Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sakatlığı ciddi degil dedikleri Pina'da yırtık cikmis, en az 1 ay yok. Peş peşe kazanınca bir umut heveslendim ama şu an kadroya ve transfer gündemindeki vasat isimlere bakınca tüm hevesim gitti. Fb ye de yenilirsek yine orta sıra takımı modunu açar sıradan Anadolu takimi gibi öylesine takılırız.

Ben artik hedefsiz takim izlemekten bıktım. Hiç böyle olmamıştım, ilk kez Ertugrul Dogan doneminde futboldan ve TS den soğudum.

Hala alakasız oyuncu profillerine bakiyorlar. Bondarenko nedir ya sana 8.5 degil forvet kırması 10 lazim. Almayacaksan alma Cham ı niye yolladin diye sorarlar adama.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Derin Trabzondan yoğun şekilde kongreye kadar transfer yapmayın baskısı var, ortam bayağı gerildi bakalım ne olacak.
      Yahu kongre mali kongre! Sanki seçim olacakmış gibi niye oyuncu almasın yönetim?
      Seçim olacak ise de herhalde haber edilirdi!

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayatlarında hiç futbolla ilgili twit atmamış sadece Akp ve siyasetle ile ilgili twitler atan hesaplar, dün Muhammet Şengezer transferini övüyordu. Ortada bok kokusu var arkadaşlar ağır bir bok kokusu...

36.54 dakika

15 saniyelik bilal transferi muhabbeti,

yeni bir komplo teorisi daha :

eğer başaktan şengezer i alırsak kayseriye nasıl yardım yapacağız ? kayserinin başı kel mi ? paraya ihtiyaçları olduğu kesin, gökhan sazdağını alarak , kayserinin bilal transferi iptalinden doğan zararını telafi edeceğiz

15 saniyelik bölümde kimler var ? ertem, sinan, kayseri başkanı, milletvekili

enteresan bir ilişki

futbol adı altında büyük para transferleri gerçekleşiyor, videoda geçen bilal iyi oyuncu mu ? sorusu sadece bir teferruat
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O donem penalti olmasi icin kasit varmi yok mu bilerek mi topla oynuyor ona bakiliyor el kol acik olsa bile arkadaki adamin topla bulusmasina engelmi degilmi buna gore penalti caliniyordu.pozisyonu izlersen top dogrudan disari gidiyor periara topu gormuyor bile arkasi donuk yani penalti degil bu benim yorumum yada taraftar gruplarinin subjektif yorumlari degil spor programlarinda konusulanlar.sen hocana coban demeye devam et o sezonun sampiyonu masa basinda belirlenmistir guardiola olsaydi da birsey degismezdi takimin basinda nokta.acip fotomac gazetesinin pozisyon pozisyon o sezonki hakem hatalarini yazdigi habere bakman bile yeterli ne demek istedigimi anlaman icin ustelik VAR sistemine ragmen bu hatalar yapilmistir uzatmaya gerek yok sen yememeye devam et cok sukur balik hafizali degiliz..
          O maçtaki pozisyon bana göre de penaltı değildi. Ama tartışılabilir bir pozisyon. Ama asıl hatalı kararlar Ts- Başak (nwakame penaltı), Antep-Ts (a.ömüre uydurulan faul) maçlarında oldu. O sene şampiyonluk bizim hakkımızdı, başakşehire bir önceki yılki gs şamp. borcu için bizi harcadılar. Gerçi Ts harcamadıkları yıl yokki. şampiyon olduğumuz yıl bile kayrıldığımız iddia edilirken, aleyhimize hata daha fazla yapıldı.
          H.cimşir oldukça başarılı olmuştur. Son 8 maçta Nwakame ve Sosayı sahaya çıkarabilseydik yine de şampiyon olabilirdik, mikelin ayrılışı da etkiledi.
          Ama Ağaoğlunun alanya maçında ipi çekildi cümlesine katılmam. Trabzonspor o maç sonrası 2 yıl içinde ; 2 süper kupa, 1 Türkiye kupası, 1 şampiyonluk kazanmıştır.
          Ağaoğlunun devam etmemesinde bir kaç etken var bana göre;

1. Borcun döndürülememesi
          2. E. doğan tarafından içeriden darbeye maruz kalması
          3. Havaalanı konusunda siyasetle arasının açılması
          4. Heyecanını kaybetmesi (şampiyonluk sonrası)
          5. Traftarın onun arkasında durmadığını görmesi

Ağaoğlunun tekrar başkan olmasını tek kurtuluşumuz olarak görüyorum ben. Onun başkan adayı olmasının şartının ise camia ve özellikle traftar tarafından istenmesi olduğunu düşünüyorum. Çünkü adam bariz olarak küstü.
          En son emre6117 tarafından düzenlendi; 05.09.2025, 15:57.

Yorum

• samet sırf kütüğünden dolayı mı alınacak? Metin eloğlu gibi diyelim ; Bu memleket başka türlü nasıl kalkınsın?
            Yaşasın, vallah billah yaşasın!​
            If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
            Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sakatlığı ciddi degil dedikleri Pina'da yırtık cikmis, en az 1 ay yok. Peş peşe kazanınca bir umut heveslendim ama şu an kadroya ve transfer gündemindeki vasat isimlere bakınca tüm hevesim gitti. Fb ye de yenilirsek yine orta sıra takımı modunu açar sıradan Anadolu takimi gibi öylesine takılırız.

Ben artik hedefsiz takim izlemekten bıktım. Hiç böyle olmamıştım, ilk kez Ertugrul Dogan doneminde futboldan ve TS den soğudum.

Hala alakasız oyuncu profillerine bakiyorlar. Bondarenko nedir ya sana 8.5 degil forvet kırması 10 lazim. Almayacaksan alma Cham ı niye yolladin diye sorarlar adama.
              Ben aslında görüştüğümüzü sanmıyorum ama öyle olduğunu varsayarsak, bahsedilen oyuncu alakasız biri değil. Zaten Tekke sadece klasik bir 10 numarayla oynamıyor. Cham’ın gönderilme sebebi de çok net: kötü oluşu.

Tekke’nin istediği profil; hızlı, dayanıklı ve pres gücü yüksek bir takım.
              Bondarenko da bu profile uyuyor çünkü pas başarı oranı yüksek, hem asist hem de asist öncesi paslarda başarılı, kilit pas üretiminde etkili. Ayrıca koşu mesafeleri geniş, sık sık ivmeleniyor, pres gücü ve dayanıklılığı yüksek. Bu yüzden klasik bir 10 numaradan çok, 8-10 karışımı bir oyuncuya daha yakın olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden istenile profile aslında uyuyor.

Yorum

• Bu yönetim bir cacık başaramaz tez zamanda güle güle umarım.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Muçi falan yazıyorlar noluyor ya

Yorum

• Fesuphanallah 😏😏

Yorum

• Haha... Muchi...
                      Güzel güzel şakalar, bir takım hareketler.

Yorum

• Erdo gibi bir çapsızın bu kadar varlık sahibi olabilmesi ülkenin durumunu özetliyor.

Maalesef böyle çapsızlar kendilerinden daha az çapsız olanları da da iyi gösteriyor.

Ahmet Ağaoğlu'nun elinde çok iyi bir kadro vardı geldiğinde, sadece biraz düğmeleri sıktı, bir kaç kelle aldı, biraz mali disiplin geldi, başarı geldi. Yaptığı 30-35 transferin sadece bir kaçı başarılıydı, geri kalanların çok kötü, bir kısmıysa rezaletti. Defalarca kez o da sözünü çiğnedi, şampiyonluğa giden takımı İsiyin'e, sonraki yılı Newton'A emanet etti, anlayamadığımız transfer paketleri gördük (Bursa'dan, Balıkesirspor'dan, Altınordu'dan yapılan 3-4 oyunculu paketler vs) vs sayısız rezillik yaşadık.
                        Sadece biraz daha disiplinydi, kulübün fazla talan edilmesini engelledi, sadece biraz daha sahip çıktı.

Biz hiç iyi bir başkan ve yönetim göremedik.

Siyaset elini çekse dahi Trabzon'daki kan emici çıkar çevreleri rahat vermez, bin bir dalavere çevirirler, çıkar elde etmek için. Garip bir şehir. Torpil, adamcılık normal sayılıyor, açıktan ve utanmadan çığırtkanca yapılıyor.

Sahiplik gelmedikçe Trabzonspor bir rant ineği gibi sürekli sağılacak. Başarı tesadüflere kalacak (rakipler çok kötü olacak, bir kaç transfer tutacak ve iyi bir kadro denk gelecek vs) Süreklilik olmayacak.

Erdo gibi rezil başkanlar ile Ağaoğlu gibi kötünün iyileri arasında savrulacak.

En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 05.09.2025, 16:24.

Yorum

• Yurt içinden birine gidecek bir şeyler ama artık bakalım. Muçi falan yazıyorlar şimdi de…
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• derin futboldaki 15 saniyelik video aslında yurt içi transferlerinin nasıl olduğunun özetidir

bu açığa çıkmış bir örnek, diğer transferlerde bu şekil oluyor diye tahmin ediyorum, açığa çıkmadığı için bilmiyoruz sadece

haliyle oyuncunun iyi mi kötü mü olması en son düşünülen bişey , şansa kalmış bir durum , ama bence yardım transferlerinde genelde yardım edilen kulübü saha içinde zayıflatmak istenilmiyor, haliyle iyi oyuncusunu almadan yardım yapılıyor, haliyle iyi oyuncu alma şansı çok düşüktür

şengezer bilal sazdağı bunlardan üçü , bunları aldığında kayseri yada başakşehir zayıflamıyor saha içinde, aynı zamanda kulübe bir para girdisi sağlanıyor

sivassporda bunu gördük , 2008 li oyuncu aldık, sivassporun ilk 11 oyuncusunu almadık yardım yaparken

yardım transferlerinde pazarlık yapılmaz, ama sosyal medyada pazarlık yapılıyor algısı yaratılır

şengezer bilal sazdağı teknik olarak ikinci lig oyuncuları bana göre, alt liglerde bunlara benzer 50 tane oyuncu vardır
                            TEKKEBALL

Yorum

• Kanat yedeği olarak alındıysa anlarım da, 10 numara için alındıysa edeceğimiz küfürlerden yol olur. Bak ta Rusya'dan Türkiye'ye kadar doldururuz o yolları...

Yorum

• Kötü sonuçlar kaçınılmaz artık, Tekke birkaç maç sonra istifa eder..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X