Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 60Kahraman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bülent Uygun gelebilir beyLer.
    İlk olarak Sinem Yılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah korusun o gelmez insallah...
    İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bülent ugun ve lazım gelmez
    İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bülent uygun demeyin bana düşer bayılırım
    Yok öyle bişey . Tek hedef Şenol Güneş . Oda gelecek zaten .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok öyle bişey . Tek hedef Şenol Güneş . Oda gelecek zaten .
      Sendemi yönetimin içindesin

Yorum

• Bülent Uygun'un başarısının sebebi büyük takımların kötü olması,hakemlerin Sivas'tan yana olması ve şans

Bizden uzak olsun.

Ama verdiği demeçlerde hep Trabzonspor'u övmüştür,Trabzonspor'a olan saygısından bahsetmiştir. Hatta yakın bir geçmişte "en büyük hedefim bir anadolu takımını şampiyon yapmak" diye demeç vermişti.

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gunes returns to Trabzonspor

(PA) Wednesday 25 November 2009
          Print
          Email my friend
          Share

Senol Gunes has left South Korean side FC Seoul to return to the helm of Turkish club Trabzonspor.
          The former Turkey boss, who took the national team to the semi-finals of the 2002 FIFA World Cup™, has reached the end of his contract with the Seoul team after joining in January 2007. In his three seasons in the capital, Gunes led the club close to the 2008 and 2009 titles but ultimately ended his tenure empty-handed.
          Seoul's 2009 campaign ended last weekend with a play-off penalty shoot-out defeat at the hands of Chunnam Dragons. As he left East Asia to replace Belgian Hugo Broos, who was fired earlier this week after indifferent results had left the Black Sea outfit in ninth place, Gunes spoke of his affection for the fans and the club.
          "I am leaving but I will never forget the fans in Seoul and my time here," he told the club's official site. "We have come a long way together and I am sure that next year the club will keep improving and Seoul will become champions."
          Seoul were knocked out of the 2009 AFC Champions League by Umm Salal of Qatar at the quarter-final stage. "Though I had a very happy three years here, I am sorry and frustrated that we didn't win," added Gunes. "This year was especially disappointing and I am sad as anyone."

http://www.fifa.com/worldfootball/cl...d=1139721.html
          Çok iyi anladım abi sağol )
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sendemi yönetimin içindesin
            Bunları söylemek için yönetimin içinden olmaya gerek mi var Ömer abi ? Görünenleri söyledim ben sadece

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok iyi anladım abi sağol )
              Koray abi , Şenol Güneş'in Trabzonspor için Kore'den ayrılacağı yazıyor . Milli Takım başarıları yazıyor . Ve son olarak Seoul resmi sitesine yaptığı açıklamadan kesitler yazıyor .

Yorum

Bunları söylemek için yönetimin içinden olmaya gerek mi var Ömer abi ? Görünenleri söyledim ben sadece
                Herşey göründüğü gibi değil kardeşimSadri şener varken hiçbirşey için emin konuşmam artık fatih tekke'd eyaptık bir hata

Yorum

Koray abi , Şenol Güneş'in Trabzonspor için Kore'den ayrılacağı yazıyor . Milli Takım başarıları yazıyor . Ve son olarak Seoul resmi sitesine yaptığı açıklamadan kesitler yazıyor .
                  Sağol kardeşim...

Zaten belliydi Hugo'yu sezon başında getirdikleri zaman asıl hedefin Şenol Hoca olduğu...
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Herşey göründüğü gibi değil kardeşimSadri şener varken hiçbirşey için emin konuşmam artık fatih tekke'd eyaptık bir hata
                    Rahat olun abi herşey daha güzel olacak

Yorum

• FC Seoul´un Resmi Web Sitesinde Senol Günes Teklifi kabul etti diye yaziyorlar
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

Rahat olun abi herşey daha güzel olacak
                        Senin bildin birsey mi var, söyle
                        #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                        Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İlk olarak Yattara10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          FC Seoul´un Resmi Web Sitesinde Senol Günes Teklifi kabul etti diye yaziyorlar
                          Öyle birşey yazmıyor galiba o açıklamada . Veda konuşması gibi bişey olmuş .

Yorum

• İlk olarak Sinem Yılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Senin bildin birsey mi var, söyle
                            Ben , Ünal Karaman'ın yalancısıyım

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gunes returns to Trabzonspor

(PA) Wednesday 25 November 2009
                              Print
                              Email my friend
                              Share

Senol Gunes has left South Korean side FC Seoul to return to the helm of Turkish club Trabzonspor.
                              The former Turkey boss, who took the national team to the semi-finals of the 2002 FIFA World Cup™, has reached the end of his contract with the Seoul team after joining in January 2007. In his three seasons in the capital, Gunes led the club close to the 2008 and 2009 titles but ultimately ended his tenure empty-handed.
                              Seoul's 2009 campaign ended last weekend with a play-off penalty shoot-out defeat at the hands of Chunnam Dragons. As he left East Asia to replace Belgian Hugo Broos, who was fired earlier this week after indifferent results had left the Black Sea outfit in ninth place, Gunes spoke of his affection for the fans and the club.
                              "I am leaving but I will never forget the fans in Seoul and my time here," he told the club's official site. "We have come a long way together and I am sure that next year the club will keep improving and Seoul will become champions."
                              Seoul were knocked out of the 2009 AFC Champions League by Umm Salal of Qatar at the quarter-final stage. "Though I had a very happy three years here, I am sorry and frustrated that we didn't win," added Gunes. "This year was especially disappointing and I am sad as anyone."

http://www.fifa.com/worldfootball/cl...d=1139721.html

Seul'den ayrılan Şenol Güneş tekrar Trabzonspor'un kontrolünü aldı.Türkiye'yle dünya kupasında yarı final oynadıktan sonra,kontratının bitiminde 2007 Ocak'ta Seul'e katıldı.Başkent takımındaki 3 sene boyunca 2008 ve 2009'da kupaya yaklaştı fakat görev süresi boyunca eli boş kaldı.Geçen hafta sonu penaltı atışlarıya Chunnam Dragons'a elendiler.Belçikalı Hugo Bross'un yerini almak için Asya'dan ayrıldı.Bross haftasonundaki farklı sonucun ardından takım 9.luğa düştü ve görevinden alındı.

Taraftarın ve takımın sevgilisi olan Şenol Güneş kulübün web sitesine konuştu;''Ayrılıyorum fakat Seul'ü ve burdaki günlerimi asla unutmayacağım.Beraber çok yol aldık ve ben inanıyorumki Seul kendini geliştirmeye devam edicek ve gelecek yıl şampiyon olacak.''

Seul Asya kupasında Qatar'ın Umm Salal takımına çeyrek finalde elenmişti.'' Buradaki 3 yılım boyunca kazanamadığımız için üzgünüm,hayal kırıklığına uğradım.''

Elimden geldiğince çevirmeye çalıştım,Türkçesi budur arkadaşlar.
                              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Benim teknik direktör adayım Tolunay Kafkas , menajer olarakta Süleyman Hurma'dır . Ayrıca Özkan Sümer'in yerine de Ali Yavaş'tır . İşte benimkiside böyle bir rüyadır .

Şenol hoca ile istikrarımıza devam .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim