Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takımın kaptanı bence Selçuk olmalı... Hoca nasıl olsa birini uydururlar...
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu takımın kaptanı bence Selçuk olmalı... Hoca nasıl olsa birini uydururlar...
      Bence de öyle...
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Tekke gelmediği sürece bu takımın kaptanı Umut Bulut olmalıdır. Diğer ihtimaller bir yalanı yaşamaktır.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Şu an takımda kaptan özelliği olan kimse yok FATİH TEKKE transferiyle yeni kaptanımız o olmalı kaleye de korkak olmadan Onur'u sokmalıyız t.d de kesinlikle senol gunes olmalı ama sabır sabır sabır.... we stoper de giray la ceyhun tjikuzu geri kazanılmalı cnki oynatıcak adam yok ara transfer donemine kadar sabretmeliyiz we yonetimin istifa etmesi gerekir

Yorum

• selcuk da trabzonspor a yakışmayan bir topcu kendisini hiç beynmiorum bu bnm dsuncem tabi

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence Bülent Uygun Şenol Güneş'ten de daha iyi bir tercih olabilir.Sivasspor'u iki sene kafaya oynatmak az bir iş değildir.
              Bence de. En azından giderken arkasından üzülmeyiz.

Ne günlere kaldık, hoca daha gelmeden gidişini konuşuyoruz..
              Özkan SÜMER

Yorum

• Beyler Şenol Güneş bu takıma gelmez

Allah aşkına soruyorum size gelmesi mantıklı mı ????
                Haftalar boyu ben herzaman uykusuz kaldım Bir sevgili gibi ben hep adını sayıkladım Elimizde emanet kalplerimizde hep sen varsın Trabzonspor sen benim biricik aşkımsın...

Yorum

• takımda en iyi kaptanlık yapacak kişi egemendi nasıl neden kadro dışı kaldı bilmiyorum vede anlamıyorum tabiki bizim bilmediğimiz bişeyler vardır ama sadece dışarıdan görünen bu arkadaşlar.egemen takımın hakkını arıyodu sahada.yanlış kararlarda hakemle konuşuyordu arkadaşlarını motive ediyodu.
                  söylenecek okadar şey varki....sadece kaptanlık konusu değil

Yorum

• İlk olarak legolas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyler Şenol Güneş bu takıma gelmez

Son yılda Mantıklı hangi hamlemizi gördün de mantık arıyorsun ...

Gelir tanzimat vermeden göndeririz gelen gidiyo bari tanzimatsız gönderelim karlı iştir ...
                    Twitter Adresim

Yorum

• Eğer Ünal Karaman gerçekten sportif direktörümüz olsaydı şu an hepimiz merakla ve heyecanla onun vereceği kararları bekliyor olurduk.

Yönetimin halen hoca ve kaptan araması bile başlı başına bir skandaldır.
                      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• colman olmalı kaptan.duruşu diğer futbolculara göre daha anlamlı.

teknik direktör keşke aykut kocaman olsa ama o fb için yetişiyor şuan.

Yorum

• KAdro içinden Selçuk olabilir.Ama devre arası Fatih Tekke kesinlikle alınmalı ve kaptanlık ona verilmeli.
                          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Eğer Şu kaos ortamına Şenol Güneş Gelirse ben Onun aklından şüphe ederim.
                            Takımı Bozun Bozmak yetmez bitirin Şenol Güneş gel Enkaz kaldır.
                            Şenol Güneş Enkaz kaldırma Görevlisimi.
                            Takımı Yönlendiren Serdar Baliler konuşsun
                            Özkan Sümer Konuşsun,
                            Nerdeler Bu efsane beyler
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• fener aragonesi getirdi bizde ahmet suat hocayı getirelim aragonestende bi gömlek üstün hoca neyi eksikki hala ayakta hala aklı başında hocaya çift südürmeyeceğiz takımı koordine ettireceğiz bence ahmet suat hoca bu işi yapar

Yorum

• İlk olarak legolas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyler Şenol Güneş bu takıma gelmez

Trabzonluda mantik aranmaz...
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim