Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Konya'nın Deniz icin 5 istediği kesin bilgi mi, bence 5 isteseler bizimkiler alırdı. Taraftarları buyuk baskı yapti, 4, 5 civarı isteseler çoktan almıştık. Zaten Muhammet e 4.5 teklif ettik, Deniz'e çok daha yüksek rakam çektiler ki diğer alternatife yöneldiler.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
oyuncuların pahalı olduğunu erdo söylüyor tekkeye, tekke de buna inanıyor,
sorumluluk tekke ve gözlemci ekibinde olsa bile maddi olarak pazarlık yapacak olan erdo dur
deniz ertaş için 10 milyon avro istiyor algısı yapıldı, sonra anlaşıldı ki 5 milyon avro istiyormuş
erdo nun almak istemediği her oyuncu için aynı taktiği yaptığını tahmin ediyorum, tekke ye pahalı deyip almıyor, oysa oyuncu ucuz
tekke de haklı olarak 15 milyon avroya deniz ertaş alma diyor, bende derim, ama deniz 15 değil 5 milyon avro
Tekke'nin son açıklamasını dinledim, Bouchari icin söylediği sözler tepki çeker. Yani 4m euro verip 1-1.5 ay sakatlık süresi olan ve form tutması daha uzun sürecek olan birini almak buyuk kumar.
Bjk kota boşaltıp Mane yi alsın diye onlara oyuncu yetiştirmek icin Muci yi kiralamak taraftari hepten gerdi. Millet oraya yildiz bekliyordu, opsiyonu yüksekse rakibe oyuncu yetiştirmek aptallık.
2 aşırı riskli transfer ve ikisini de Tekke üstlendi. Burada top cidden Ertugrul Dogan dan cikmis. Tekke ben istedim diye kendisi soyluyor, Ertuğrul un suçu bunlari veto etmemek."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
iyi yönetilen kulüp transferine bir örnek
kiralama bedeli yok
zorunlu satın alma maddesi yok
maaşının yüzde 40 ı ödenir (2 milyon avro)
erdo bunu almadı yada alamadı, ama tekke ye gene çok pahalı demiştir bunun içinTEKKEBALL
Yorum
-
evet o paraya sakat bouchari,ne idüğü belirsiz oulai,sayıyla 1 yazıyla bir golü olan augusto yu aldık. Müthiş kar ettik.İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 milyonluk oyuncu Gustavo Hamer’mış.
Duayen hocamız bu paraların verilmesini istememiş.
Yes söyledi.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
- Beğen 3
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Konya'nın Deniz icin 5 istediği kesin bilgi mi, bence 5 isteseler bizimkiler alırdı. Taraftarları buyuk baskı yapti, 4, 5 civarı isteseler çoktan almıştık. Zaten Muhammet e 4.5 teklif ettik, Deniz'e çok daha yüksek rakam çektiler ki diğer alternatife yöneldiler.
Tekke'nin son açıklamasını dinledim, Bouchari icin söylediği sözler tepki çeker. Yani 4m euro verip 1-1.5 ay sakatlık süresi olan ve form tutması daha uzun sürecek olan birini almak buyuk kumar.
Bjk kota boşaltıp Mane yi alsın diye onlara oyuncu yetiştirmek icin Muci yi kiralamak taraftari hepten gerdi. Millet oraya yildiz bekliyordu, opsiyonu yüksekse rakibe oyuncu yetiştirmek aptallık.
2 aşırı riskli transfer ve ikisini de Tekke üstlendi. Burada top cidden Ertugrul Dogan dan cikmis. Tekke ben istedim diye kendisi soyluyor, Ertuğrul un suçu bunlari veto etmemek.
zaten mantık olarak konyanın 5 milyon avro dan fazla isteyeceğini hiç sanmıyorum, her kulübün bir ekonomisi vardır ve ona göre bonservis talep eder
sen molde nin 20 milyon avroya oyuncu sattığını gördün mü ? hayır, brugge satıyor, konya molde mi brugge mu ? molde tabiki
erdo nun denizi alma niyetinin olduğunu sanmıyorum, yardıma ihtiyacı olan bir yerden alacaktır ne alacaksa,
tekkeyi o hale getirmişlerki bütün yeteneksizleri tekkeye teklif ediyor erdo, tekke de sakat ama en azından yetenekli diye benjamini alın bari diyor
erdo nun mendy ozan okay lundstram jabol aldığını biliyoruz, benzerlerini tekkeye alabiliriz diye sunuyor erdoEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 05.09.2025, 18:43.TEKKEBALL
Yorum
-
Bu oyuncu icin 10 milyona kadar cikilabilirdi. Eger 10 teklif ettiysek ve reddettilerse eyvallah ama 10 milyona Hamer i almak 4 milyona Bouchari almaktan daha ucuz olurdu.İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 milyonluk oyuncu Gustavo Hamer’mış.
Yes söyledi.
Fener maçına al Folcarelli yanina koy, tak calistir oyuncu. Yillarca oynayacak cift yonlu skor da üretebilen merkez orta saha, A kalite 8.
Ama 1.5 ay sakat denilen Bouchari için 4 verdik. Oyuncu gelene kadar belki Tekke kovulacak. Zaten 1.5 aya lig şekilleniyor, ortada mantık yok."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Tekke hocam yapma su Senol Gunes tarzi aciklamayi, ekonomiyi dusunmem lazim dedi yillarimizi yedi. Hep 1 tane adam eksik kaldik, sonunu getiremedik.
Hic istememistim Tekke'nin gelmesini ama su vakitte baska sekilde aciklama komple herkesi asagi ceker. Sadece Senol Gunese benzemesin bu isleri, ondan baska birsey istemiyorum. Ernest Muci de tutacak, gorursunuz.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Tekke Hoca sen bjk icin oyuncu rehabilitasion ve gelistirme merkezinde calisiyor mu saniyorsun kendini?
Aciklamalar rezilik.Seni orda sadece kazandin puanlar orda tutar bu saaten sonra.destegini bu kadar cabuk kaybetmeye yeminli aciklamalar yapmaz bir insan.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Besıktastan oyuncu alma olayı sosyal yardım projesı olur. Cunku besıktas parayı alıp daha ıyı oyuncu alacak kendıne. sen daha ortasaha almamıssın kendıne.
Zuriko Davitashvili besıktasın radarında da olan almamız gereken oyuncu bu arkadaslar. sol taraf ıcın. Dun Turkıye macında da gol attı. sahane bır oyuncu.
Besıktasın radarında olan Gurcu oyuncu var. Onu alır belkı.
Trabzonspor ınanılmaz hata yapıyor. O oyuncuyu almalıyız besıktasın oyuncusunu degıl.
Fatıh Tekkeyı severım kral ınsandır. Hocalıgını degerlendırecek durumda degılım su anda daha kısa surelı bır takımın basına gectı. Acıklamaları ve yapılan hamleler cok kotu.
teknık ekıp ve transfer ekıbıne bakarsak takımı cok kucuk goruyor. Bu takıma ıyı profıllı oyuncular gelır bellı malıyet meselesıdır.
Gecmıste de yaptık bunu. Futbolda bencıfa degılız sonucta altyapıdan fabrıkadan ekmek cıkar gıbı oyuncu cıkmıyor.
Kendısı baskanla ya calısır ya hepsı gıtsın. Ayıp edıyorlar. Kendısı sosyal medya takıp eder etmez bılmem ılla kı bakmıstır ama mesele sosyal medya meselesı degıl sosyal medya zaten gercek hayattakı ınsanların gercek dusuncesı. Yanı taraftar bıktı bu rezıllıkten.
Benım anladıgım baskanın yanında adam yok sanırım duzgun calısacagı ya da kendısının ısıne gelıyor bu durum. Hoca transferden anlamıyor o zaman sacmalıyor ıyıce.
Fatıh hoca yalan soylemez dıyoruz baskanla ılgılı olumsuz da konusmamıs. yanı gercekten dedıklerı dogruysa Trabzonun hocası olamassın hocam sen. Bız sana sakat adam al demıyoruz gıt nokta atısı yap dıyoruz . cok uzattın o kadar vızyonsuz konusuyorsun kı Trabzonsporu sıradanlastırdın.
Sıg dusuncelı ınsanlar gıbı konusuyorsun. Ayıp ettın Fatıh...
Yanı duzgun transferler yapmanız lazım sanırım Trabzonda cıkarcı paracı ınsanlar var kı Trabzonun lehıne bır sey yapmıyorlar...
Fatıh hoca 15 de verırsın 20 de verırsın. onemlu degıl degecek oyuncu vardır verırsın bu parayı. mesele oyuncunun kalıtesı.
guney amerıkada neler var oraya da bakmamıssın sen ne uruguaylı topcular var orada meksıkalılar var. cahılce konusuyorsun ancak...En son erenslash tarafından düzenlendi; 05.09.2025, 18:53.
Yorum
-
Adamlar 23-24 sezonunun başında 17,3 milyon Euro verip almışlar. Transfer olduğu İlk sezon premier ligde 36 maç oynamış. Geçen sene 46 maça çıkmış, bu sene de bütün maçlarda doksan dakika oynamış. Böyle bir adama giderken kaç para isteyeceklerini umuyorlardı gerçekten merak ettimİlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 milyonluk oyuncu Gustavo Hamer’mış.
Yes söyledi.
"Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
Andrea Pirlo
- Beğen 3
Yorum
-
Yalnız muci 10 numara pozisyonuna alındı. Ayrıca kanat rotasyonu için zaman zaman değerlendirilecek.İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuçi tarzı kanat yoktu bizde. kötünün iyisi.
Direk 11 e alındı muhtemelen.
6 no. Okay,
8 no. Folcarelli, Olai, Bouchari
10 no. Muci
Sol kanat. Olaigbe
Sağ kanat. Zubkov
Forvet. Onuachu, agusto, sikan
Sağ bek. Pina
Sol bek. Mustafa, Arif
Sol stoper. Batagov
Sağ stoper. Savic
Kaleci. Yok
Şu planlamayı yapan bir yönetim büyük takımda 1 gün duramaz. Ama malesef artık alisalim. GS ve FB artık bizim için şampiyonlar ligi seviyesi. Bjk UEFA kupası seviyesi. Biz ise konfederasyon seviyesiyiz.
Takım iyice küçülmeye gitti anlayacağımiz. Uğurcan da doğal olarak başlarim böyle işe, sizin takım kuracağınız yok ben gidiyorum İstanbul'a demiştir.
Yorum
Yorum