Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emre Mor'u 3 sene önce istediğimi yazmıştım iyiki de olmamış. Bu saatten sonra hiç olmasın zaten. Artık yavaş yavaş sakatlanacağı zamanlara geldik. Sağlam halinden bişey çıkmadı 2,3 seneye futbol onu bırakır artık.
    Bu arada, şaka yapmıyorum. İyi bi yapay zekaya soralım 30 milyonu nasıl kullanmalıyız diye
    En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 6 saat önce.
    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yalnız Erto tembel ve uyuşuk bir başkan.Çalışkan ve akıllı bir başkan, akşam gelen büyük maddi gelirden sonra ertesi sabah gider en azından 1 tane orta sahaya yıldız oyuncu transferi yapardı.Örneğin Pellegrini gibi...

Bu erto'da beceriksizliğin yanında aşırı tembellikte var, uyuşuklukda var...
      Bana biraz mallık da var gibi geliyor ama 😄

Yorum

• vizyona bak çay demle

telefonlar başakşehirden kayseriden ve hataydan gelmiş , yaşlar 27-28-30 , tam bi pafos projesi transferleri (maliyet dışında)

kayseri ve hatayı anlarım, hayırsever erdo yardım için koşabilir bu kulüpler için, başakşehir ne alaka anlamadım, parası olan bir camia, hayırsever erdo sevillaya slavia praga bile oyuncu hediye ettiğine göre başakşehirede yardım yaparsa şaşırmazsın

büyük geliyoruz hocam, yerli transferleri başladı
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Aykut Uçar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yıllardır Fenerbahçe'nin bize düşmanlığını geveleyip duranlar. GS'nin bu köpekliğini unutmasınlar diyeceğim de selçuk, ceyhun, engin olayları daha dün gibi. Ne desem boş sahipsiz kaldık artık.
          gsyi savunmak gibi algılanmasın Selçuk her türlü gidecekti. gsden önce fbyle görüşmüş zaten o dönem.

Engin'e gelince olayın aslı Engin'i gsye peşkeş çekti Sadri dombilisi. Bizzat kendi açıklaması var senede 8 maç oynayan adamdan az maaş verdiler ben fazlasını bırak aynı miktar olsun dedim Tabzonluyum sülalem Trabzonlu mutluyum ama kabul etmediler diye.

Egemen'de de yine benzer olaylar vardı. 3-5 kuruş için bütün takımı dağıttı paragöz herif bi de Şenol'a laf atıyor her fırsatta.

Şampiyonlar ligine katılacağımız açıklandı gitti Vittek Sapara aldı. Şl kadromuz şampiyonlar ligi tarihinin en fiyasko kadrolarındandır Allahtan 8-0lık fiyasko yaşamadık. O sürekli laf soktuğu Şenol'a dua etsin.

Ara ara şampiyon başkan diye övenler oluyor ama Sadri Şener en kötü başkanlarımızdandır. 2 şansı vardı. Ersun çalıştığı gençleri takıma kazandırdı. Şenol da hocalığını konuşturdu.

Çok uzadı ama 2010-11den sonra takımın uzun süre leş atmasının sebebi dombili Sadri'dir

Yorum

Yıllardır Fenerbahçe'nin bize düşmanlığını geveleyip duranlar. GS'nin bu köpekliğini unutmasınlar diyeceğim de selçuk, ceyhun, engin olayları daha dün gibi. Ne desem boş sahipsiz kaldık artık.
            Bu paraya fener alsaydı daha iyiydi bence. Sürekli gsye topçu vermek üzerimize kötü bir şey olarak yapıştı.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ati Zigi kaç kağıt?
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Yanlış anlamayın da dediğiniz topçulara alsak ne olacak en iyi ihtimalle 3. lük. Bu yönetim para harcamasın hiç ama çok geç harcayıp duruyor.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ati Zigi kaç kağıt?
                  metresini 2 milyon euroya alırız
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bana biraz mallık da var gibi geliyor ama 😄
                    Aynen erto'nun olumsuz özellikleri say say bitmez.kerizlikte var, akılsızlıkta var, enayilikte var...

Yorum

• Vatandaş 20 30 bin lira asgari ücrete çalışıyor kulüpler dünya para harcıyor bu nasıl bir ülke bu paraları halka dağıtsanıza geleceğini kim yaşatacak bu ülkenin, kaliteli nesiller yetiştirmezsen bu ülke çöplüğe döner okullarda kaliteyi arttıralım öğrencilere güzel yemek verelim sosyal imkanlar verelim ey yönetenler yaşadığımız vaziyet çok garip bir hal almaya başladı ve işin kötü tarafı ne olursa olsun alışıyoruz.

Yorum

• dursun özbeğe çok büyük tepki var. galatasaray şampiyonlar liginde kötü giderse işler karışır. bu sene okan buruk yada dursun özbek'ten birisinin önümüzdeki seneyi göremeyeceğini düşünüyorum. uğurcan çakır'a verilen para türk futbol tarihinin en büyük fiyaskodur.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kızıyorsunuz ama bu çocuklar varoş mahallelerde büyüyen, parasızlık çeken, okul okumayan çocuklar. Keza evlendikleri kız çocukları da öyle siz hiç doktor,öğretmen, akademisyen, diş hekimi futbolcu eşi gördünüz mü? Hal böyle olunca yani köken varoş olunca para,lüks, şehir beğenmeme, sonradan görme ne ararsan var oluyor. Yani bu sebepler biraz kültür meselesi aile yapısı yani. Kültürü para ile satın alamazsın doğuştan gelir. Doğuştan kültürsüzlük de bok gibidir yapıştı mı zor çıkar.
                          doğru

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu paraya fener alsaydı daha iyiydi bence. Sürekli gsye topçu vermek üzerimize kötü bir şey olarak yapıştı.
                            Bende bundan bahsediyorum. Adamlar her futbolcumuza salça oluyorlar. Barış Yurduseven gereksizinin dediği gibi türkiye de her taraftarın ikinci takımı var bir tek Fenerbahçe'nin yok diye. O kadar haklı ki. Bizim aptal taraftarımız da içten içe GS'ye sempati duyuyor.

Ben Trabzonlu olmayan trabzonspor taraftarıyım. Babamın oğlu bile rakibimiz olsa hiç umrumda olmaz trabzonumu bırakmam.
                            S.N.O.O.S.

'M'

Yorum

Bende bundan bahsediyorum. Adamlar her futbolcumuza salça oluyorlar. Barış Yurduseven gereksizinin dediği gibi türkiye de her taraftarın ikinci takımı var bir tek Fenerbahçe'nin yok diye. O kadar haklı ki. Bizim aptal taraftarımız da içten içe GS'ye sempati duyuyor.

Ben Trabzonlu olmayan trabzonspor taraftarıyım. Babamın oğlu bile rakibimiz olsa hiç umrumda olmaz trabzonumu bırakmam.
                              Hicbir gercek trabzonspor taraftari hicbir istanbul klubune icten ice sempati falan duymaz birakalim bu isleri..baris denen sikebahcelinin sacmalamasini da buraya tasimaya da gerek yok, hakliymis birde bos isler
                              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 5 saat önce.
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Kadromuz zaten cok kötü eksikleride cok..
                                sistemsiz kurulmus bir takim iste.

simdi bosuna yeni yeni kaleciye neden bu kadar para verelim.. elimizdekilere sans verelim artik.. bu yönetim ilk 5 girecegimize gercekten inaniyor mu??
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X