Bu takımın kaptanı bence Selçuk olmalı... Hoca nasıl olsa birini uydururlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bence de öyle...İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımın kaptanı bence Selçuk olmalı... Hoca nasıl olsa birini uydururlar...bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Şu an takımda kaptan özelliği olan kimse yok FATİH TEKKE transferiyle yeni kaptanımız o olmalı kaleye de korkak olmadan Onur'u sokmalıyız t.d de kesinlikle senol gunes olmalı ama sabır sabır sabır.... we stoper de giray la ceyhun tjikuzu geri kazanılmalı cnki oynatıcak adam yok ara transfer donemine kadar sabretmeliyiz we yonetimin istifa etmesi gerekir
Yorum
-
Bence de. En azından giderken arkasından üzülmeyiz.İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Bülent Uygun Şenol Güneş'ten de daha iyi bir tercih olabilir.Sivasspor'u iki sene kafaya oynatmak az bir iş değildir.
Ne günlere kaldık, hoca daha gelmeden gidişini konuşuyoruz..Özkan SÜMER
Yorum
-
Beyler Şenol Güneş bu takıma gelmez
Allah aşkına soruyorum size gelmesi mantıklı mı ????
Haftalar boyu ben herzaman uykusuz kaldım Bir sevgili gibi ben hep adını sayıkladım Elimizde emanet kalplerimizde hep sen varsın Trabzonspor sen benim biricik aşkımsın...
Yorum
-
takımda en iyi kaptanlık yapacak kişi egemendi nasıl neden kadro dışı kaldı bilmiyorum vede anlamıyorum tabiki bizim bilmediğimiz bişeyler vardır ama sadece dışarıdan görünen bu arkadaşlar.egemen takımın hakkını arıyodu sahada.yanlış kararlarda hakemle konuşuyordu arkadaşlarını motive ediyodu.
söylenecek okadar şey varki....sadece kaptanlık konusu değil
Yorum
-
Son yılda Mantıklı hangi hamlemizi gördün de mantık arıyorsun ...İlk olarak legolas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler Şenol Güneş bu takıma gelmez
Gelir tanzimat vermeden göndeririz gelen gidiyo bari tanzimatsız gönderelim karlı iştir ...
Yorum
-
Eğer Şu kaos ortamına Şenol Güneş Gelirse ben Onun aklından şüphe ederim.
Takımı Bozun Bozmak yetmez bitirin Şenol Güneş gel Enkaz kaldır.
Şenol Güneş Enkaz kaldırma Görevlisimi.
Takımı Yönlendiren Serdar Baliler konuşsun
Özkan Sümer Konuşsun,
Nerdeler Bu efsane beylerSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Trabzonluda mantik aranmaz...İlk olarak legolas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler Şenol Güneş bu takıma gelmez
Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum