İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -2-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePek renk vermiyor anlaşılan ...
Transfer olunca haberin olur tarzında konuşmuş ...
jozy altidore: endişelenme, haber vericem (bileceksin)
Mevzu beşiktaş ama
ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak comandante85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefred i yasli diye alamadiysak yziklar olsun baska birsey sylemiyorum
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan bunu "Midyat'a pirince giderken , evdeki bulgurdan olmamaya çalışmak" diye açıklasak çok mu iyimser olur ?
Değişik işler döndüğü belli..
Bakalım bu süreç hangi "menajer"in cebini dolduracak... Gabriç ve Teo'nun menajerleri ellerini ovuşturmuştur mesela geçtiğimiz sezon.Transferin son zamanlarına yetişen isimler pehhh...
En son ilhan tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 14:58.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFred'i yaşlı diye değil pahalı diye alamadıkTrabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
irkciliga hayir bursa
Hacıosmanoğlu İstifa!
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBobo + Holosko + Para = Yattara.
Net bi haber değil ama böyle bir teklif olduğu söylendi ilk olarak. Reddedilip edilmediğini sorduğumda ise aldığım cevap Bunların işi belli olmaz şeklinde.
Süper Teklif"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlayamadım bunlar kendilerini çok mu zeki zannediyorlar yoksa bizi çok mu aptal zannediyorlar ?Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
Yorum