Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her sey TS için

Kaptan => Umut ama Fatih gelene kadar
    Antrenör => Ahmet Özen (TS A2 takim antrenörü)
    Sana ne sarkilar, ne de siirler yeter, Trabzonspor'um ismin cihana bedel.
    Bir bilsen neler haykirirdik dünyaya sana layik sifatlar olsa !!!
    ... Yasin ORHAN ...

Yorum

• hoca kesinlikle senol güneş tartışmak bile doğru değil..takım kaptanına gelince tayfun oynarsada kaleci tolga.kendi değerlerimizle işe başlamamız gerekir.
      Kendi öz değerlerimize sahip çıkalım ki;yeni nesil sampiyonluk görsün.

Yorum

• Ve Şenol Güneş açıkladı!

Trabzonspor Yönetimi'nin teknik direktörlük için teklifte bulunduğu Şenol Güneş, DHA'ya konuştu.

Bordo-Mavili ekibin sezon başında da kapısını çaldığı Şenol Güneş, Seoul takımına sezonu tamamlamak adına söz verdiği için teklifi kabul etmediğini açıklarken; "Trabzonspor'un başına geçmek ister misiniz? " sorumuza "Aslında 6 ay dinlenmek istiyordum. Senelerdir Türkiye'den çok uzaktayım" yanıtını vererek açıklamalarına başladı.

Güney Kore ligini 3. sırada tamamlayan ve play-off maçını kaybeden Şenol Güneş, Seoul takımındaki görevini tamamladı. Yaklaşık 4 senedir uzakdoğuda bulunan Güneş, "Seoul'den resmen ayrılmadım ama sezon başında bu sene bittiğinde ülkeme döneceğimi söylemiştim. Bu hafta içinde kulüp yöneticileri ile görüşüp onlara Allah'ısmarladık demem, veda etmem gerekiyor. Bize de bu yakışır" diye konuşarak Trabzonspor'a sıcak baktığını da ima etti.

Güneş, Trabzonspor başkanı Sadri Şener'in ısrarla kendisini istemesi ve resmi teklifi de iletmesinin ardından; "Ben daha önce de Trabzonspor çaresiz kalırsa seve seve çalışacağımı söylemiştim. Sezon başında da görüştüğümüzde siz iyi bir yerli hoca bulun ve onunla çalışın demiştim. Seoul'deki görevim devam ettiği için görevi kabul edemezdim. Şimdi Trabzonspor'un içinde bulunduğu durum farklı. Sanırım Broos ile de yollarını ayırmışlar. Sonuçta kendi şehrimin takımı. Aslında 6 ay çalışmayı düşünmüyordum. Senelerdir Türkiye'den uzaktayım. Memleketimi ve yakınlarımı çok özledim ve yorgunum. Trabzonspor'a dışarıdan destek gerekirse her zaman seve seve veririm. İçinde bulunmam, görevin başına geçmek gerekirse o zaman oturur konuşuruz. Bu hafta sonu da buradayım ve haftaya Türkiye'deyim." dedi.

ŞENOL GÜNEŞ 4. KEZ TRABZONSPOR'UN BAŞINA GEÇECEK

Bordo - Mavili takımda daha önce üç kez göreve gelen Şenol Güneş, Trabzonspor'un ardından gittiği Güney Kore'nin FC Seoul takımında iki kez şampiyonluğu kaçırdı. FIFA tarafından bir kez yılın en başarılı teknik adamı seçilen Güneş, milli takım düzeyinde Türkiye'ye Dünya üçüncülüğü kazandıran tek teknik adam olma ünvanını da elinde bulunduruyor.
        Güneş'in Trabzonspor'da görev yaptığı dönemler ve süreleri şöyle:

1. DÖNEM: 1988 - 1989 (32 maç), 1989 - 1990 (sezon başlamadan istifa etti)
        2. DÖNEM: 1994 - 1995 (tüm sezon), 1995 - 1996 (tüm sezon), 1996 - 1997 (20 maç)
        3. DÖNEM: 2004 - 2005 (17 maç), 2005 - 2006 (7 maç)

23.11.2009
        Kaynak : DHA

Yorum

• suan lig radyo da yorum yapiyorlar zeki col ve ahmet soyadini hatirlamiyorum iki yorumcu , diyorlarki biz senol günes i taniyorsak, kesinlikle gelmez trabzonsporun basina... ayrica gelirsede cok buyuk hata yapmis olur cunku kaos ortami var oda bunun farkinda..
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• bence gidip bülent uygunu getirecekler
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• kaptan kim olursa olsun sonucta 4 maçllık kaptanlık yapacak. Fatih tekke gelirse ki büyük ihtimal gelecektir. kaptanta Fatih Tekke olur.

Yorum

• hocamız şenol güneş kaptanımız gelirse fatih tekke gelmezse umut bulut yada tayfun olabilir

Yorum

• Fatih Terim rüyalarıma giriyor

Yorum

• ben yeni hocayi ve kaptani degilde ,,, yeni yonetimin kim oldugunu bilmek istiyorum..beceriksizleri daha gormek istemiyorum
                    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• hoca kim olursa olsun sabredilmeli böyle 2 3 ayda bir hoca göndererek bizden hiç bir şey olmaz.geçen sene 3 ya da 4 hoca degiştiren gençlerbirliginden ne farkımız kalıcak?
                      kaptan ise en iyi oynayan mücadele eden degil takımı en iyi yönetebilecek takımda saygı duyulacak biri olmalı...
                      TRABZONSPOR

Yorum

• şenol güneşi getireceksin 5 yıllık sözleşme kimi istiyor kimleri istemiyorsa bi dahaki sene için kuracaksın kadroyu sonra yapılacak tek şey kalıyor sabır bak sonra nasıl geliyor şampiyonluk
                        YOU WİLL NEVER WALK ALONE!!!

Yorum

• Ersun Yanal ın baslattıgı yapılanmanın bir anda yok edılmesınden sonra yenıden baslamak ıcın tek cozum yolu var.O da ;

Bülent Uygun -Teknik Direktor
                          Şenol Gunes - Sportif Direktor

Zaten en son geldıgınde hayal ettıgı konum buydu.Sahada olan ısler Bulent Uygun`a ait olacak onun dısında yenıden yapılanma transferler, gidecek kalacaklar vs... butun sorumluluklar Senol Gunes e verılecek.

Baska mantıklı bır cozum goremıyorum.

Yorum

• İlk olarak cavenaghi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ersun Yanal ın baslattıgı yapılanmanın bir anda yok edılmesınden sonra yenıden baslamak ıcın tek cozum yolu var.O da ;

Bülent Uygun -Teknik Direktor
                            Şenol Gunes - Sportif Direktor

Zaten en son geldıgınde hayal ettıgı konum buydu.Sahada olan ısler Bulent Uygun`a ait olacak onun dısında yenıden yapılanma transferler, gidecek kalacaklar vs... butun sorumluluklar Senol Gunes e verılecek.

Baska mantıklı bır cozum goremıyorum.
                            bülent uygunun en büyük özelliği transfer konusunda çok isabetli olmasıydı.yoksa taktik anlamında bülent uygunun diğer yerli teknik direktörlere göre başka bir artısı yok bence
                            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Bence Bülent Uygun Şenol Güneş'ten de daha iyi bir tercih olabilir.Sivasspor'u iki sene kafaya oynatmak az bir iş değildir.

Yorum

• Şenol Güneş bir efsanedir.Bize başkalarının faydası olmaz yalnız unutulmamalıdır ki bu takımda oynayan veya esame listesine dahi yazılmayan futbolcuların derhal Trabzonu terk etmeleri gerekir.Yenilebilirsin ama asla ezilmeyeceksin.Formayı hak etmeyen 22 futbolcu var.Colman ve Alanzio haricinde herkesi yollayabilirsin.Trabzon forması asildir.Onu sırtında taşımak asalet ve gurur ister.Sahada futbol oynayacaksın kordonda gezer gibi gezmeyeceksin.Şenol Güneş ile yapılacak uzun vadeli bir anlaşmaya gerek var.İdari olarak yeniden yapılanmalı ve ziyniyet devrimi yapmalıyız.:meşale1:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim