Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 8 no geldi mi?
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Almeida'ya bakınca, bizim ligde rakip orta sahalardan çok fena dayak yiyecek bir oyuncu görüyorum.
      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Konuşması güven oluşturdu bende. Müsait vakitte youtubedan eski videolarına da bakacağım. Gelsin başlasın.
        adamın fener formasıyla fotoları var. Bizi bu kadar sıradan bir adamdan medet umar hale getirenler utansın
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Almeidaya 8 mio bize verip o para ile 2-3 oyuncu alacaklar.Danjuma almis Valencia misal.
          Erto o menejerler ile Trabzonu soydunuz.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• muhtemel sadece almeida gelecek . Bunların adam gönderip ikinci bir merkez alacaklarına ihtimal vermiyorum. Belki mendy gider ama gelen olmaz başka. Hoca 3 lü de ısrar edermi bilemiyorum ama bence öyle başlayacak

-------------------ugurcan---------------

--------salih--------savic------batagov---------

pina---------jabol---------almeida--------mustafa

-----zupkov---------onuachu--------olaigbe--------

merkez ortasaha hala çok zayıf.

Eğer 4 lü oynarsak :

--------------------ugurcan--------------------------

pina--------savic------------batagov----------mustafa

---------------jabol----------almeida-----------------------

zupkov--------------cham-------------------olaigbe

------------------onuachu------------------------------

ya da cham yerine augusto oynar ve klasik 4-4-2 yaparız.

Ama her halükarda merkez çok ama çok zayıf

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

adamın fener formasıyla fotoları var. Bizi bu kadar sıradan bir adamdan medet umar hale getirenler utansın
              tweetleri gördüm ama formayı görmedim. atabilir misin?
              ( ゚д゚)

Yorum

• Masuaku,Premier Lige dönmüş,Sunderland ile iki yıllık anlaşma yapmış.
                Masuaku ve İstanbulspordan Feyenorda giden Gassau Diarra olayı Türk futbol aklının nasıl berbat ve yeteneksizlerin elinde olduğunu göstermek için yeterli ,taraftarı,basını,teknik direktörleri,yönetimleri ve fedrasyonuyla tam bir çöplük olduğunu görmek için yeterli iki olay.
                Eğer diktatör olsaydım yapacağım ilk iş Gazzede savaşmak isteyen gönüllülerden oluşan taburlar oluşturup,onları her türlü silah detseği ile Gazzye göndermek olurdu.
                İkinci işte bu iki transferi gösterip bu adanları takımlarına alacak güçteki tüm takımların profosyonellerini ve yönetimlerini ömür boyu futboldan men etmek olurdu.
                Bizden böyle bir şey beklemiyorum ama iyi kötü Türkiye şartlarında bir şeyleri doğru yapan Başakşehir nasıl bunları es geçti ona da şaşırdım,demek ki onlarda öyle uçup,kaçmıyormuş.
                Birde Trabzonsoprluluk konusnda mangalda kül bırakmayan İstanbulspor başkanı Ecmel Faruk Sarıalioğlu var tabii,sol açık ihityacımız olduğunu 5 yaşındaki taraftarımız bile bilirken hadi Feyenorda 4 verdin bize 5 vereydin ,ne olurd,Bir daha Trabzonsporluluğu ağzına almazsın umarım.

Mesela Fatih Tekkenin işgal ettiği konumda olsaydım,Mustafa Eskihellaç a olun sen yanlış kariyer planlması yapmışsın,senden mükemmel bir 8 olur,seni orada oynatacağım der yerine Masuakuyu alırdım,Boga yerine Dİarrayı isterdim,isyan çıkartırdım.oma futbol dahisi olduğunu göstermek için Pinoyu sol açık,Salihi de stoper oynatıyor.

Sonra bu zekalardan futbol başarısı bekle,bekle de boşa umut işte.
                • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Masuaku,Premier Lige dönmüş,Sunderland ile iki yıllık anlaşma yapmış.
                  Masuaku ve İstanbulspordan Feyenorda giden Gassau Diarra olayı Türk futbol aklının nasıl berbat ve yeteneksizlerin elinde olduğunu göstermek için yeterli ,taraftarı,basını,teknik direktörleri,yönetimleri ve fedrasyonuyla tam bir çöplük olduğunu görmek için yeterli iki olay.
                  Eğer diktatör olsaydım yapacağım ilk iş Gazzede savaşmak isteyen gönüllülerden oluşan taburlar oluşturup,onları her türlü silah detseği ile Gazzye göndermek olurdu.
                  İkinci işte bu iki transferi gösterip bu adanları takımlarına alacak güçteki tüm takımların profosyonellerini ve yönetimlerini ömür boyu futboldan men etmek olurdu.
                  Bizden böyle bir şey beklemiyorum ama iyi kötü Türkiye şartlarında bir şeyleri doğru yapan Başakşehir nasıl bunları es geçti ona da şaşırdım,demek ki onlarda öyle uçup,kaçmıyormuş.
                  Birde Trabzonsoprluluk konusnda mangalda kül bırakmayan İstanbulspor başkanı Ecmel Faruk Sarıalioğlu var tabii,sol açık ihityacımız olduğunu 5 yaşındaki taraftarımız bile bilirken hadi Feyenorda 4 verdin bize 5 vereydin ,ne olurd,Bir daha Trabzonsporluluğu ağzına almazsın umarım.

Mesela Fatih Tekkenin işgal ettiği konumda olsaydım,Mustafa Eskihellaç a olun sen yanlış kariyer planlması yapmışsın,senden mükemmel bir 8 olur,seni orada oynatacağım der yerine Masuakuyu alırdım,Boga yerine Dİarrayı isterdim,isyan çıkartırdım.oma futbol dahisi olduğunu göstermek için Pinoyu sol açık,Salihi de stoper oynatıyor.

masuaku işini çok yazdım bizde olağanüstü katkı verirdi. Ben de mustafa dan iyi bir sağ açık olacağını düşünüyorum ama dediğiniz gibi merkezde de değerlendirilebilir.

İstanbulspordaki çocuk konusunda çok haklısınız.

Bu arada barış alper,kerem aktürkoğlu,ismail yüksek bu isimleri cincon değil biz bulmalıyız.

Bunun dışında mesela hataydan giden deli bashiru, antalyasporda devam eden kalusinki.

Unutmayalım şampiyon takımda ciddi katkı veren isimler TSL den alındı siopis,bakasetas,dorukhan

2010-11 senesi şampiyonluğunda selcuk,egemen,giray,serkan.

Bizim ilk önce içerdeki isimlerle ilgilenmemiz lazım.

Mesela melih kabasakal ve görkem sağlam. Bu adamlar okay ve ozanın yerine alınsa ne kadar karda olacaktık.

Ya da cihan a bonservis vermek yerine yusuf sarı yı göndermeseydik.

Ayrıca u19 daki isimlerede mutlaka ama mutlaka şans vermeliyiz.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Masuaku,Premier Lige dönmüş,Sunderland ile iki yıllık anlaşma yapmış.

Sunderland lige gelir gelmez baya para harcamış. Mendy'i de alın insafsızlar
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Shaktar satmadan yerini doldurmuş bile.

( ゚д゚)

Yorum

• Andre Almeida cerca de ser jugador del Trabzonspor por 5,5M de euros.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Boş beleş Almeida transferi bitmiş, yibe soktular Trabzonspor'a beton çivisini Erto haini ve çetesi, hiçbir özelliği olmayan Trabzonspor'a hiçbirşey katmayacak bir futbolcu, Okay, Ozan gibi çöplere bir yenisi daha eklenmiş oldu 5.5 milyon euro bonservis ile..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 10 numara transferi şehre gelmiş. H.O

En son Anıl C tarafından düzenlendi; 10.08.2025, 19:26.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Adam transfermarkt da çıkmıyor nerden bulmuşlar acaba

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                10 numara transferi şehre gelmiş. H.O

Hasanin yolu acik olsun. Yillar once Faty Papy gelmisti benzer umutlar ile

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X