Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    en az mevcut yonetımın yaptgını yapabilirler..
    hayır sana katılmıyorum kardeşim..emin ol fazlasını yaparlar..zaten trübün baskısınada alışkınlar

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yanyana iki kelimeyi dogru durust getiremeyen, uc dakikalik konusmasinda Turkce'yi katledebilen Umut Bulut mu?
      insanları konuşmaları ile değerlendirmek yanlıştır...ALLAHtan gelen bir olaydır düzgün konuşabilme..bu yüzden kaptanlığa layık olmadığını düşünürsen yanlış düşünürsün kardeşim..kaptanlık yapacak vasıf yok de amenna

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oyunun her bolgesinde yardimci olan Selcuk kaptan olmali.

Senol Guneside tekrar harcamiyalim. Takimin basina Ahmet hoca gelsin.
        selçuk kendine yardım edemiyor ki)

Yorum

• ne hocası kaptanı ya... yeni golcülerimiz kim olacak bunu sormamız gerek... hocaların kaptanların peşinde vakit harcamaya bayılıyoruz... mourinho gelse ne olacak şu takıma hadi bunu cevaplayın???

Yorum

• Ben Şenol Hoca'nın gelmesi taraftarıyım.Ancak kendi memleketinde basitçe harcanacaksa gelmesin derim.Eğerki Şenol Hoca gelirse tüm taraftaların sabır ve sukunetle destek olmaları gerekir.Kaptan olacak şahısda takımı çevirebilecek,sözünü geçirebilecek,sorumlulukları üstlenecek,gerektiğinde sahadaki oyuncuyu yönetime karşı savunabilecek,birşeyler kötü gittiğinde oyuncuları uyararak kendine getirebilecek biri olmalı.Yani takımın büyük abisi olabilmeli.
            Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Egemen korkmaz

Yorum

• İlk olarak bocek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne hocası kaptanı ya... yeni golcülerimiz kim olacak bunu sormamız gerek... hocaların kaptanların peşinde vakit harcamaya bayılıyoruz... mourinho gelse ne olacak şu takıma hadi bunu cevaplayın???
                ne kızıyon ya....yeni golcümüz hasan ahmet sarı

Yorum

• İlk olarak ozayarda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne kızıyon ya....yeni golcümüz hasan ahmet sarı
                  oynasın o çocuk oynasın, diğer 2si oynamasında...

Yorum

• bilmiyorum yazıldımı ama yeni gördüm tv de (CNN TURK)

şenol güneş istekli değil diye

haydi bakalım

bülent uygunun adı geçtimi hiç forumda

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bilmiyorum yazıldımı ama yeni gördüm tv de (CNN TURK)

haydi bakalım

bülent uygunmu ıyyy..bross geri gelsin o zaman

sen cnn türk bakmaa..http://www.internetspor.com/senol-gu...news18405.html

Şenol Güneş'ten Trabzon'a yeşil ışık!
                      23 Kasım 2009 Pazartesi 13:38
                      Şenol Güneş, ''Trabzonspor'un bana ihtiyacı var mı, başka hoca bulunabilir mi? Bulunamazsa o zaman değerlendiririz'' dedi.

Güney Kore'nin FC Seul Takımı'nı çalıştıran milli takımlar ve Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş, ''Trabzonspor'un bana ihtiyacı var mı, başka hoca bulunabilir mi? Bulunamazsa o zaman değerlendiririz'' dedi.

Kulüp başkanı Sadri Şener'in, Kasımpaşa yenilgisi sonrası teknik direktör Hugo Broos ile yolların ayrılacağını açıklamasının ardından gözler, en büyük aday olan Şenol Güneş'e verildi.

Kore'de bulunan Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Şener'in açıklamalarını internetten okuduğunu belirterek, ''Henüz görüşmedik. Dün oldu gelişmeler. Hoca ayrılmış galiba. Sözleşmem ay sonunda bitiyor. Buradan henüz ayrılmadım, ama ayrılmak için Kore kulübüyle yarın, öbürgün görüşmem gerekiyor. Ondan sonra bakacağız'' dedi.

Geçen sezon sonunda Seul Kulübü'ne, ''Trabzonspor beni istiyor'' dediğinde, kulübünün buna izin vermediğini dile getiren Güneş, ''O dönemde sözleşmem sürüyordu, olmamıştı. Trabzonspor'a, ayrılamayacağımı söylemiştim. Trabzonspor'un, hocası olur, işler iyi giderse zaten bir sorun yok demiştim. Ben Trabzonspor'un iyi olmasını isterim. Trabzonspor çaresiz olduğu zaman elimizden geleni yaparız diye konuşmuştuk. Sezon başında düşüncem aralık ayından sonra 6 ay dinlenip, yaz sezonu çalışmaktı. Ama Trabzonspor olayına ne yapabiliriz onu bilmiyorum. Tekrar dikkate alıp Trabzonspor'da ihtiyaç var mıdır, yoksa başka hoca bulunabilir mi? Bulunamazsa o zaman değerlendiririz.''

Her zaman Trabzonspor'un iyi olmasını istediğini anlatan Güneş, ''Trabzonspor, benim için farklı. Kentimin takımı. Futbol oynadığım yer. Bu konuda yeni bir konuşma yapmadık. Konuşursak gerekli açıklamayı yaparım. Hoca daha Trabzonspor'dan yeni ayrıldı. Benim de burada maçlarım yeni bitti. Mukavelem bitti, serbest kalıyorum. Trabzonspor isteği şartlara bakarız. Trabzonspor'un hoca bulabilme şansı varsa bulmasını isterim. Bulamazsa da bakarız'' diye konuştu.

Güneş, Hugo Broos'un ayrılmasının üzücü olduğu belirterek, ''Keşke devam etseydi. Ama Trabzonspor çaresiz değil. Öyle veya böyle hocası olacak. Ben mi olurum, başkası mı bilemiyorum'' dedi.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bilmiyorum yazıldımı ama yeni gördüm tv de (CNN TURK)

haydi bakalım

kim boştaysa adı geçecek artık...

Yorum

• dün fox ta adı geçti b.uygunun anlaşıldı falan diye ama şenol hoca olmazsa bu dirayetsiz yönetim bülent uygunu alır bence..

Yorum

• bu arada fbeklenilen gelişme http://www.internetspor.com/trabzons...news18427.html

Yorum

• Kaptanın kim olacağı,şu an TS için en önemsiz konulardan biri. Asıl önemli olan TS'un ne olacağı !
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• ünal olmaz ya

bırakın bu işleri

yönetim gitsin artık saçma sapan kararlar veriliyo

uzun süreli değildir inşallah

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim