Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -2-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dia iyi topçu bir ara arsene wengerin ilgilendiğine dair ntvsporda bir haber çıkmıştı geçen sene.

inşallah hayırsız olur.

ve inşallah biz transfer yapmayız.almak için oyuncu almak ilerde satmak istediğinde de satamamak demek.

Yorum

• Başkanın açıklamalarını izleyebileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar?
      Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geri alsınlar
        Fatih Tekke'yi ilk gönderdiğimizde geri alabilirmiydik ?
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yöentime Tepkimiz ne kadar Hakli ise, Takima olan Güvensizliginiz bir o kadar Haksiz.
          Katılıyorum.Takımın tümünden nefret ediyor olabilirsiniz ama eleştirmek o formalar sahaya çıkana kadardır...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geri alsınlar
            onlarinda hh si varmis düsünsene hayratino de filho... asbaskan taraftari uyutuyor... teo' yu istiyoruz ama trabzon vermeye yanasmiyor diye felan
            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• kac gündür giremedik su basliga, hala transfer yok
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih Tekke'yi ilk gönderdiğimizde geri alabilirmiydik ?
                Bende ciddi söylemedim zaten

Yorum

• Bir süredir okuyamadım. Şu İngiliz Sırp Brezilyalılardan netleşen isim varsa söyleyin.
                  Acil kadro yapmam lazım. Mümkünse pas alışverişi, asist özelliği olan hızlı bir forvet lazım. Aynı zamanda kafa vuruşları da iyi olmalı.
                  Keşke her gün hazırlık maçı yapsaydık. Yüklemeler bitti nasılsa. Maçtan iyi idman olmaz. En azından maçlarla meşgul oluyorduk.

Yorum

• bizden transfer beklerken fener'in transfer haberi geldi..

cale-malik fathi olayı gerçekleşirse harika olur..

herkese hayırlı geceler...
                    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Malik Fathi nasıl bir adamdır...Cale'ye göre artıları neler eksileri neler...sağ bek ve forveti unutmadık
                      cale gibi rakipe ve topa bekleyip mal gibi bakmayan bir adam... nezaman karsilayacagini biliyor...
                      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• baba yapmayın böle şeyler koyup adamı ümitlendirmeyin..Cavenaghi olursa havaya uçarım..
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          onlarinda hh si varmis düsünsene hayratino de filho... asbaskan taraftari uyutuyor... teo' yu istiyoruz ama trabzon vermeye yanasmiyor diye felan
                          Aha bu güzeldi

Yorum

• Başkanın sözleri artık heyecanlandırmıyor beni.. Etkisiz eleman konumunda.

Ne dese boş !

Yorum

• Ben ısrarla bu kadro ve dizilimin başarılı olacağına inanıyorum. Elimizdekilerden bir Pivot Santrafor çıkartamadığımız için Mustafa Pektemek yazdım, diyelimki transfer yapmadık, böyle bir durumda Umut'dan daha başarılı olacağına inandığım Burak Yılmaz'ı koyardım oraya.

oyuncuların geçen seneki performanslarına bakarsak direnci yüksek ve en önemlisi takım oyunu oynayabilen bir kadro olduğunu öngörebiliriz. Bunlar da bu takımın başarılı olması için taktik anlamda yeterli nedenler bence

2014 / 2015
                              LOADING....

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                taraftarın bu konudaki fikrini merak ettim. Kocaelispor yönetimi işi beceremeyince taraftarlar devraldı yönetimi, böyle bir örnek var önümüzde

büyük çoğunluğumuz burada yönetime yönelik eleştiri getiriyoruz fakat "kimse sizden para istemiyor, haydi gidin yönetin kulübü" deseler, taşın altına el sokan olur mu?

birileri çıktı diyelim, destek görür mü?

suan kulubu yonetenler cebinden para mi veriyor peki? gecen sene 1 tane vip kombine sattik diye agliyorlardi utanmadan.. hadi millet almadi sen ve yonetimin niye almadi peki o viplerden, hani soruldugunda en baba TS lu idi bu abiler..
                                ozkan sumer zamaninda da benzer bir durum vardi bizde de farkimiz kocaeli gibi capsiz olmayisimiz ve alt liglerde surtmeyisimizdi. o zaman niye ortaya cikmadi bu abiler, kimse ne ismini ne cismini duyuyurdu. o zaman kaos vardi ve kulubun "onursal" baskani dahi kulubun karsisindaydi. ve bu abilerde onursal baskanla ayni familyadan ,farklar sadece mimikler kadar.. oyle yada boyle yine de taraftar vardi bu kulubun yaninda o zamanki mevcut yonetimle beraber,.. dogaca don bicmek dogru degil ama bir tribunu anca dolduran kocaelispor taraftari bunu yapmissa milyonlar hayli hayli yapar.. ayrica TS ile yumurta tokusturmaca oynamaya calisan kocaelisporun bu haline pek uzulmedigimi de belirteyim.. haddini bilmeyenin sonu budur..

Yorum

Yükleniyor...
                                X