İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Adamın ayağına top en son 4 ay önce değmiş. Sakatlığı da devam ediyor.İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bu Bouchari maça çıkacak mı çıkmayacak mı son durumu nedir ?
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
çok doğru tespit..İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımdaki en büyük eksiklerden biri
topu arkadaşına verip boşa çıkmamak, hareketsiz kalmaktı (wakaya verip izliyorlardı şimdi zubkova verip izliyorlar)
folcarelli son maç hariç bunu yapan nadir topçulardan. felipenin de tutulmama sebebi bu olabilir
bukari işte burda epey gayretli gözüküyor, pek sabit durmuyor daima kendini boşa atıyor
takımı izlrken en çok rahatsız olduğum şey bu. pas verip sonra çekidrdek çitleme moduna geçmek. iki adım yer değiştirip arkadaşına pas kolidoru açıp birden fazla pas opsiyonu tanımamak, yapacağın iki adım hareketle karşı takımın defnas ayarını ve dizilişini bozmamak. ööyle mal gibi herkesin topa bakmasıEn son AntiŞike tarafından düzenlendi; 04.09.2025, 15:56.
Yorum
-
Nanasi yarına kadar açıklanmazsa ertoyu insan hakları mahkemesine veriyorumİlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an adı geçenlerde birinci sıradaki adayım Nanasi olurdu.
Yorum
-
Cengiz Ünder kendinden vazgeçti siz ondan vazgeçemedinizİlk olarak EmreK69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUgurcani fenere kakalasaydik keske. Onunla birlikte güzel bir paket yaparlardi. Cengiz Ünderden umudumu kesmedim. Yetenekli cocuktur tekrar özgüvene gerekiyor. Senelerce milli takimi "tasidi"
- Beğen 1
Yorum
-
Sanki bir kanadi kirik kontenjani var, Cengiz, Emre Mor veya Ahmet Kutucu, mecburuz gibi birsey kanat yedegi yabanci olamaz Visca'dan cikmadigimiz icin.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCengiz Ünder kendinden vazgeçti siz ondan vazgeçemediniz
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İş yaparsa basarsın 15i avrupa liginde parlar satarız.İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
18 milyon satın alma opsiyonu olduğu için ben vazgeçtim. Kesin bu sene bizde iş yapar. Sezon sonuda 10-15 arası başkaları kapar.
Topu düz süremeyen adama 5 milyon verdik 15 bana çok gelmiyor artık
Yorum
-
Ugurcan meselesinde gecen rakamlarin düzmece olduguna inaniyorum o ayri ama Ugurcan klübün menfaatlari dogrultusunda haraket ettigi acik. Gs nin eline koz verilmedi onun sayesinde.. Kendisinide cok iyi hazirladi ve ligede müthis bir baslangic yapti. Alinan 10 puandaki emegini kimse yadsiyamaz. Sampiyonlar Ligine hazir Ugurcan..Transferin gerceklesecegini cok önceden bilerek kendisini iyi hazirladigi ortada..Bu transfer gerceklestikten sonra gs nin Sampiyonlar Liginde avaraj takimi olmasini cok istiyorum..O kadar rezil olsunlar ki sehirde Ugurcan in gs formasiyla dolasacak duruma gelinmesin..
Er-Do ve rantci ekibinin klübü hortumlamasindan cok Ist. takimlarinin ezici üstünlük saglamasi dahada büyük bir sorun. Bu sekilde devam ederse ciddi bir beka sorunuyla karsi karsiya kalabiliriz ki gidisat bunu gösteriyor maalesef..Sehirde tipki diger Anadolu sehirlerinde oldugu gibi 2. takim durumuna düsebilir Trabzonspor. Suan bunu yavastan hissediyoruz ama bir 10 sene sonra bu heriflerin bize neleri kaybettirdigini daha iyi anlayacagiz..Belkide o kadar sürmez hatta..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 04.09.2025, 16:05.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Bunlar olacağına bırak kanat kırık kalsınİlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sanki bir kanadi kirik kontenjani var, Cengiz, Emre Mor veya Ahmet Kutucu, mecburuz gibi birsey kanat yedegi yabanci olamaz Visca'dan cikmadigimiz icin.
- Beğen 2
Yorum
-
Futbol bilgin korkunçİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman ya Rabbi. Onana haberleri çıkmış. Yeminlen üstümüzü başımızı yırtarız maçlarda o derece kötü bir kaleci.61
Yorum
-
Kamp falan yapmadı mı yani ?İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın ayağına top en son 4 ay önce değmiş. Sakatlığı da devam ediyor.
Yorum
-
Arkadaşlar hala Onuralp diyorsunuz. Serdarın yazdıklarına bakın. Çocuğun ayağı ödem oluyormuş sürekli. 1-2 ayı var iyileşmesine. Kronikleşmesi gündemde. Genç çocuk atlatır diyor ama sizce kulüp böyle risk alır mı ?Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Onuralp sürekli sakatlanmasa, hatta son 6-7 aydır sakatlıktan bir türlü çıkamaz vaziyette olmasa ve tecrübe kazanmış olsa bir yorum yapardık. Ama mevcut vaziyeti ortada iken, "niye başka gelecek vaat eden kaleci arıyoruz" sorusu pek anlamlı olmuyor.
Diğer kaleci adayları zaten potansiyel olarak yeterli görünmüyor.
Benim düşüncem, kaleci bölgesinde yabancı hakkının kullanılmaması.
Deniz Ertaş için tek maçlık deniyor, lakin adam 20 yaşında kupa ve ligde toplam 35 maça çıkmış. Mevcut form durumu da iyi...
Eğer 3-4 milyona halledebiliyorlarsa, kesinlikle Deniz'i alıp asıl sorun olan hücumcu orta saha oyuncusu ,alternatif kanat ve bek oyuncu sorunlarını çözsünler.
Eldeki kullanılmayacak oyuncuları da nasıl elden çıkaracaklar merak ediyorum.
Uğurcan'dan gelen paranın bir kısmı buraya gömülecek, anlaşıldı!
Yorum

Yorum