bence şenol güneş gelsin ve 5-10 yıllık sözleşme yapılsın... yani şimdi olduğumuzdan daha kötü bi duruma düşebileceğimize inanmıyorum... zaten dibe vurduk... şenol hocayla ligden düşmediğimiz sürece yollar ayrılmamalı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin Şenol hoca. Seviyoruz seni. Son zamanlarda aldığım en güzel haber.
aldıkmı şenol güneşi
Yorum
-
İlk defa gelmiyorki neden bukadar sevindinİlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin Şenol hoca. Seviyoruz seni. Son zamanlarda aldığım en güzel haber.
Yorum
-
Kasımpaşa maçına gittik, benim için güzel herşeye inat yine yenildik, yolda gelirken hoca istifa etmiş haberi, eve adım atarken kadro dışı kalma haberleri, geceyi yorgun bir çalışma kağıdına göz gezdirip kapadıktan sonra ertesi gün yine karışıklıklarla dolu haberler...
'Derin Trabzonspor.'
Deniliyordu ya Hugo Broos bırakır 6 aya Şenol Güneş gelir. Ne alaka o kadar da değil diye düşünürken bir anda kendimi içinde buldum o cümlelerin. Öyle ya da böyle. Hugo'nun gitmesi doğru ya da yanlış, veya Şenol hocanın gelmesi doğru ya da yanlış, bu önyargıların doğru çıkmasına şaşırıyorum.
Gelsin gitsin yine birileri, 'Trabzonspor han'ımıza. Kalıcı olan biziz, 'gelecek' de bizleriz..Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
Gunes returns to Trabzonspor
(PA) Wednesday 25 November 2009
Print
Email my friend
Share
Senol Gunes has left South Korean side FC Seoul to return to the helm of Turkish club Trabzonspor.
The former Turkey boss, who took the national team to the semi-finals of the 2002 FIFA World Cup™, has reached the end of his contract with the Seoul team after joining in January 2007. In his three seasons in the capital, Gunes led the club close to the 2008 and 2009 titles but ultimately ended his tenure empty-handed.
Seoul's 2009 campaign ended last weekend with a play-off penalty shoot-out defeat at the hands of Chunnam Dragons. As he left East Asia to replace Belgian Hugo Broos, who was fired earlier this week after indifferent results had left the Black Sea outfit in ninth place, Gunes spoke of his affection for the fans and the club.
"I am leaving but I will never forget the fans in Seoul and my time here," he told the club's official site. "We have come a long way together and I am sure that next year the club will keep improving and Seoul will become champions."
Seoul were knocked out of the 2009 AFC Champions League by Umm Salal of Qatar at the quarter-final stage. "Though I had a very happy three years here, I am sorry and frustrated that we didn't win," added Gunes. "This year was especially disappointing and I am sad as anyone."
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Evet bende sana katiliyorum.En az kime küfür etmisse bu seyirci o olmali!İlk olarak Murat KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaptanlık tayfun veya tolgaymıs :F koptum ya
Yorum
-
Allah korusun o gelmez insallah...İlk olarak 60Kahraman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülent Uygun gelebilir beyLer.#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum