Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -2-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet hatırladım şimdi.Lorel ile Hardy'ye benzetmişlerdi.
    dayımda onlara yapışık ikizler derdi...

Yorum

• 2 sene önce az biraz da Şampiyonluğa oynadıysak Bu Gökhan Ünal'ın artan performansı sayesindedir..kendisinin kazandırdığı en az 5 maç var aklımda olan bir daha yazayım

Eskişehirspor,Ankaraspor,Antalyaspor,Kayserispor,B ursaspor
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beşiktaş Yattara'yla mı ilgileniyo
        - Duyumun Birine Göre Bobo+Holosko+Para = Yattara Böyle Bi teklif Varmış Atılaycığım
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beşiktaş Yattara'yla mı ilgileniyo
          kimin eli kimin cebinde belli değil bu aralar

Yorum

• yok yattara ile ilgilendiği yok. sallama bi haber. haber bile değil.

millet fotomaç fanatik haberlerini göre göre kendide yazmaya başladı.
            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İkinci yarıdaki Denizli-Konya-İBB maçlarında gol kaçırma rekoru kırmışlardı. Hatta Fanatik gazetesi, çok ünlü bir komedi ikilisine benzetmişti Umut ve Gökhan'ı Cahilliğime verin unuttum o iki ismi. Biz de hala topluyoduk ikisinin gol rakamlarını 15+14 bilmem ne.
              Lig TV istatistiğidir ersun yanalın ilk sezonu umut ve gökhan 150 adet %99 pozisyonun (yani kale önünde karşıkarşıya birebir vb.) sadece 30unu gole cevirmişlerdir!!Ki bu da kör ve topal bir forvetin tek başına atabileceği sayıyla eş değerdir!! Umutu da mücadelesinden dolayı seviyorum o da apayrı
              Alper PEKEN
              Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Armağan atamadığı goller yüzünden kaybettiklerimizi de sayalım mı ?

O sene şampiyonluğu altın tepsiyle verdik İstanbul'a ...
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Kanat olarak Hilbert-Q7 yeni transferler Yattara'yı almazlar Yalan haberdir..

Yorum

• Altidore 'a verdiğimiz süre doluyor .

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Duyumun Birine Göre Bobo+Holosko+Para = Yattara Böyle Bi teklif Varmış Atılaycığım

bobo+holosko+para yerine delgado teklifine hayır demem ben

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lig TV istatistiğidir ersun yanalın ilk sezonu umut ve gökhan 150 adet %99 pozisyonun (yani kale önünde karşıkarşıya birebir vb.) sadece 30unu gole cevirmişlerdir!!Ki bu da kör ve topal bir forvetin tek başına atabileceği sayıyla eş değerdir!! Umutu da mücadelesinden dolayı seviyorum o da apayrı
                        50 tanesini atsalar şampiyonluk gelecekti

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Armağan atamadığı goller yüzünden kaybettiklerimizi de sayalım mı ?

O sene şampiyonluğu altın tepsiyle verdik İstanbul'a ...
                          Hayır,mesela Umut'da aynı şekilde en azından 5-6 maç kazandırabilseydi zaten şampiyonduk...demek istediğim Gökhan'ın yanına düzgün bir adamın verilmeyişidir...Gökhan'ın bir Konya maçını hatırlıyorum facia ettiği başka aklıma gelmiyor..ki Umut'un kadıköyde yaptıkları da vardı neyse
                          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                          Olmak ister isen bu yolda mahir,
                          Harabat ehlini hor görme şakir,
                          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Altidore 'a verdiğimiz süre doluyor .
                            Ona reddedemiyeceği bir teklif yaptık, sakin olun..
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 sene önce az biraz da Şampiyonluğa oynadıysak Bu Gökhan Ünal'ın artan performansı sayesindedir..kendisinin kazandırdığı en az 5 maç var aklımda olan bir daha yazayım

Eskişehirspor,Ankaraspor,Antalyaspor,Kayserispor,B ursaspor
                              Sana İnanamıyorum.
                              Kaybettirdiklerinide altına yaz çıkar bakalım nasıl bir tablo çıkacak!
                              Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                              O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• İlk olarak alpacino_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kimin eli kimin cebinde belli değil bu aralar
                                hiçbirşey yok sırf medyanın sallamaları bziimkiler öyle teklif olsa kabul etmezler takıma forvet girer yoksa
                                ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X