Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gel şenolcugum gel oyyyyyyy
    u will need justice at the end..

Yorum

• ne bülent uygunu yapmayın arkadaşlar trabzona yakışırmı sizce balık hafızamız var gerçekten
      TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• üstünde herkesin 'evet' diyebileceği bir teknik direktör dünya üzerinde olmadığına göre kim gelirse gelsin illa ki rahatsız olup eleştirenler olacaktır.
        teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Hayırlı olsun Şenol Hoca. Yazık oldu kendisine, bu yönetim anlayışıyla başarı mümkün değil, bu maddi koşullarda da başarı mümkün değil. Çekilecek çilemiz varmış, çekecez artık.
          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• şenol güneş gelsin

kendisiyle ömür boyu antlaşma imzalansın

gönderilmemesi için tazminatı 100 milyon euro olsun

gidecekse kendisi değil beceriksiz yönetimler gitsin

trabzonspor böylece yapılanmasını ve sistemini başlatır

çünkü bu kötü gidiş yeniden yapılanmayla hallolur

Yorum

• bence sezon sonuna kadar Ünal hoca ile devam edebilirdik.
              bu yönetim oldugu sürece Senol Hocanin gelmeside hicbirseyi degistirmez.
              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• thomass doll bence iyi bir alternatif olabilir...
                ıslak imza....

Yorum

• Geçtiğimiz bu zorlu virajda bizi en iyi tanıyan isim'lerin bize hoca'lık ve kaptan'lık yapması en uygun düşünce biçimi..

Bu düşünceyi ve Karadeniz kültür'ünü en iyi yansıtacak isimlerde,tabiki Şenol Güneş ve Fatih Tekke'dir
                  Bmn|Bursa
                  Trabzonspor'lular Birliği
                  ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• şenol güneş gelirken belli bir transfer bütcesi istemeli,geldikten sonra yok paramız diyip herseyi hocanın üstüne yıkar bunlar
                    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• sizce güneş mi giray bulak mı???
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sizce güneş mi giray bulak mı???
                        Şenol Güneş .

Yorum

• Böyle basiretsiz yöneticilerimiz varken böyle başı boş taraftarımız varken hangi hoca gelirse gelsin kimse kusura bakmasın ama bu takıma olan güvenimi yitirdim.^adam gibi transferle işi bitirecekken hiçbir şey yapmayıp hocaya yol veren alacağı adamları almayan onun yerine ıvır zıvır transferleri yapan bir yönetimle hiçbiryere varamayız.Artık Sadri Başkanda Yöneticilerde hatalarını görmeli ve ara transfered gereğini yapmalılar yoksa Kim gelirse gelsin Adam gibi transferler olmadıkça Trabzondaki taraftar prof,li değişmedikçe bize rakip gereksiz biz kendimize rakip olarak fazlasıyla yetiyoruz....
                          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yâhû Şenolcular;

Bu köşeye sadece ben mi yazacağım?

Siz de birşeyler karalasanıza. Yazın hocanızın Seoul'deki parlak kariyerini filan.

Haydi...

Kaleminize kuvvet.

.
                            hocam senol gunesı begenmıyebılırsın ama ne yapalım elımızdekının en ıyısı bu , donup dolasıp senol hoca ya sarılıyoruz
                            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Nedense Şenol Güneş'in başarılarında yerçekimi kuvvetinin bile payı oluyor; başarısızlıklarında ise 1 numaralı sebep kendisi.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Raskolnikof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "tam yetki" "alex ferguson benzetmesi" "şehrin insanı-çocuğu" vs vs vs.....
                                bu benzetmeler pek yabancı değil
                                şenol hoca' ya yine yazık edeceğiz.....
                                hoca değiştirme ile olmaz kardeşim kafa yapısı değişmeli....
                                yenilgilerin ve başarısızlıkların çözümünün hoca değiştirmekle olmayacağını kavramış bir yönetim olmalı
                                broos' u sevmezdim ama dediklerine katılmamak elde değil ; "trabzonspor t.d mezarlığı olmuş" seneler önce vahid halilhodzic de aynı şeyi söylemişti...
                                demekki doğru her yerde doğru
                                %100 doğru ve aynen katılıyorum.
                                Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim