Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Almamaları gereken bi adama 4m+Visca demişler şaka gibi. 1m+Ozan+Visca versinler alsınlar çok istiyorlarsa

Yorum

• Grok'un haziran 2026'da sözleşmesi bitecek olan kalecilerden önerisi:

Giorgi Mamardashvili (24 yaşında, Gürcü): Valencia’da oynuyor (Liverpool’a transfer oldu ama kiralık olarak Valencia’da). Yüksek potansiyelli, La Liga’da sağlam performans gösteriyor. Piyasa değeri yaklaşık €35M.

• David de Gea (34 yaşında, İspanyol): Fiorentina’da. Deneyimli, Serie A’da iyi kurtarışlar yapıyor. Kariyerinde Manchester United gibi büyük kulüpler var. Piyasa değeri €5M civarı.

• Alvaro Valles (28 yaşında, İspanyol): Las Palmas’ta. La Liga’da istikrarlı, iyi bir yedek veya rotasyon kalecisi olabilir. Piyasa değeri €10M.

• Michele Di Gregorio (28 yaşında, İtalyan): Juventus’ta. Serie A’da yükselen bir isim, Monza’daki performansıyla dikkat çekti. Piyasa değeri €15M.

• Alex Meret (28 yaşında, İtalyan): Napoli’de. Milli takım seviyesinde, Serie A şampiyonluğu var. İyi refleksleri ile öne çıkıyor. Piyasa değeri €15M.

• Andriy Lunin (26 yaşında, Ukraynalı): Real Madrid’de. Yedek rolünde ama Şampiyonlar Ligi tecrübesi var. Potansiyelli bir seçenek. Piyasa değeri €12M.

• Raffaele Di Gennaro (31 yaşında, İtalyan): Inter Milan’da. Yedek kaleci, Serie A tecrübesi var. Düşük maliyetli bir seçenek. Piyasa değeri €0.5M.

• Andrew (24 yaşında, Brezilyalı): Gil Vicente’de (Portekiz Ligi). Genç ve gelişime açık, Avrupa’da tecrübe kazanıyor. Piyasa değeri €3M.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• muhammedin ne artısı var ki 4-5 verecekler
        cidden alma onuralp ve diğer genç cocukla devam et daha iyi.
        Onuralpin ne eksisi var muhammedden.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İşin en kötü yanı kimse Ertuğrul Doğan ve yöneticilerine güvenmiyor. Hiç kimse. Herkes acaba şimdi ne halt yiyecekler diye herkes istim üstünde ne olacak diye bekliyor. Bu basiretsizlerin ellerine koca kulüp verildi oyuncak gibi oynuyorlar bizimle.
          Beklemedeyiz. Bakalım Trabzonspora daha ne zarar verecekler.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• muhammede verilecek para günahtır yazıktır.
            seneye sene başı yeniden kaleci arayacaklar.
            Onuralp ve Ahmet ile devam edelim muhammed yiyince golleri buna 4-5 verdik dicez ne gerek var.

Yorum

• Milli takımın ikinci kalecisi 4 milyon €'ya Fransa'ya gitti. Ben, transfer görüşmesini yapan yönetici olsam, 7 milyon € istendiği an o masadan kalkar, daha da geri dönmem. Bizimkiler gitmiş 4,5 + Visca teklif etmiş. Ciddi manada yönetilememe sorunumuz var.
              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
              Karl Marx
              анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

36 milyon euro paranın olduğu bilen gariban çöp anadolu takımları bile bizi kazıklamaya çalışıyor.

fetöcan'ı zamanında satmazsan böyle olur işte.

ben olsam bu sene idarelik yabancı kaleci bulurum.

ben pazarlık yaptıklarını hiç sanmıyorum aga, yardım transferlerinde pazarlık yapılmaz, sadece mış gibi yapılır, sosyal medya algısı

gerçek pazarlık gerçek ve talip olduğun oyuncularda yapılır, wooh boga deniz ertaş vs , alamadın yada almak istemedin,

tekkenin şu açıklamalarını unutmamak lazım : '' zaten istediğim transferler hiç olmuyor ''

tekkeyide şu şekilde kandırıyor muhtemelen erdo : ''oyuncular pahalı alamıyoruz'' buda tekke açıklaması ve erdo söylemiştir

transferlerin yüzde 90 ı telefon ilişki transferi , lundstram ömür hull citye gidiyor,misal, ilişkileri kurdun mu şaak diye transfer gerçekleşiyor

yardım transferleride böyledir, sivasspordan genç oyuncuyu şaaak diye aldık,

tabi bu arada biraz tiyatro oynanacak ki yardım transferi olduğu anlaşılmasın

şengezer çöpü için pazarlık yapılır mı aga ? 29 yaşına gelmiş, wonderkid değil, alıp satamazsın, big tecrübe harika kalecide değil, kariyerinde hiçbir başarısı yok, göstermelik pazarlık yapılıyor

deniz ertaş yatırımı yapılmayacaksa hazır yerli oyuncu alınacaksa ben bahadırı alırım , kalende çöp olmamış olur en azından

Das sind die Leistungsdaten von Bahadır Güngördü vom Verein Konyaspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

buda şengezer

Das sind die Leistungsdaten von Muhammed Şengezer vom Verein Istanbul Basaksehir FK. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

ikiside 29 yaşında

bahadırı 1 milyon avroya alırsın, gelecekte satış yapmazsın yaşından dolayı, kale mevkiini ucuza kapamış olursun, problem çıkarmaz

bilal şengezer profillerini ise gökhan akkana benzetirim, eğer kadron çok kötüyse ve sıkıntılar çoksa küme düşürür takımı

gençlerbiriliği en büyük küme düşme adayı, yediği golleri görüyoruz
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Milli takımın ikinci kalecisi 4 milyon €'ya Fransa'ya gitti. Ben, transfer görüşmesini yapan yönetici olsam, 7 milyon € istendiği an o masadan kalkar, daha da geri dönmem. Bizimkiler gitmiş 4,5 + Visca teklif etmiş. Ciddi manada yönetilememe sorunumuz var.
                  Visca 1.5 alıyor galiba. O nedenle teklifi 3 milyon düşünelim

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ve en önemlisi artık ifşa oldular. Artık herkes biliyor ki bu adamlar keklik. Löp et. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. Menejerler kulüpler anladı ki biz bu adamlara 1'lik adamı bile 5'e çakabiliriz. İşler tamamiyle karıştı. Bu işin normali artık kulübe zarar veriyoruz diyip çekilmek.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• kaleci almasınlar.
                      Cünkü yeniden almak zorunda kalacaklar.
                      Onuralpi iyi bir doktora götürsünler ödem olayını aşsınlar en büyük transfer olur.
                      Çok yetenekli kaleci.
                      Hiçbir çöpe 4-5 verilmemeli.

Yorum

• Ne 4ü ne 5i akıl gökyüzüne mi çekildi ne oldu ?

Asıl eksik mevkilerini doldur, kontenjan kalırsa tecrübeli yabancı bir kaleciyi makul bir bedele getir.

Şu an bu ligden o paralara alınacak kaleci yok. Keriz olup yoldurmasınlar kendilerini.

Bu söylenen fiyatlara ciddi tepki verilmesi lazım. Soygun bu.

Yorum

• kaleye normal şartlarda kaleci almak hiç mantıklı değil
                          ahmet çok iyi olur çocuğa maç hakkı tanırsa hocamız. onuralp de sakatlığı atlatırsa çok rahat oynar..
                          stopere de para harcamaya gerek yok. alttan pırlanta gibi iki genç oyuncumuz var.

ama işin içinde bu yönetim ve elde para olunca menejerlerin kitlemesine şaşırmam. giderler yerli bi kaleciye 8-10 sıkarlar.. stopere de sakat birini bulurlar

uğurcan beyden gelen paranın yarısı ile as kadroya 2 ortasaha yedeğe 1 kanat 1 sağ bek al geç

ama göreceksiniz ne çöpler gelecek
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• türkiyede 3-4 verilecek tek kaleci deniz
                            başka da yok
                            muhammedi satma şansında yok aldın mı sende kalacak
                            Deniz genç 1-2 sezon iyi performans gösterdimi +10 a okutulur.

Belkide Denizde fiyat kırmak için Muhammed haberi yapılıyor olabilir.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              beyin yakan komple teorilerine devam :

9-10 milyon avro gibi söylentiler aslında 4-5 milyon avroyu düşük göstermek için ortaya atılır, kapıyı 10 dan açtılar biz 4-5 e aldık,algısı yaratılır

kaleci transferinde ben halen 2 seçeneğin olduğunu tahmin ediyorum , deniz ertaş(gerçek transfer) yada bilal(yardım transferi)

beyaz futboldaki 15 saniyelik diyalog gerçekse bilal çöpünün olma ihtimali var

komplo teorisi ise şu : yardım transferinin yardım olarak anlaşılmaması için bazı diğer kaleciler ile sosyla medya üzerinden görüşülüyor ve pahalı geldi alamadık algısı yaratılır

komplo teorim gerçek değilse deniz transferinin bonservisini düşürmek için bazı söylentiler çıkartılır

şu bir gerçek , deniz ertaş transferi haricindeki alımlar yardım transferidir, bu yardım vakıasını kayseri mi başakşehir mi kazanır bilinmez, telefonlar hiç susmuyordur,bağlantılar kuruluyordur, ortada büyük bir para var , anadolunun takım gelirleri malum çok düşük, naklen yayından 3-4 milyon avro geliyor sadece, anadolu için 4 milyon bonservis geliri demek cl ye giriş parası gibi bişey, bide bunu eldeki çöp ü vererek yapacaklar,takımları zayıflamayacak

kaybeden biz olacağız , burası kesin

malum ilk yardımı 500 bin avro ile sivasspora yaptık

Barış Nazlı, 17, aus Türkei ➤ Trabzonspor U19, seit 2025 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: - ➤ * 07.05.2008 in Ankara, Türkei

bunu yaparken sivasspor u zayıflatmadık, ilk 11 oyuncusunu yada yedek oyuncusu almadık, 2008 li oyuncu aldık , erdo bu konularda çok hassastır

düşmeme mücadelesi veren sevillaya bile yardım elini uzattı erdo ve mendy yi beleşe verdi, maaşını kim veriyor bilmiyoruz

başakşehir şengezer vakıasını açalım, başakşehir bu sezon açıldı, forvetlere bak , selke da costa şomuradov, bunlar maliyetli oyuncular, üstüne fayzullaev e 7,5 milyon verdiler, herhalde fazla çıktı oldu ve biraz girdi sağlamak istediler, konferans liginden elendikleri için ordan gelecek 7-8 milyon avrodan oldular, telafi etmek lazım, erdo ya telefonu göksel açmıştır muhtemelen, bizde böyle bir kaleci var diye
                              Bu sivasdan alinan cocuk icin kap aciklamasi geldimi 500 bin avro oldugu kesinmi bir 500bin avro muhabbetidir gidiyor varmi resmi aciklama
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Trabzonspor'u soyuyorlar..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X