Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Niye ki ya
    Gittiği her transferde bu rakamlar istensin Ertuğrul'dan mecbur vermek zorunda kalsın bok etsin parayı bunlara hayır getirmesin o para.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kaleci transferinde her habere cevap verip yorumlayabilirim, neden ? 15 saniyelik video (beyaz futbol)

10 milyon avro haberi , el cevap : bilal çöpüne 3-4 milyon avro vermenin hazırlığı yapılıyor, konyaspor 10 milyon avro sittin sene istemez, adamlar en değerli forvetleri olan kramer i beleşe arabistana gönderdi kiralık olarak

adamların rekor satışı 5 milyon avro , ne 10 milyon istemesi

Diese Transfer-Statistik zeigt die kompakte Ansicht der teuersten Spieler-Abgänge vom Verein Konyaspor in der Saison Gesamtstatistik aktuelle Saison.

ikinci bir habere cevap

buna amiyane tabirle salağa yatma denir, başkan salağa yatıyor

oysa dün akşam ertem nurettinden haberi almış, işi bitirmişler
      konya 10 la acar -7-8 e ıner. yuksekten acıyorlar bence kı 5 ve uzerı para alabılsın. olay bu.

5-6 mılyon euroya kapatabılıyorsa ısı kapatsınlar.

bılal copuna para verırseler klubu kapatalım.
      En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 gün önce.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ugurcan icin iki ay icinde 10 dan 30 a cikiliyorsa, Deniz icinde 3 den 10 a cikilir teorik okarak..Konyaspor da gs blogunun bir klübü tipki Trabzonspor un oldugu gibi..Oyuncuyu kagit üzerinde düsük bonservise verilecek emri gelmisse sorun cikmadan olur bu is..Arka planda kac para döner orasi ayri konu..
        Uğurcan'ın 30'a satılması absürd gibi görünse de rasyonel sebepleri var:

* İki ay peşinden koştukları Ederson'u şikecilere kaptırmak
        * Geçen yıl sattıkları milli oyuncunun da şikecilere gitmesi
        * Barış Alper krizi
        * ŞL için kadro bildirmek zorunda oluşları
        * O kadroya asgari sekiz yerli oyuncu yazma zorunluluğu gibi...

Bunlar bizi ilgilendirmemekle beraber işimize geldi. Sizi de üzmemeli.

Bizim zamanımız var. Alternatifimiz var. Niçin üçlük oyuncuya on verelim? Ertuğrul Doğan verir mi? Yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır.

Bu arada, yaz döneminde Gs'nin Uğurcan için teklifi 12 M + Nelson + Halil'di. Şimdi oturup KDV dahil mi hariç mi diye mi tartışalım...

İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eğer işin içinde başka işler yoksa ve almak istiyorsak denizi 5 milyon avroya biter,

ha bide sonraki satıştan yüzde 10 verirsin

rekabet yok, hiçbir kulüple deniz rekabetine girmiyoruz, konyasporun ekonomik durumu maaş bütçeleri belli

bu hemen her kulüp için geçerli bir vakıadır, yani porto dan oyuncu alıyorsan 30 , bodo glimt den alıyorsan 10

asıl mesele konyasporun oyuncuyu satıp satmamasıdır, satmıyorum derse konu kapanır, satıyorum derse fiyat 3 aşağı 5 yukarı bellidir
        1) Süper Lig'de 20 maça çıkmış oyuncunun performansına mı yoksa potansiyeline mi bonservis ödenir?

2) Yakın geçmişte Bardakçı ve Amir'i İstanbul'a ne kadara sattılar? Deniz bunlardan daha mı fazla eder bugün için?
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tam Enes'in havaları kaos var bilgi kirliliği var o da araya birşeyler sıkıştıracak. Böyle yönetime böyle taraftar müstahak
          Talihsiz bir açıklama olarak görüyorum bunu teessüf ederim hasan başkan..

Ben zaten bu yönetim gidene kadar Trabzonspor taraftarlığımı askıya aldım sıkıntı yok.
          En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• ugurun gıtmesı transfer konsantrasyonunu bozdu bu da yonetım ısıne gelır bakın ortasaha defanslar kanatlar alınacak daha kalecıye odaklandık.

taraftar saskın su anda

bır d ekalecı arıyoruz ulan ortasaha yok lan

Yorum

• Herhangi bir Türk kaleciye 3 milyon euro un uzerinde para odeyen adam ahmaktir

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben aldim bir yerlerden bilgi rahat olun, başımızda kafasız bir yönetim olduğunu unuttuyoruz bazen herhalde.
                Sen de zaten bilgilerinin güvenilirliğiyle tanınırsın

Yorum

• Adamlar kapıyı 7-8 den açmışlar zaten 5 milyona biter
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnşallah 10'dan aşağı istemez Konya
                    e onu da verir bizim sığırlar
                    satmıyoruz biz sizin gibi salak değiliz lige iyi başladık demeleri lazım
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Ertuğrul DOĞAN istifa et istifa.

düş yakamızdan...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Vay arkadaş Deniz Ertaş alınsa isterim dedim adı çıkmış çok ilginç. Görmemiştim ben öyle bir durum olduğunu.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

konya 10 la acar -7-8 e ıner. yuksekten acıyorlar bence kı 5 ve uzerı para alabılsın. olay bu.

5-6 mılyon euroya kapatabılıyorsa ısı kapatsınlar.

bılal copuna para verırseler klubu kapatalım.

gonya resmi açıklama yapmış, görüşüyoruz diye

ama benim kafa halen beyaz futboldaki 15 saniyede

ertem nurettin başkandan aldım haberi bilal bitti diyor
                          sinan milletvekilinden aldım haberi bitti diyor

bilal transferi için

15 saniye konuşup olayı kapatıyorlar, çoh enteresan

bilal transferi olmazsa bu kafa üzerine(ertem sinan) çokça komplo teorisi üretilebilir, bunlara menejerler mi söyleyin dedi yada derin ilişkiler mi olaya el attı , bilinmiyor

olaylar 1-2 gün içinde netleşir
                          TEKKEBALL

Yorum

• City'nin kalecisi Ortega için 1+1 yıllık teklif yapmışız
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• pinokyo olsaydi burnu istanbuldan trabzona yol olurdu
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Türkiye'de 7-8 milyon euro edecek 1 tane kaleci vardı, onu da aldılar. Geri kalan 3 aşağı 5 yukarı aynı kaleciler. Deniz'i almayın Ahmet'e şans verin bırakın hatalı gol yesin gerekirse çocuk kazık yemekten iyidir
                                "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                                Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X