçında hezimete uğrarsan.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sakat oyuncuyu alan yaratik onun parasini cepinden mi ediyor ya sakatsa neden aliyoruz anlamiyorum. Nwakame sakat diye kurtulmak isterken sakat oyuncu transfer ediyoruz
                Söylemiyor ama çünkü kimseyi alamıyorlar. Neden vazgeçtilerdi bu çocuktan. Sırtındaki omur sakatlığından. Geldiğimiz noktada kimseyi alamadıkları için (zaten kendi de diyor artık baktığımız oyuncalar da bitti ehi ehi diye) mecburen döndüler bit pazarına.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• 4. hafta gider diyenler bu seferde basın açıklamaları yüzünden hocayı eleştiriyor ve gider diyor. Hep beraber görücez neler olucak.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    4. hafta gider diyenler bu seferde basın açıklamaları yüzünden hocayı eleştiriyor ve gider diyor. Hep beraber görücez neler olucak.
                    Bu açıklamaların nesini savunuyorsun?

Bu kadar da fanatik olmayın.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O açıklama tam bir facia zaten. Aşağılık komleksi var bu adamda belli. Ne demek alamazmışız? Ne anlatıyosun sen ya? Kimler geldi bu takıma.
                      İş artık çığrından çıktı.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          4. hafta gider diyenler bu seferde basın açıklamaları yüzünden hocayı eleştiriyor ve gider diyor. Hep beraber görücez neler olucak.
                          Fener maçını bi kazansın ooo Fatih hocam dola boynuma olacak o arkadaşlar
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• tekke konusunda haklılığım her gün biraz daha çıkacak ortaya. Bizden sonra ptt takımı çalıştırır maksimum. Sakat bouchari riskini ben aldım diyor iyi o zaman parasını sen ver. Mendy mental olarak bitir,yolla sakay bouchari al. Gecen sene skor katkısı yapan cham mental olarak bitir gönder, ondan daha az skor yapmış muci yi al. Dediğim gibi ptt ligi veya ilk 10 altı takımlarda rahatlıkla hocalık yapar hepsi bu.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Muci kim Allah aşkına bjk yaramayan adam bizde nasıl iş yapsın bomboş işlerle uğraşıyorlar aldıkları son 2 adam en az birkaç ay sahaya çıkamayacak isimler yazık günah
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Muçi'yi bize kitlerse BJK, 3 gün uyuyamam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X