gel şenolcugum gel oyyyyyyy
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Hayırlı olsun Şenol Hoca. Yazık oldu kendisine, bu yönetim anlayışıyla başarı mümkün değil, bu maddi koşullarda da başarı mümkün değil. Çekilecek çilemiz varmış, çekecez artık.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
şenol güneş gelsin
kendisiyle ömür boyu antlaşma imzalansın
gönderilmemesi için tazminatı 100 milyon euro olsun
gidecekse kendisi değil beceriksiz yönetimler gitsin
trabzonspor böylece yapılanmasını ve sistemini başlatır
çünkü bu kötü gidiş yeniden yapılanmayla hallolur
Yorum
-
Geçtiğimiz bu zorlu virajda bizi en iyi tanıyan isim'lerin bize hoca'lık ve kaptan'lık yapması en uygun düşünce biçimi..
Bu düşünceyi ve Karadeniz kültür'ünü en iyi yansıtacak isimlerde,tabiki Şenol Güneş ve Fatih Tekke'dirBmn|BursaTrabzonspor'lular Birliği''Rize'li Trabzonspor'lular''
Yorum
-
şenol güneş gelirken belli bir transfer bütcesi istemeli,geldikten sonra yok paramız diyip herseyi hocanın üstüne yıkar bunlar2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
Şenol Güneş .İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizce güneş mi giray bulak mı???
Yorum
-
Böyle basiretsiz yöneticilerimiz varken böyle başı boş taraftarımız varken hangi hoca gelirse gelsin kimse kusura bakmasın ama bu takıma olan güvenimi yitirdim.^adam gibi transferle işi bitirecekken hiçbir şey yapmayıp hocaya yol veren alacağı adamları almayan onun yerine ıvır zıvır transferleri yapan bir yönetimle hiçbiryere varamayız.Artık Sadri Başkanda Yöneticilerde hatalarını görmeli ve ara transfered gereğini yapmalılar yoksa Kim gelirse gelsin Adam gibi transferler olmadıkça Trabzondaki taraftar prof,li değişmedikçe bize rakip gereksiz biz kendimize rakip olarak fazlasıyla yetiyoruz....Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
hocam senol gunesı begenmıyebılırsın ama ne yapalım elımızdekının en ıyısı bu , donup dolasıp senol hoca ya sarılıyoruzİlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYâhû Şenolcular;
Bu köşeye sadece ben mi yazacağım?
Siz de birşeyler karalasanıza. Yazın hocanızın Seoul'deki parlak kariyerini filan.
Haydi...
Kaleminize kuvvet.
.
İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
-
%100 doğru ve aynen katılıyorum.İlk olarak Raskolnikof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"tam yetki" "alex ferguson benzetmesi" "şehrin insanı-çocuğu" vs vs vs.....
bu benzetmeler pek yabancı değil
şenol hoca' ya yine yazık edeceğiz.....
hoca değiştirme ile olmaz kardeşim kafa yapısı değişmeli....
yenilgilerin ve başarısızlıkların çözümünün hoca değiştirmekle olmayacağını kavramış bir yönetim olmalı
broos' u sevmezdim ama dediklerine katılmamak elde değil ; "trabzonspor t.d mezarlığı olmuş" seneler önce vahid halilhodzic de aynı şeyi söylemişti...
demekki doğru her yerde doğruTrabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61
Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum