Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -2-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun Yanal'ın olduğu sene 149 "buz" orta açarak ligin en çok orta açan adamıydı. Kupa maçları da dahil. Maç başına 4-5 orta düşüyor. Gayet normal bir sayı.

Biz bu 149 ortanın 10-15 tanesini gol yapabilsek şampiyonduk o sene ya neyse... Umut ve Gökhan Ünal'ın canı sağolsun.
    Yattara'nın çok iyi ortaları olduğu gibi anlamsız ortalarıda bir o kadar var. Hani adam geçmeye çalışırken geçemeyeceğini anlayınca toptan kurtulayımda ne olursa olsun ortaları.
    Yani demem o ki 149 ortanın ne kadarı verimliydi?

Ayrıca Yattara 3 maç üst üste iyi oynayamaz
    En son Burak TOSUN tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 14:15.

Yorum

• Selamu aleyküm,var mı bir gelişme arkadaşlar
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• bügünde bişey yok galibA
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Matteo Ferrari
          Tomas Zapotocny
          Tomas Sivok
          Rodrigo Barbosa Tabata
          Matias Emilio Delgado
          Fabian Ernst
          Michael Fink
          Filip Holosko
          Roberto Hilbert
          Jose Maria Gutierrez Hernandez
          Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
          Deivson Rogerio Da Silva

ezıklerın haberlerınde 1 veya 2 yabancı daha alınacağı soylenıyo

telloyu almadık bence burdan bır alına bılır
          En son Mehmet_Mercanlı tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 14:21.
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bobo+Holosko+para=Yattara böyle bir teklif olsa bizimkiler havada uçarlar hatta şu an Yattara'yı kargoyla İstanbul'a yolluyordular

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İkinci yarıdaki Denizli-Konya-İBB maçlarında gol kaçırma rekoru kırmışlardı. Hatta Fanatik gazetesi, çok ünlü bir komedi ikilisine benzetmişti Umut ve Gökhan'ı Cahilliğime verin unuttum o iki ismi. Biz de hala topluyoduk ikisinin gol rakamlarını 15+14 bilmem ne.
                Evet hatırladım şimdi.Lorel ile Hardy'ye benzetmişlerdi.
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İkinci yarıdaki Denizli-Konya-İBB maçlarında gol kaçırma rekoru kırmışlardı. Hatta Fanatik gazetesi, çok ünlü bir komedi ikilisine benzetmişti Umut ve Gökhan'ı Cahilliğime verin unuttum o iki ismi. Biz de hala topluyoduk ikisinin gol rakamlarını 15+14 bilmem ne.
                  Anımsıyorum ama hatırlamak istemiyorum o dönemleri, manşetleri. Yeterince günaha girdim o aralar.

İlk olarak Burak 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yattara'nın çok iyi ortaları olduğu gibi anlamsız ortalarıda bir o kadar var. Hani adam geçmeye çalışırken geçemeyeceğini anlayınca toptan kurtulayımda ne olursa olsun ortaları.
                  Yani demem o ki 149 ortanın ne kadarı verimliydi?

Ayrıca Yattara 3 maç üst üste iyi oynayamaz
                  Adam geçerken geçemeyeceğini anladığı nedir yahu? Futbola yeni terimler sokuyorsunuz. Bu şey gibi bir şey... Topu kapamayacağını anlayınca başka adamı tutmaya çalışan stoperinde, pozisyonun içinde olmayayım da ne olursa olsununa benziyor. Ya da topa uçayım da tutarsam tutarım, tutmazsam uçmuş olurum diye düşünmesi beklenen bir kaleci gibi...

Ceza sahası içerisinde adam yoksa ve sıfıra inmişsen ne yapacaksın Burak? Kafanı kaldırıp baktığında ceza sahasında 1 tane adam varsa ve duracağı yeri bilmiyorsa ve orada kayboluyorsa ne yapacaksın?

Yattara her sezon 25 maç oynasın, 100 üzerinde orta yapar. Yaptığı orta sayısının fazlalığından bana ne şahsen... Bu ortaların 20 tanesini gol yapsın forvetlerimiz yeter. Fatih Tekke yapıyordu mesela...

*

Sonra bana yakın arkadaşlarım "ulen bi de savunma şu adamı" diyorlar. Yahu savunmayayım da, bu adamın yaptığı 140-150 orta konuşulmuyorda anlamsız 10-20 ortası konuşuluyorsa ne yapayım yani.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fatıh abı öle deıl hanı dıyorlara 6-7trılyon harcandı dıye hanı nerde 2 topcu cıkmadı hadı 1 topcu bıle cıkmadı nasıl yatırım abı soylermısın ordakı tum topcular paralarını alamadıklarından dolayı sozlesmelerını fesh ettıler yanı alacaklarına karsılık bu ısın ıcınde olanlar trabzonda cozerler bu durumları zaten neler donuyo alt lıglerde bu yonetımlerın genclerın hayatlarını sömurmekten baska yaptıkları bıse yok
                    Nereye gitti o paralar , bu kadar yatırım yapılan Karadenizspor'un arkasında neden durulmadı ?

Alınan futbolcuların paraları neden ödenmedi , futbolculara transfer ücreti olarak verilen evler kime aitti , kimden alınmıştı , ne kadar ödenmişti ?

Bu futbolcuların neden sözleşmeleri teker teker fesh ediliyor ?

Neresini tutsan elinde kalıyor ...

Faillerinin Allah'a nasıl hesap vereceğini düşünmek bile istemiyorum ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bobo+Holosko+2 tüp= 2 kasa domates+1 kasa biber+ 1 koli yumurta(alın ortaya karışık menemen)

Yorum

• Bursa stepanovu aliyomus, biz alamazmiydik yani ?
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Selamu aleyküm,var mı bir gelişme arkadaşlar
                          Haftaya Salı kesinmiş.
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet hatırladım şimdi.Lorel ile Hardy'ye benzetmişlerdi.
                            Hay yaşa, Hardy de Gökhan'a biraz benziyor ççç Neyse, o dönemi hatırlatmayayım en iyisi, benim hala rüyama giriyor Umut'un Konya maçında topu tekmelemeye çalışması

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bobo + Holosko + Para = Yattara.

Net bi haber değil ama böyle bir teklif olduğu söylendi ilk olarak. Reddedilip edilmediğini sorduğumda ise aldığım cevap Bunların işi belli olmaz şeklinde.
                              Kabul edilebilir.
                              Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• Beşiktaş Yattara'yla mı ilgileniyo

Yorum

Yükleniyor...
                                X