Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -2-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
- Konya Ve Denizli Maçları Yokmu Ah Ah .. Hele Konyanın Kalecisi Trabzonluydu Birde..Sonra İbb'nin Kalesinde 6 Tane Yedi Bizden.
- O maçta 6 Tane Yiyeceğine Konya Maçında 1 Tane Yeseydin Ya..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOna reddedemiyeceği bir teklif yaptık, sakin olun..
Yorum
-
İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebobo+holosko+para yerine delgado teklifine hayır demem benTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVeysel abi, topa girmeni rica ediyorum.Benim kondüsyon çöktü
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOna reddedemiyeceği bir teklif yaptık, sakin olun..
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Konya Ve Denizli Maçları Yokmu Ah Ah .. Hele Konyanın Kalecisi Trabzonluydu Birde..Sonra İbb'nin Kalesinde 6 Tane Yedi Bizden.
- O maçta 6 Tane Yiyeceğine Konya Maçında 1 Tane Yeseydin Ya..
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz Altidore a süre mi verdik?
İnternetten Trabzon'un resimlerine bakacakmış , sonra son cevabı verecekmiş .
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Biz Sadece Holosko+Bobo 'ya Razıydık
holosko+bobo (ikisi de kiralık cunku aldıkları yıllık ucret cok fazla)+bır mıktar para=yattara seklındedır
bana kalırsa da dusunmeden kabul etmek gerekır boyle teklıfı...
inanın şampıyonlukta en guclu aday oluruz2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKLASNİC: Pazarlık yapıldı ama tek böbreğinin oluşu nedeniyle transfer çıkmaza girdi medyatrabzond bir haber.Tam bir komedi.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
Yorum