Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -2-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBobo + Holosko + Para = Yattara.
Net bi haber değil ama böyle bir teklif olduğu söylendi ilk olarak. Reddedilip edilmediğini sorduğumda ise aldığım cevap Bunların işi belli olmaz şeklinde.
beşiktaş kafayı yedi herhalde..
inanmıyorum buna..
Yorum
-
Marsilyanın Niang,Cruz,Samassa gibi 3 tane forveti var Brandao da satış listesinde Fransız basınında da adımız geçiyormuş..
Bence Brandao'yu alabiliriz Ama geçen Sezon 6 Milyon euroya alınmış Bir oyuncuya ne kadar isterler??
30 yaşında oyuncuya Yüksek bonservis verilir mi?
Yorum
-
İlk olarak alpacino_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngel var.
HH ve tayfası
Yorum
-
İlk olarak UtopyaTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence oyle bir takas olmaz artı mantıklı degil yattaranın ölüsü bile bir maçta 5 tane asist verir maksat atıp degerlendiricek adamda ben geçen sezonun son haftasında oynadıgı maçları izeldim gene al da atlık paslar verdi degerlendiren olmadı
Yorum
-
Böyle bir teklifin olabileceğini zannetmiyorum. Bu BJK gerizekalı mı bu kadar. Bobo+Holosko+para veriyorlar. Kimin için bizim bir maç var 10 maç yok olan Yattara'mıza.
Böyle saçma sapan haberleri kim veriyor anlamış değilim. BJK gerizekalı bir yönetime sahip ama bu kadar da değil. Değil Bobo+Holosko+para sadece Bobo'yu versinler üzerine de para verelim gerekirse.
Yattara'yı bu kadar abartan bir taraftar kitlesi olamaz başka. Hiç sevmediğim Umut bile daha fazla eder.En son ilhan tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 13:51.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'da Abdullah ve Eren'in sözleşmeleri feshedildi.Profesyonel futbolcular Abdullah Karmil ve Eren Görür’ün Trabzonspor'a olan sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi.
Haber61
Biz transfer bekleyelim.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'da Abdullah ve Eren'in sözleşmeleri feshedildi.Profesyonel futbolcular Abdullah Karmil ve Eren Görür’ün Trabzonspor'a olan sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi.
Haber61
Biz transfer bekleyelim.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunculardan çok onlara verilen paranın akibetini merak etmekteyim ...7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak Burak 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle170 asist yılda.
Biz bu 149 ortanın 10-15 tanesini gol yapabilsek şampiyonduk o sene ya neyse... Umut ve Gökhan Ünal'ın canı sağolsun.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Tüm dünyada takım şampiyon olunca elinde kupa şov yapan yönetici göremezsiniz.Ama bize değil şampiyonluk kupada bie yöneticiler şov yapar. Bunu neden söyledim, Şenol Güneş tam yetkili lafı ne kadar doğru bunu anlatıyor.Tam yetki ne Transfer yapamaz, bütçeyi ayarlayamaz, para işine bakamaz.Tam Türk işi tam yetki. Sayın yöneticiler bu işleri ehline bıraksalar onları kim tanırki. Kim bilir Zeyyad Kafkası, İhsan Alioğlunu, Mahmut Aksuyu.
Yakın zamanda Türk Futboluna eleştiri Yapan Mehmet Demirkolun bir yazısında Ahmet Suat ve Özkan Sümerin Protokol Tribünün arkasında oturduğu bir fotoğraf vardı.Protokoldekile kimler peki Trabzonspora 6 Şampiyonluk yaşatan bu iki hoca neden en önde değil dersiniz.
Eskiden parayı veriyorlardı havayı atıyorlardı.Şimdi parayı veren yok ama biz hala Hayrettin Emice, Zeyyad Kafkas, Muzaffer Ermişleri takip etmek zorunda kalıyoruz.
Özkan SÜMER 2000 de bu zinciri kırdı.Ama yanındakiler çabuk uyanıp asıllarına rücu ettiler. İş lafa gelincede bize bir deli lazımdı dediler.Özkan Hoca ise kendini yakan neron oldu.
BU gün kulübü akıllılar yönetiyorda ne oluyor? Efendim Şampiyonluk için zaman lazımmış.Bu takımı bu yönetim kurdu bu üçüncü senesi 2 iyi transfer ilk üçteyiz.
Ama ne yazıkki hala menajer üçgeninde kıvranıp duruyoruz.Bir adam alacağız diyoruz lig başlayacak adam ortada yok.Avrupada bu işler mayısta haziranda bitiyor.Ortada işe yarar adam kalmamıştır.Bir brezilya var oradaki maceralarımız evlere şenlik.Giden gezip geliyor.Teofiloyu kolombiyadan bulup alıp getiren adamlar.Koca avrupada 2 ayda kimseyi bulamadılar.Teoflo demişken onun menajeri varmı acaba.O transferde de menajer parmağı varmı acaba.Biraz olabilir gibi geliyor.Avrupa boşa kolombiyaya vizede güçlük çıkartmıyordur. Nede olsan menajerlikte mafyavari bir sistem işliyor.
Yönetim 2 Ağustos diyor.Olurmu? Olmazsa 2 ağustosda olmaz gibi duruyor. Anlamak zor.İnsanları beklenti içine sok.Yıldız alacam de sonra tıs yok.Bu nasıl bir şeydir?Bekleyip göreceğiz.Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
Yorum