Hayırlı olsun. İnşalah uzun süreli ve tüm yetkilerle donatılmış olarak gelir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak _BlackSea_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegidiyoruz geliyoruz şenol güneş allahım çıldırıcam ya sanki şu yeryüzünde başka kimse kalmadı...olacakları tahmin ediyorum....broos kadar dayansın iyi.
senin gibiler simdeiden su kadar dayansin dersen broostan fazla kalmaz..tuttugun takim fener gs bjk degil..artik kabullenelim..ogunler mazideydi..yeniden yapilanmayla zamanla senol gunesle bir yerlere geliriz..ama 4 hafta 1 yilla olmazz..tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmiyorum ama bu umutsuzluğa rağmen şenol güneş ismi beni heyecanlandırdı
)) Ben de itiraf etsem mi diye düşünüyordum
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
taraftar olarakta artik hocanin isine karismayalim allah askina..hangimiz burda senol gunesten iyi futbolu bilirizki..cogumuzun yasi bile 30 olmamis..ahkam kesmeden birakalim sadece destek verelim..yenilgiler olmayackmi tabiki olacak...kendimizi dev aynasinda gormeden destek verelim...sabir gosterelim...bu kadar basit seyi nasil yapamayiztut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
demek yanlız değilmişim yupiiiiiiİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
)) Ben de itiraf etsem mi diye düşünüyordum
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Hatta Broos gelmeden önce bile istemiyordum ben Şenol Güneş'i.. Şimdi bende heyecanlandım..İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmiyorum ama bu umutsuzluğa rağmen şenol güneş ismi beni heyecanlandırdı
Yorum
-
Aynen katılıyorum biraz sabredelim..İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 yıllık sözleşme yapılsın 50 milyon dolar da tazminat maddesi.
Yorum
-
süper bir fikir ama 50 milyon dolar bence az bunlar göndermek istedimi klübü satar gene gönderirler fiyatı birazdaha arttırsak iyi olurİlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 yıllık sözleşme yapılsın 50 milyon dolar da tazminat maddesi.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Tazminat falan mühim değil...Sonuçta hangi yerli hoca tazminat almış ki...Önemli olan yetki...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
50 milyon $ tazminat iyi hoşta , bunu "Başkan Öder" diye belirtmesi gerek. Aksi takdirde taraftarın aldığı formanın, kombinenin parası bu sonçta ! Er yada geç taraftarın cebinden çıkar büyük ölçüde.İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 yıllık sözleşme yapılsın 50 milyon dolar da tazminat maddesi.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
yalandan yere evet gelirse başarıdan başarıya koşarız mı diyeyim kaçıncı gelişi yüksek tansiyonu kaldıramıyo finallerin hocası değil kardeşim.. gelirse tabiki destek vericez kim gelirse destek vericez iyi niyetinden adamlığından şüphemiz yok ..İlk puan kaybında şenol hocaya avni akerde neler söyleniceğini tahmin etmekte hiç zorlanmıyorum..İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin gibiler simdeiden su kadar dayansin dersen broostan fazla kalmaz..tuttugun takim fener gs bjk degil..artik kabullenelim..ogunler mazideydi..yeniden yapilanmayla zamanla senol gunesle bir yerlere geliriz..ama 4 hafta 1 yilla olmazz..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Tam yetkiyle gelsin. Karışanı sözleşmeye uymayanı direk Fifa'ya şikayet etsin. Görevinden hiçbirşeye ramen ayrılmayı düşünmesin. Taraftar da bir kez bile Şenol hocayı protesto etmesin ve hep desteklesin. Eleştirirken de bu eleştiriden öteye gitmesin. Belki kendi öz evladımız olan, bizi bu durumda bile yine yanlız bırakmayan Şenol Güneş'le istikrar sağlayabiliriz. Umarım Şenol hoca daha fazla yıpratılmaz ve klüpte dedikleri yapılır. Transferler ve pek çok şey isteği doğrultusunda yapılır. Bakacağız artık zaman herşeyi gösterecek..-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum