Deniz Ertaş Muhammed Şengezer alabileceğimiz paraya Onana alabiliyorsak hiç düşünmeden Onana alırım. Burada moral motivasyon toplarsa 2 sene oynatır 30 milyon euroya Arabistana satarsın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yusuf da artisin teki, ama bu durumda yine de Yusuf derdimİlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Yazici Besiktasa diyorlar.
Yusufu mu isterdiniz yoksa Muci dahami iyiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
gelse gelse kirâlik gelir nereye satiyorsunİlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeniz Ertaş Muhammed Şengezer alabileceğimiz paraya Onana alabiliyorsak hiç düşünmeden Onana alırım. Burada moral motivasyon toplarsa 2 sene oynatır 30 milyon euroya Arabistana satarsın.
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Yusufun ikinci doneminden aklimda kalan birsey bile kalmamis. Senin varmi ? Yusufun isi cok zor su saaten sonra, Lille in parlatamadigi nadir futbolculardan. Ben sanki tekrar denemezdim, yerli cazibesi olmasina ragmen.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yusuf da artisin teki, ama bu durumda yine de Yusuf derdim
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Yusuf olayina inanmak istemem ama diyelim ki oldu, bu islerde birilerinin telefonu hattâ emri olmadigina inanan âdi yalAKanin tekidir... neyse bekleyelim bakalimİlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuciyi bize kaktırıp yusuf'u alıyolar güzel taktikTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Beğen 1
Yorum
-
saçmalama yaa bâri baska düzgün isim yazİlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDogan alemdar ile Altay bayindir dururken ne Onana si. Hic kaleci almasalar ona da okeyim.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
bjk den de kazik yediler bu capsizlar.istifaçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum

Yorum