Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu an adı geçenlerde birinci sıradaki adayım Nanasi olurdu.
    18 milyon satın alma opsiyonu olduğu için ben vazgeçtim. Kesin bu sene bizde iş yapar. Sezon sonuda 10-15 arası başkaları kapar.
    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi bu Bouchari maça çıkacak mı çıkmayacak mı son durumu nedir ?
      Adamın ayağına top en son 4 ay önce değmiş. Sakatlığı da devam ediyor.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        takımdaki en büyük eksiklerden biri
        topu arkadaşına verip boşa çıkmamak, hareketsiz kalmaktı (wakaya verip izliyorlardı şimdi zubkova verip izliyorlar)
        folcarelli son maç hariç bunu yapan nadir topçulardan. felipenin de tutulmama sebebi bu olabilir
        bukari işte burda epey gayretli gözüküyor, pek sabit durmuyor daima kendini boşa atıyor
        çok doğru tespit..
        takımı izlrken en çok rahatsız olduğum şey bu. pas verip sonra çekidrdek çitleme moduna geçmek. iki adım yer değiştirip arkadaşına pas kolidoru açıp birden fazla pas opsiyonu tanımamak, yapacağın iki adım hareketle karşı takımın defnas ayarını ve dizilişini bozmamak. ööyle mal gibi herkesin topa bakması
        En son AntiŞike tarafından düzenlendi; 04.09.2025, 15:56.

Yorum

• Bunlar onaniyi 10 nummara icin düsünmüyor olmasin? Fatih hocaya belli olmaz 😆
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Ugurcani fenere kakalasaydik keske. Onunla birlikte güzel bir paket yaparlardi. Cengiz Ünderden umudumu kesmedim. Yetenekli cocuktur tekrar özgüvene gerekiyor. Senelerce milli takimi "tasidi"

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu an adı geçenlerde birinci sıradaki adayım Nanasi olurdu.
              Nanasi yarına kadar açıklanmazsa ertoyu insan hakları mahkemesine veriyorum

Yorum

• İlk olarak EmreK69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ugurcani fenere kakalasaydik keske. Onunla birlikte güzel bir paket yaparlardi. Cengiz Ünderden umudumu kesmedim. Yetenekli cocuktur tekrar özgüvene gerekiyor. Senelerce milli takimi "tasidi"
                Cengiz Ünder kendinden vazgeçti siz ondan vazgeçemediniz

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cengiz Ünder kendinden vazgeçti siz ondan vazgeçemediniz
                  Sanki bir kanadi kirik kontenjani var, Cengiz, Emre Mor veya Ahmet Kutucu, mecburuz gibi birsey kanat yedegi yabanci olamaz Visca'dan cikmadigimiz icin.

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

18 milyon satın alma opsiyonu olduğu için ben vazgeçtim. Kesin bu sene bizde iş yapar. Sezon sonuda 10-15 arası başkaları kapar.
                    İş yaparsa basarsın 15i avrupa liginde parlar satarız.

Topu düz süremeyen adama 5 milyon verdik 15 bana çok gelmiyor artık

Yorum

• Ugurcan meselesinde gecen rakamlarin düzmece olduguna inaniyorum o ayri ama Ugurcan klübün menfaatlari dogrultusunda haraket ettigi acik. Gs nin eline koz verilmedi onun sayesinde.. Kendisinide cok iyi hazirladi ve ligede müthis bir baslangic yapti. Alinan 10 puandaki emegini kimse yadsiyamaz. Sampiyonlar Ligine hazir Ugurcan..Transferin gerceklesecegini cok önceden bilerek kendisini iyi hazirladigi ortada..Bu transfer gerceklestikten sonra gs nin Sampiyonlar Liginde avaraj takimi olmasini cok istiyorum..O kadar rezil olsunlar ki sehirde Ugurcan in gs formasiyla dolasacak duruma gelinmesin..

Er-Do ve rantci ekibinin klübü hortumlamasindan cok Ist. takimlarinin ezici üstünlük saglamasi dahada büyük bir sorun. Bu sekilde devam ederse ciddi bir beka sorunuyla karsi karsiya kalabiliriz ki gidisat bunu gösteriyor maalesef..Sehirde tipki diger Anadolu sehirlerinde oldugu gibi 2. takim durumuna düsebilir Trabzonspor. Suan bunu yavastan hissediyoruz ama bir 10 sene sonra bu heriflerin bize neleri kaybettirdigini daha iyi anlayacagiz..Belkide o kadar sürmez hatta..
                      En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 04.09.2025, 16:05.
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sanki bir kanadi kirik kontenjani var, Cengiz, Emre Mor veya Ahmet Kutucu, mecburuz gibi birsey kanat yedegi yabanci olamaz Visca'dan cikmadigimiz icin.
                        Bunlar olacağına bırak kanat kırık kalsın

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aman ya Rabbi. Onana haberleri çıkmış. Yeminlen üstümüzü başımızı yırtarız maçlarda o derece kötü bir kaleci.
                          Futbol bilgin korkunç
                          61

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adamın ayağına top en son 4 ay önce değmiş. Sakatlığı da devam ediyor.
                            Kamp falan yapmadı mı yani ?

Yorum

• Arkadaşlar hala Onuralp diyorsunuz. Serdarın yazdıklarına bakın. Çocuğun ayağı ödem oluyormuş sürekli. 1-2 ayı var iyileşmesine. Kronikleşmesi gündemde. Genç çocuk atlatır diyor ama sizce kulüp böyle risk alır mı ?
                              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Onuralp sürekli sakatlanmasa, hatta son 6-7 aydır sakatlıktan bir türlü çıkamaz vaziyette olmasa ve tecrübe kazanmış olsa bir yorum yapardık. Ama mevcut vaziyeti ortada iken, "niye başka gelecek vaat eden kaleci arıyoruz" sorusu pek anlamlı olmuyor.
                                Diğer kaleci adayları zaten potansiyel olarak yeterli görünmüyor.

Benim düşüncem, kaleci bölgesinde yabancı hakkının kullanılmaması.

Deniz Ertaş için tek maçlık deniyor, lakin adam 20 yaşında kupa ve ligde toplam 35 maça çıkmış. Mevcut form durumu da iyi...

Eğer 3-4 milyona halledebiliyorlarsa, kesinlikle Deniz'i alıp asıl sorun olan hücumcu orta saha oyuncusu ,alternatif kanat ve bek oyuncu sorunlarını çözsünler.

Eldeki kullanılmayacak oyuncuları da nasıl elden çıkaracaklar merak ediyorum.
                                Uğurcan'dan gelen paranın bir kısmı buraya gömülecek, anlaşıldı!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X