İlk olarak batugol tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Deniz Ertaş dışındaki vasat yerli kaleciler alınmaz.Deniz için de en fazla 3-4 verilir belki ufak da bir satıştan pay.Olmuyorsa kalk masadan City'den Alman kaleci Ortega'yı kirala ya da bonservisle al.Hem seneye sözleşmesi bitiyor hem de orada transfer kapandı.City maaşından kurtulmak için bedavaya bile verir.Zaten sezon sonu serbest.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sefer sen iyice kafayı yedin, bu uğurcanın ani gidişi sana yaramadı, için için adama aşıkmıydın, kıskanıyor muydun anlamadım gitti, dünden beri küfür kıyamet hakaretler.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Onuralp’i her ne kadar herkes beğendiğini söylese de sakatlıklardan adamı sahada hiç göremedik o yüzden ben bir şey diyemiyorum.
Ama her halükarda elin birkaç maçlık kalecisine milyonları dökeceğine kendi kalecilerimizi oynatma taraftarıyım. Ona harcayacağın paraya sağlam bir orta saha ve savunma kur kaleci bir şekilde idare edilir.
Zaten olumlu devam eden havayı yönetim bir haftada duman etti. Bu saatten sonra bu işler dikiş tutar mı, işler tersine döner mi bilmiyorum.
Tüm bunlara rağmen, kulübün başına Trabzonspor’u dert eden haysiyetli bir adam geçtiğinde yine düzelecek güce sahip olduğumuza inanıyorum. Moralinizi bozmayın.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yaşından dolayı çok konuşulmadı ama bence ilkay gündoğan acayip bir transfer
dar alanlarda çok etkili, topsuz kısa koşularla ceza alanı içinde gol yada goller atıyor, teknik ve akıl üst seviyede
6-8-10 oynayabiliyor, hakan çalhanoğluna para vermeye gerek kalmadığı gibi 3 mevkinin direkt alternatifi oldu, hakan malum sadece oyun kurucu 6 olarak oynuyor, ilkay hepsini oynuyor
süper ligin temposunda 35 yaşı fazla sırıtmaz, sıkışan kilitlenen maçlarda kilit açar aga
genelde de zaten fazla konuşulmayan gölgede kalan transferler iş yapıyor bu ligde“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeniz'i alırsan Onuralp'in önü kapanıyor. Alt yapından oyuncuları harcarsan ne alt yapına oyuncu gelir nede kalır. Iyi düşünmek lazım
Onuralp hele bi sağlam dönsün, gelsin yeni Onur Kıvrak olsun en çok ben isterim... ama şu an üstüne titrememiz gereken kaleci varsa Ahmet Doğan Yıldırım'dır... ama yine de Deniz ya da plase Bilal alınmalı eğer baba bir yabancı kaleci alınmayacaksaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben gitmesine sevindim de, gittiği yer Trabzonspor'u zedeliyor, yoksa kim takar osurukcan'ı...No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakın size şöyle söyliyim: normalde şu anda alternatif olarak ilgilendiğimiz melih kabasakal, gökhan sazıdağı ve görkem sağlam bedelsiz alınabilecek oyunculardır..
ama gelin görün ki biz bu oyuncuları alırsak şayet en az 3-4 milyon eur para vereceğiz..
bu resmen yolsuzluktur.. deniz için verilecek max 2-3 milyon eur'dur.. bakın emsallerine..Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Abi endüstriyel futbol var satacaksın (mış)... öyle diyorlar senin haberin yok galiba.
Minimum raf ömrü 6 ay , özenle paketlenmiş istediginde aç-ısıt-ye 5 dk'da hazır gıda gibiyiz artik. Parası olan icin pekala satin alinabilir bir Trabzonspor huzurlarınızda.
Bayrak topcu mopcu ne ola ki Ne bayrağı o euro mavisi mi dolar yeşili mi ?
Bitti abi , ben kafamda oturtamadım hazmedemedim. Eminim senin benim gibi saati durmuş niceleri de bitirmiştir de uzatmaları oynuyordur kendi içinde.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 2
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu işler hazırlamakla falan olmuyor hocam, taha 100 maça çıksa ne olur? değişen bişey olmaz,kötü kaleci kötü kalecidir
taha ikinci ligde ığdırda 53 dakka süre almış
Das sind die Leistungsdaten von Taha Tepe vom Verein 76 Igdir Belediye Spor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
iyi bir as kalecin varsa yedek olanı yetiştirmezsin, üst seviye hatta pro liglerde böyle bi mantık olmaz
ne yaparsın ? genç kalecini kiraya verirsin, çelsi nin petkoviç i strasburg a kiraladığı gibi
onun için yedek kalecileri genelde 35+ yaş yapıyor kulüpler, yedekte genç kaleci yetişmez
elin 20 maçlık kalecisini nasıl seyrettik de beğendik ? cevabı basit ,uğurcanı 2018 de 3-5 maç seyrettik ve beğendik,olay bu kadar basit
bir kalecinin potansiyeli vardır yada yoktur, potansiyeli varsa yaptığı hatalara rağmen devam edersin, tecrübe kazansın dersin,tecrübe kazanır ve A plus olur
kalecide potansiyel yoksa 50 maç oynasa değişen bişey olmaz
bu çocuklarla çalışmak istemedi mi ? hocam bu çocukların potansiyel wonderkid olduğunu mu sanıyorsun
18-19 yaşından sonra potansiyeli olmayan kalecilere kalecilik mi öğreteceğiz
bir oyuncu 18 yaşına kadar eğitimini alır, çalışır,potansiyeli ve yeteneğide varsa şekilde görüldüğü üzere şaak diye konyasporda oynar ve başarılı performans verir, ondan sonra artık yapacağın şey süre verip tecrübe kazanmasını sağlamaktır
Konya'daki kalecinin önünde kim vardı? Yukarıda saydıklarım yıllardır Uğurcan'ın arkasında bekledi. Kağan bir Başakşehir, Arda bir Galatasaray maçı oynadı, herkes beğendi. Erce Denizli'de kurtardığı penaltıyla kupanın yolunu açtı. Tek maçla kaleci olunsaydı, bunlar olurdu. Ya da şöyle diyeceğiz, yedek kaleci rolü farklıdır, bunu ayrı düşünüp planlayacağız.
Bjk'de Ersin 18 yaşında şampiyon takımın as kalecisiydi. Sana göre wonderkid olması lazım. Sonrasında yedeğe düştü ama... Kayseri'de Engin'in ayağı kırılmasa, Rüştü'den kimsenin haberi olmayacaktı. Ama Rüştü, Antalya'da da iyi kaleciydi.
Peki geçtim hepsini. Sorum şu,
Bilal niçin kötü kaleci?
Deniz niçin iyi kaleci?
İkisi çizgide nasıl? Yan top zamanlaması, cephe topu karşılaması... Çeldikleri topların açıları yana mı, altı pas havuzuna mı? Degajlarının isabet oranı... Var mı elimizde kıyas verisi. Yoksa şahsi beğeni kriterlerine göre mi hareket ediyoruz?
Bu şuna benziyor işte: Lundstram, Torreira'dan daha iyi.
Kime göre? Doğan'a göre. Gördük iyiyi kötüyü...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13 saat önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenizi 5e satacaklar gibi. Perşembe günü bir yabancının imzasını duyarız. Pazartesi salı da diğerleri gelir. Emre mor'u alırsak iyi iş yaparız. Yedeğimiz de olur. Gereksiz para harcarlar mı ya da harcatırlar mı bilemiyorum.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Uuurcan da aynı, her öne sektirdiği topa olacak o kdr dendi durdu, 20 yaşındayken idmanda bile zor top tutardı bırak da Deniz arada sektirsin, şımarmayıp bozmazsa uurcan'ı osurukcan yapar net
Ayrıca bu yine sosyal hayattan bahsedenler komedi, evet uuurcan'ın eşi her gün sosyeteyle İstanbul sokaklarında rahat rahat dolaşacak yersen...
Lvpool manchester gibi leş şehirlere gitmek için can atan topçular da niye can atıyor kesin sosyal hayatta kendilerini gösterip instada güzel fotolar atmak içindir kkeeessiiinnn
Virüsler sizi
Yönetimin onlarca hatasından biri daha. Satmam dedin sattın. Madem satacaksın önden niye hazırlık yapmıyorsun? Geçen hafta şu teklifi yapsan 5 ister, 3e bitirirsin. 36'yı gören gel kucağa diyor. Bu saatten sonra Türkiye'den oyuncu alamayız.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kötü oyuncu demedim zaten Sefer. Geçen hafta maç oynanırken de benzer bir şey yazmıştım. Fiziği iyi, toptan korkmuyor. Refleksleri kuvvetli. Potansiyeli var ancak sırf bunlar var diye tam sezon tamamlamamış oyuncuya 9 istenen yerde masadan kalkmak çok normal.
Yönetimin onlarca hatasından biri daha. Satmam dedin sattın. Madem satacaksın önden niye hazırlık yapmıyorsun? Geçen hafta şu teklifi yapsan 5 ister, 3e bitirirsin. 36'yı gören gel kucağa diyor. Bu saatten sonra Türkiye'den oyuncu alamayız.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- pReN@_61
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- My
- Doğukan Uçan
- Ufuk
- Mehmet Fatih Yavuz
- Mert Oğuzlu61