Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -2-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar yeri değil ama bizim bu akşam genk maçı yokmuydu ?

yarın akşam

Yorum

• İlk olarak kapça_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yarın akşam
      çok teşekkürler

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Espri şaka komiklik vs gibi bir derdim olmadığı attığım mesajın ciddiyetinden anlaşılıyor.

Bir mağlubiyetle istifa diye bağıran taraftar topluluklarından sonra, transfer yok diye ortalığı karıştıran taraftar türedi.

Zaten Trabzon'daki taraftar görevini yapsa 2 senenin birinde şampiyon olurduk..Ersun Yanal varken deplesman şampiyonu, kendi evinde 4. falandık.

Ara sıra çuvaldızı kendine batırmak işe yarar.
        trabzondakı taraftar geregını yapıyor senın baskanın neler yaptıgını gor o maratona sırf para ıcın grup koydurmazsa oalcagı budur ve gözle gorulen bır forvet eksılıgın varken super kupada kaybedersen gorcez mac sonunda nolcak tm
        ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Espri şaka komiklik vs gibi bir derdim olmadığı attığım mesajın ciddiyetinden anlaşılıyor.

Bir mağlubiyetle istifa diye bağıran taraftar topluluklarından sonra, transfer yok diye ortalığı karıştıran taraftar türedi.

Zaten Trabzon'daki taraftar görevini yapsa 2 senenin birinde şampiyon olurduk..Ersun Yanal varken deplesman şampiyonu, kendi evinde 4. falandık.

Ara sıra çuvaldızı kendine batırmak işe yarar.
          Çağatay ilgisi yok...O takımın deplasmanda dha kolay gelmesinin nedeni çok basit; ona uygun futbol oynuyordu...Ne yani taraftar güzel şarkı söyleyince mi iyi oynar futbolcu? Barcelona taraftarı tam çekirdekçi bence...Çekirdekçileri seviyorum ben mesela
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Transfer konusunda var mı bir gelişme ?

Yorum

• Franco, Harewood, Benjani, Ilan, Morientes bu oyuncular şu an boşta Harewood Teofilo'yu bize getiren menajerlik şirketinin oyuncusu belki bu oyuncudan bahsediyordur Başkan içlerinde en iyisi Ilan diğerleri futbol hayatlarının en kötü dönemini yaşıyolar.
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar yeri değil ama bizim bu akşam genk maçı yokmuydu ?
                Yarin aksam o mac.
                1

Yorum

• Bir şey sorayım, ben diğer takımları transfer bitmişse okuyorum. Gündemde olanları okumuyorum. Bizden başka böyle her gün 3-5 ismin haber olarak çıktığı ve ciddi ciddi tartışıldığı ama hiçbirinin olmadığı başka takımlarda var mı?
                  Yoksa tek biz miyiz böyle?
                  En son asimetrik tarafından düzenlendi; 25.07.2010, 00:12.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Transfer konusunda var mı bir gelişme ?
                    Var Ömer olmaz mi?
                    Bugün de kimseyi alamadik.

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haklısın aynı yaştayız kardeşim
                      Bi anlık sinirle yazılmış birşey olabilir . Yaşımın verdiği bir heyecanla diyim yazdım .TRABZONSPORluyum bende şükürler olsun . Ama biraz yüzümün gülmesini isterim , diğer takımları tutan arkadaşlarımın yanında bende bişeyler söyleyebileyim istiyorum . Gerekli cevapları vermeyi çalışsamda bi yerden sonra tıkanıyorm
                      Kimseye cevap vermek zorunda değilsin.

Fenerbahçe geçen sene masa başında bakınca çok iyi gibi gözüküyordu ama sahada futbola bakıldığında Trabzonspor her kesimden büyük takdir alıyordu.

Taraflı tarafsız herkes Trabzonspor'un ligde en iyi takım olduğunu ifade ediyordu.

Hatta kaleci Gökhan hayatımda böyle oyun görmedim demişti..

Arkadaşlar isimler önemli değil sahadaki oyun önemli..

Ben istemem Quaresma cart curt..Ama bir Fred hava katar tabi..

2 transfere süper oluruz, şuan zaten iyi bir takımız..

Bunu unutmamak gerek..Trabzonspor taraftarları öteki taraftarlara bir şeyi ispatlamak zorunda değildir.

Çok sıkışırsan nerelisin diye sor.. Memleketini söyleyince takımınız kaçıncı ligde diye sor, bir şey diyemezler
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayır öneremem...Bir kere yaptım o hatayı,Şenol hoca'nın bakışları değişti....Eskiden gs de oynamış bir futbolcu ile bir arkadaşım sık görüşüyor....Bu herif iki de bir Trabzon şunla ilgileniyor haber ver ben yardımcı olayım bunlar ilgileniyor yardımcı olayım deyip duruyordu...En son bilmem nerenin sol beki ile ilgileniyorlarmış yardımcı olayım deyince "ulan sahiden kulübe bir faydası olabilir" deyip söyledim....Bakışlardan anladım ki bu işler sevimsiz işler ve uzak durmak lazım...Yardımcı olayım diyenler çok da yardımsever değil anladığım kaadarıyla ))
                        Enteresan,demek ki bazilarina iyilik gercekten yaramiyor.

Menajerler önerirken iyi de erdal önerirken kötü mü oluyor yani?
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu kadar zamandır uğraşıyolar sanki luis fabiano david villayı almaya çalışıyolar alamadığımız adam makukula,yaşlı panteliç...bari almayacaksanız paramız yok deyin bu sene transfer yapmayacaz teo,umuta güveniyoruz deyin...sadece boş laf cumaya biter salıya gelir...ya alay ediyorlar ya da dengesizlik yapıyorlar teoya dedikleri gibi...
                          ...hiç sorma yav...ama bu her zaman aynı...polonyadan bi ara zurawskiyi almak için yönetici metin akbaş 7-8 kez polonyaya gittiydi...yöneticiFaeuk kanca brezilyada 48 gün kalıp sıfır topçu ile dönmüştü.....bizim bu uçak paraları ile iyi bir futbolcu laınırdı herlade

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çağatay ilgisi yok...O takımın deplasmanda dha kolay gelmesinin nedeni çok basit; ona uygun futbol oynuyordu...Ne yani taraftar güzel şarkı söyleyince mi iyi oynar futbolcu? Barcelona taraftarı tam çekirdekçi bence...Çekirdekçileri seviyorum ben mesela
                            erdal abı maratonda tek grup yok adamlar kalkmıyo sırf ordakı topluluk ıcın kale arkalarında sıkısmıs bır yerde bagıran bızlerın ne sucu adam orda gelmıs laf edıyo yok gorevını yapsa falan böyle dusunen gereksız ınsanlar yuzunden zaten trabzon kucuklesmeye baslıyor
                            ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Transfer konusunda var mı bir gelişme ?
                              Sence olabilir mi Ömer abi
                              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• futbalski60(kusura bakma abi ismini bilmiyorum)

Santa Cruz hakkında senin düşünceler neler öğrenebilir miyiz?

Birde arkadaşlar bu çekirdekçi muhabbetini bırakalım artık sürekli boş boş şarkı marş söyleneceğine anlık tepki verilip hakem ve rakip baskı altına alınabilse keşke bunun üzerine yoğunlaşalım yoksa bütün yıl bordo-mavi çeksek sahaya etkimiz olmaz.Ama aleyhte verilecek bir kararda kulağı sağır edecek bir uğultu (tamam fazla şey istiyorum biraz fazla da premier lig iziyorum )
                                En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 25.07.2010, 00:14.

Yorum

Yükleniyor...
                                X