İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
katılıyorum,baska caresi yok,birde full yetki ile tabi,dediği yapılmazsa da tazminatı alsınİlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 yıllık sözleşme yapılsın 50 milyon dolar da tazminat maddesi.
, bu da tutmazsa biz unutalım şampiyonluğu,100.yılımızda oluruz belki
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
Teknik patron Bülent Uygun yardımcı antrenör Hami Mandıralı olmalı. Takım kaptanı ise F.Tekke gelecekse zaten kaptan odur, mevcut kadro içinde kaptanlık sorumluluk alması açısından İ. Yattara olmasını isterim..6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&B
Yorum
-
Bulent uygun mu allah korusunİlk olarak TÖ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik patron Bülent Uygun yardımcı antrenör Hami Mandıralı olmalı. Takım kaptanı ise F.Tekke gelecekse zaten kaptan odur, mevcut kadro içinde kaptanlık sorumluluk alması açısından İ. Yattara olmasını isterim..
Yorum
-
Kişilere bağlı olmayan bir kurumuz değil mi ?
Yahu sahi , Şenol Güneş ve Tekke olmasaydı ne olacaktı bu kulübün hali ?
İyi yaratmış yaradan.
O değilde , kaçıncıya geliyodu Şenol Hoca yahu ?
Türkiyedeki Vizyonsuz kulüpler arasına hoş geldin Trabzonspor !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
herşeye rağmen şenol güneş bu ülkenin ilk 3 teknik direktöründen birisidir.
gelmesi de ayrı bir hava ile birlikte bazı değişiklikler getireceği açıktır.
devre arasında da 3 mevkiye 4-5 sağlam transfer ile ilk 4 e girebiliriz, birisinin Tekke olması kaydı ile.
yine de yönetimden fena halde soğudum. Erdal abinin dediği gibi, yönetilmiyoruz, "idare" ediliyoruz...“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
Şenol Hoca gelirse aslında bu kendisi için büyük bir fırsat.şu an takım öyle kötü bir haldeki bu senelik kimsenin bir beklentisi yok.takımı alsın,tanısın,ölçsün,biçsin,transfer işleri için şimdiden araştırmalara başlasın.bu sene zaten başarısızlıkta suçlanacağını sanmam.ama seneye beklentiler çok büyük olacaktır.teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
Hocam,İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYâhû Şenolcular;
Bu köşeye sadece ben mi yazacağım?
Siz de birşeyler karalasanıza. Yazın hocanızın Seoul'deki parlak kariyerini filan.
Haydi...
Kaleminize kuvvet.
.
Senin Şenol Güneş, gene penaltılarla elenmiş galiba
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
“Başarı için istikrar şart. Rubin Kazan takımına bakın, 2001’de Rusya Premier Ligi’ne çıktı. 3 sezon önce küme düşmekten son anda kurtuldu. Ne hoca değişti ne de yönetim. 7-8 senedir hem başkan hem teknik heyet aynı."
Gökdeniz Karadeniz*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
Güneş kabul etti (!)
Trabzonspor'da 3. Şenol Güneş döneminin başlıyor(!). Hugo Broos'un ardından takımın başına geçmesi beklenen deneyimli teknik adamın, Trabzonspor'dan aldığı teklifi resmen kabul ettiğini iddia edildi.
25 Kasım 2009 , 13:21
Yorumlar (22)
Arkadaşına Gönder
Paylaş

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
İHA'nın haberine göre, kariyerini Güney Kore Ligi takımlarından FC Seul'da sürdüren tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, Trabzonspor teknik direktörlüğü görevini resmen kabul etti.
Belçikalı teknik adam Hugo Broos'un ardından yönetimin takımın başına getirmek için yoğun çaba sarf ettiği Şenol Güneş, FC Seul Kulübü'nün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada Trabzonspor'un teklifini kabul ettiğini ve takımdan ayrılacağını bildirdi.
Duygusal bir veda mesajı yayınlayan Şenol Güneş, "Buradan ayrılıyorum fakat taraftarları ve Seul'da geçirdiğimi günleri asla unutmayacağım. Birlikte çok uzun bir yol kat ettik ve eminim ki önümüzdeki yıl takım gelişimini sürdürecek ve Seul şampiyon olacaktır" dedi.
2002 Dünya Kupası Finalleri'nde A Milli Takım'ı Dünya 3.'sü yapan Şenol Güneş, 2007 yılı Ocak ayından beri FC Seul takımını çalıştırıyordu. Başkentte geçirdiği 3 sezonda Güneş takımını 2008 ve 2009 yıllarında şampiyonluğa çok yaklaştırmış ancak takımı iki sezonda da şampiyonluğu kaçırmıştı.
FC Seul'un 2009 macerası da geçtiğimiz hafta Chunnam Dragons'a penaltılarla elendikleri için son bulmuştu.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
"tam yetki" "alex ferguson benzetmesi" "şehrin insanı-çocuğu" vs vs vs.....
bu benzetmeler pek yabancı değil
şenol hoca' ya yine yazık edeceğiz.....
hoca değiştirme ile olmaz kardeşim kafa yapısı değişmeli....
yenilgilerin ve başarısızlıkların çözümünün hoca değiştirmekle olmayacağını kavramış bir yönetim olmalı
broos' u sevmezdim ama dediklerine katılmamak elde değil ; "trabzonspor t.d mezarlığı olmuş" seneler önce vahid halilhodzic de aynı şeyi söylemişti...
demekki doğru her yerde doğrune hasta bekler sabahi, ne taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı senin şampiyonluğunu beklediğim kadar
Yorum
-
"Başkentte geçirdiği 3 sezonda Güneş takımını 2008 ve 2009 yıllarında şampiyonluğa çok yaklaştırmış ancak takımı iki sezonda da şampiyonluğu kaçırmıştı. "
Gel hocam gel..
Seni nelerle vuracağımız belli.Bu sene şampiyonluk olmaz ama Türkiye kupasında finale yükselir ve Allah göstermesin kaybedersek Seoul daki finallerde kaybedişin ve 95-96 sezonu hatırlatılacak hep.
Allah kolaylık versin.*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum