Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Takip eden scoutlar Yaya Toure&Patrick Viera karışımı diyor.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
yiğit ve ekrem belki de klüp aramadı. Bu sene de u19 da devam edin edin denildi kendilerine.İzlediğim kadarıyla abdurrahman neyse de oğuzhan çok ciddi potansiyel olarak düşünmedim hiç ama hiç sağ bek yedeği olmayan bir takımdan gönderilmesi garip geldi sadece. ömer faruk duymaz hala yetenekli olduğunu düşünüyorum forma bulunca devam eder. abdurrahman hareketli ve skorer kanat meziyetli ancak üst düzey olur mu bilemem.Oynadığı zaman görmek lazım.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mesela geçen sezon o takımın en iyilerinden olan ve belkide A takımla en çok idman yiyen Oğuzhan kiralandığı sarıyerde ilk maçta 2 penaltı yaptırıp 2. hafta kesik yedi aynı şekilde Abdurrahman sakaryasporda Ömer Faruk istanbulda 1 dakika bile süre almadı 2 haftada. Yine Yigit ve Ekrem gibi oyuncular kendine kulüp dahi bulamadı. Bunları nasıl yorumluyorsun peki?
u19 da benim dikkatimi çekenler boran,salih,arda,ekrem,onuralp ve alihan. En yeteneklisi onuralp ama fiziği gelişmeli.Bence içlerinde en hazırı alihan ama hiç düşünülmedi. Mesela alınması düşünülen melih kabasakaldan hiç bir eksiği yok.
Benim görüşüm kesin doğrudur demiyorum ancak eğer böyle bir yapılanmaya gidiliyorsa ki en başından beri bence de böyle olmalı u19 oyuncuları da mutlaka değerlendirilmeli.
ayrıca mendy ve cham bu kadar çabuk dışlanmamalı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
- Beğen 1
Yorum
-
mendy,cham,folcarelli,oulai,olaigbe,batagov,pina,augusto,sikan belki de bu kadar genç yabancı bir arada kadro da hiç bulunmamıştı daha önce. Bu yapılanmayı bende desteklerim. Ama yatırım yapılan tüm isimlerin değerlendirilmesi koşuluylaALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
-
Mendy ve Cham gidecek büyük bir sürpriz olmazsaİlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemendy,cham,folcarelli,oulai,olaigbe,batagov,pina,augusto,sikan belki de bu kadar genç yabancı bir arada kadro da hiç bulunmamıştı daha önce. Bu yapılanmayı bende desteklerim. Ama yatırım yapılan tüm isimlerin değerlendirilmesi koşuluyla
Yorum
-
Fenerbahce şu işi 50 senedir turkiyede en iyi yapan takim.İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada dünkü maçta hakemin o kadar kötü yönetimi sarı kartları atlayışı ve bir tane oyuncunun itiraz etmeyişi hakemi baskı altına almaması. Bu ligde bu çok önemli etken61
Yorum
-
-
Kasımpaşa geçen haftaki Kasımpaşa değildi, baya konsantre çıkarmış takımı sahaya, Antalya maçında dökülmüşlerdi, bizede ilk 70 dakika adam adama savunma ve toplu pres yapmaktan bitap düştüler, 70 den sonra Kasımpaşa zaten patladı,No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Demekki genç takım ve A takim arasında hiç bir fark yok her ikiside sampiyon olmasına rağmen oyuncuları değer kazanıp piyasa yapamıyor bilhassa gençlerde calimci hızlı deli dolu tipik kanat oyuncusu göremedikİlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yiğit ve ekrem belki de klüp aramadı. Bu sene de u19 da devam edin edin denildi kendilerine.İzlediğim kadarıyla abdurrahman neyse de oğuzhan çok ciddi potansiyel olarak düşünmedim hiç ama hiç sağ bek yedeği olmayan bir takımdan gönderilmesi garip geldi sadece. ömer faruk duymaz hala yetenekli olduğunu düşünüyorum forma bulunca devam eder. abdurrahman hareketli ve skorer kanat meziyetli ancak üst düzey olur mu bilemem.Oynadığı zaman görmek lazım.
u19 da benim dikkatimi çekenler boran,salih,arda,ekrem,onuralp ve alihan. En yeteneklisi onuralp ama fiziği gelişmeli.Bence içlerinde en hazırı alihan ama hiç düşünülmedi. Mesela alınması düşünülen melih kabasakaldan hiç bir eksiği yok.
Benim görüşüm kesin doğrudur demiyorum ancak eğer böyle bir yapılanmaya gidiliyorsa ki en başından beri bence de böyle olmalı u19 oyuncuları da mutlaka değerlendirilmeli.
ayrıca mendy ve cham bu kadar çabuk dışlanmamalı.
Altyapı bireysel yıldız oyuncu yetiştirse sampiyonluktan daha değerli olur oyuncular hata yapmaktan korkmayacak ileride oynayan oyuncular icabında fantezi denemeler yapacak skor iyi olsunda nasıl olursa olsun mentalitesi oyuncularin yeteneklerini gelistirememesine sebep oluyor
- Beğen 1
Yorum

Yorum