Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beş maç arka arkaya kaybeden Guardiola:

"Bu durumdan oyuncularımı sorumlu tutamam. Millî takımlardan yorgun dönenler var. Taktikle de alakası yok. Yeniden ayağa kalkacağız."

Bizimki de her başarısız sonuçtan sonra "Oyuncular travma yaşamış" deyip duruyor. Galiba travma yaşamayan tek oyuncu Ozan.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Defol git bu takımdan adamcı dinozor. 5 atsan da İSTİFA.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Barisic ve lundstram hasta, savic derdi ne belli degil, serdar saatci sakatliktan yeni cikti tam hazir degil, nwakaeme ve okay sakat. Pedro cezali. Bizim taraftar senol hocadan hesap soruyor bu adamlar neden oynamiyor diye. Iste trabzonsporun ozeti herkesin fikri olmadan zikri var

Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, sakat ve kadroya alınmayan oyuncular hakkında açıklama yaptı.
        En son jpositve tarafından düzenlendi; 25.11.2024, 20:22.

Yorum

• Manevi evladı Okay'ı kesmeye kıyamadığı için Mendy'yi yarım sezon stoper oynatarak takımı küme düşme hattına soktu. Okay sakatlanmasa Mendy'yi ya stoper ya da 8 numara oynatacaktı. Okay'dan kurtulduk, Mendy yerinde oynadı, o maçta da 5 attık. Okay sakatlıktan geri döner dönmez ilk 11'e geri sokarsa işimiz yaş.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Manevi evladı Okay'ı kesmeye kıyamadığı için Mendy'yi yarım sezon stoper oynatarak takımı küme düşme hattına soktu. Okay sakatlanmasa Mendy'yi ya stoper ya da 8 numara oynatacaktı. Okay'dan kurtulduk, Mendy yerinde oynadı, o maçta da 5 attık. Okay sakatlıktan geri döner dönmez ilk 11'e geri sokarsa işimiz yaş.
            Rakip Adana Demirspor olmasaydı yine işimiz yaştı bu maç yanıltmasın
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rakip Adana Demirspor olmasaydı yine işimiz yaştı bu maç yanıltmasın
              Adana Demirspor maçı ölçü değil, doğru söylüyorsunuz, ama Okay'ın negatif etkisini görmek için Adana Demirspor maçına bakmaya gerek bile yok. Takımın Okay'lı ve Okay'sız performansına bakarak negatif etkisini net olarak görebiliyoruz.

Sezon başından beri 15 maçta forma giydi, Okay oyundayken kazandığımız sadece Konya maçı var.

Kayseri, Antep, Hatay ve Başakşehir maçlarında Okay oyundan çıkana kadar gol bulamadık (Antep maçındaki sayılmayan golümüz nizamiydi,) Okay oyundan çıktıktan sonra gol yemedik.Sonraki 3 maçta (Göztepe, fb, Rize) Okay 90 dakika oynadı, hepsinde yenildik.Milli takımda bile 1 maç ilk 11 oynadı, sadece o maçta yenildik.

Yorum

• Mendy yanına Salih 8 mi bilmiyorum ama o veya alt yapıdan dikine oynayabilen çift yönlü çalışan, top kullanabilen herhangi bir genç oyuncuyu koysun devam etsin.

Merkeze yine Okay, Ozan, Lundstram falan koyma Umut Güneş te de bir umut yok şu Salih'i dene zaten ligde takıma havlu attırdınız bari devre arasına kadar kadroya genç monte edelim belki yoklukta birisi parlar kazanç olur.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hoca göreve geldiğinde, iyi niyetle ve haddimi aşmadan "bence" bir öneride bulunmuştum. O sayfa ne yazık ki kaybolduğu için mesajı kopyalıyamıyorum. Özetle, hocanın geçmişteki uygulamalarına atıfta bulunarak statükoyu yıkıp kadroyu değiştirme cesareti göstermesini beklediğimi yazmıştım. Genellikle krizden çıkış için eldeki tecrübeli oyunculara başvurulduğunu akat bizim tecrübeli dediğimiz oyuncularımızın gelecek planımızda olmadığından bahsetmiştim. Bu sebeple hocadan belki radikal gelebilecek dönüştürücü liderlik örneği görmek istiyordum. Olmadı. Hoca, denenmişi denedi, sonuç alamadı.

Şimdi kadrodışı kalanlar, sakatlar derken zoraki Cham, Batagov seyrettik. Yamalı bohçada buna da şükür.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hoca göreve geldiğinde, iyi niyetle ve haddimi aşmadan "bence" bir öneride bulunmuştum. O sayfa ne yazık ki kaybolduğu için mesajı kopyalıyamıyorum. Özetle, hocanın geçmişteki uygulamalarına atıfta bulunarak statükoyu yıkıp kadroyu değiştirme cesareti göstermesini beklediğimi yazmıştım. Genellikle krizden çıkış için eldeki tecrübeli oyunculara başvurulduğunu akat bizim tecrübeli dediğimiz oyuncularımızın gelecek planımızda olmadığından bahsetmiştim. Bu sebeple hocadan belki radikal gelebilecek dönüştürücü liderlik örneği görmek istiyordum. Olmadı. Hoca, denenmişi denedi, sonuç alamadı.

Şimdi kadrodışı kalanlar, sakatlar derken zoraki Cham, Batagov seyrettik. Yamalı bohçada buna da şükür.
                    Okay sakatlandığı için Mendy'yi de zoraki orta sahada seyrettik. Yoksa prensi Okay'ı kesmemek için Mendy'yi yine stoper oynatırdı.

Yorum

• kritik bir galibiyet oldu

(UEFA)

Yorum

• bu gece istifa et, bırak git.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kötü oynuyoruz, oyuncularımızın psikolojik sorunları var. Daha iyi olmamız lazım. Gol atmamız lazım. Kazanmamız lazım.

Şenol Güneş adlı hesabımdan.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Kornerden 2 tane Batagov'un, 1 tane Mendy'nin çektiği ve rakibe çarpan şut var. Bunlar şanssızlık gol oladabilirdi, olmayadabilirdi AMA Arif'in uzak direğe çektiği şutta Draguş'un 1 adım geride kaldığı için dokunamamasını Şenol Güneş mi tembihledi? Banza'ya "soldaki bomboş Draguş'a pas verme, bunun yerine saçma sapan şut çek auta at" diye ŞG mi söyledi? Banza'nın bir tane daha kalecinin üstünden aşırtıp auta attığı var. Kafayla saçma sapan çektiği bir şut var. Enis'in gole giden topu engellediği pozisyon var. Bunları ŞG mi kaçır dedi? Bunlar beceriksizlik, hoca ne yapsın? 8 tane pozisyon saydım bunlar ama bunlar gol olsaydı ŞG bu sefer iyi oynatmış, rakibi domine etmiş olacaktı.

Yorum

• Taraftar laf etmese bugün Denswil 11'deydi. Ne zaman kendisine laf geldi hop bunlar oynamıyor kadro dışı bırakın dedi.

Hüseyin'i ısıtıp önümüze çıkardı, yarın oklar kendisine dönsün HT4 kadro dışı yaparak gazı aldırır.

Hazır değil diye haftalardır oynatmadığı Batagov iki haftadır ayakta kalan tek adam. Kenarda Serdar var, Ali Şahin var, gençlerden başkaları da var. Adam mı yok oynatacak. Bırak git. Bize adamcı lazım değil.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Huzur evi vakti gelmiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim