Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hataları var evet ama herkesin aksine, kalsın diyorum.
    Sahip çıkılması gereken gun,bugün. Bana kızanlar da olacak evet ama.En baştaki gitmedikçe ne hocalar ve futbolcular hiç birinin gitmesi çözüm değil.
    En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 08.03.2025, 23:45.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hataları var evet ama herkesin aksine, kalsın diyorum.
      Sahip çıkılması gereken gun,bugün. Bana kızanlar da olacak evet ama.En baştaki gitmedikçe ne hocalar ve futbolcular hiç birinin gitmesi çözüm değil.
      Yok hocam kim niye kızsın size. Aynen katılıyorum hatta el artırıyorum. Ozan forvet hüseyin sağ açık ve özellikle draguş denenmeli. Visça zaten söylemiyorum katkısını. Mendy ile okay ikilisinde ısrar edilmeli. Hoca müthiş oynatıyor 23 şut çekmişiz daha ne olsun bazen olmuyor işte. Hoca özür diledi ne yapsın başka?

Yorum

Ben de aynı fikirdeyim , 4-1 kazansak oooo takım iyi yazılacaktı.

Yorum

ben de aynı dusuncedeyim. Rakip 2 tane isabetli şut çekti gol oldu. Ama hataları da var. Mendy yi çıkarıp ozanı almak da getcekten o k saçmaydı. Ozanın geçmişte sağ ek oynadigi çok maç var. Hüseyin Türkmen yerine ozan ile baslamaliydi bence. Stoperde serdar saatçi ile Ali Şahin iicn adamlar yokmuş gibi davranıyor. Madem adamlar bu kadar kotu devre arası yollasaydin. Altyapıdan oyuncu koysaydin kulübeye. Neyse adam halen daha takımdaki oyuncularla ilgili eksik bilgileri var.

Hava bir de avcı diyenler neyin kafasını yasiyor. Adamın begenemyip gönderdiği Yusuf sarı ile Taha altikardes bizden sonra milli takim yaptı. Bizde Avcı ile leş atan Nicolas pepe Villareal ile çılgın atıyor. Kaç tane adam aldırdı bize çoğu fos çıktı ve de bir tane bile satıp para kazandığımız oyuncu olmadı. Son dönemlerde açıklamaları da felaketti. Yok turkiyeye dikine oyunu ben getirdim, yok en çok genç oyuncu oynatan hoca benim, yok teknik fiziğe yener falan. Maç kaybettiğimiz gunlerde bile takıma bolca izin veriyordu. Kaybettiğimiz maç sonlarında gülerek röportaj veriyordu. Şampiyon olduk bir tane takım oyuncularımıza teklif yapmadı. Bu Araplar vardı sanırım Djaniny ye teklif yapmışlardı. Görevden ayrıldı yine açıklamaları faul yok fener işi olmayınca ikinci kez Trabzon'a gittim. Yok besiktas mi Trabzon mu tabiki Beşiktaş falan. Adamın bi aramıza sovmedigi kaldı. Kendini Trabzon şehri, takımı ve camiasından üstün görüyor. Adamla beraber rakibe 4 - 5 gol attigimiz maç bile hatırlamıyorum. Takımı 3. yaptığı sezonda bile Bjelica aynı fiksturde kendisinden daha fazla puan toplamıştı ve de o sezon yani geçen sezon ilk 10 daki bütün tskimlara yenilmisti. Tesadüf eseri 3. sıraya yerleşmiştir çünkü iki maç üst üste kazanmisligimiz yoktu ve kupada Beşiktaş maçında taraftarı çileden çıkarmıştı.

Maç ozeti
          En son jpositve tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 05:32.

Yorum

• Ya insan hicmi utanmaz cocuklari. Yaşında torunlarin Yaşında insanlardan hareket yemeye ya istifa et git torunlarini sev git yaylaya temiz havalar al kazandığın bu kadar paralari harca toprağa goturemiyeceksi. Ne olur istifa et en kibarcasi zada defol git
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Şenol güneşle 1 ileri, 1 geri gidersin. Daha fazlası değil. Bu akşam hatayı yenerdik, var yani TFF ( iho) müdahale etmeseydi. Ama mesele hatayi yenmek degilki.
              Şenol gunesin oyuncularla ve traftarla bağı kopmus durumda.
              Kalması daha kötü olacak, daha da kötü ayrılacak. Ya t.kupasi yarı fianl maçı ya da başka bir maçta. Dikiş tutmaz artık.
              Zaten senol güneşin son milli takim ve son bjk macerası da kötü bitmişti , artık devri kapanmış, bunu tamamen öğrenmiş olduk.
              Yani senolde hatayı yensen ne olur , yenilsen ne olur. Senolla bu saatten sonra özel bir başarı yakalama şansın sıfırdır.

Yorum

• Aynen denilen oldu. Senolla yapilanma olmaz. Eskiden kaliteli takım verirsen eline birşeyler yapardı. Ama artık kaliteli ile yapamayacak seviyelere düşmüş. Oyunculara artık dokunamiyor, sürekli oyuncuları basın önünde eleştirerek daha da kötü olmasini sağlıyor .

Yorum

• Ligin en kötü hocası
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ligin en kötü hocası
                    Ligin en yaşlısı morinhodan 10 yaş daha yaşlı bir bunak. Futbol felsefesinin bittiğinin farkında olmayan koca bir çürümüş zihniyet. Ligin yaş ortalaması muhtemelen 45 ve bu ortalamanın dedesi konumunda kendisi. Neden bu fakir ve köhne taktik ve oyun anlayışı ile devam ediyoruz? Rezil bir camiamız var bu camiadan utanmaya başladım. Bu camianın büyüklerinden ve bu camiayı koruduğunu ve yücelttiğini sanan zihniyetten utanıyorum. Diktatörlüğe evrilen başarısız bir başkan ve kişisel menfaat üzerine tekkeyi getirmeyen yönetim. Hepsinin abv. En başta kulübü sahipsiz bırakan trabzonda yaşayan taraftar hepsi sorumlu. Aklı selim bir yönetici veya camia büyüğü çıkıp durumu açıklayacağına, yönetimde güzel bir hanımefendi bize masal okuyor. Yok mu bu camianın sahibi? Şu rezaleti açıklayacak kimse yok mu? Sadece özür dilenerek geçiştirilebiliyor mu?
                    En son acan61 tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 02:04.

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ligin en yaşlısı morinhodan 10 yaş daha yaşlı bir bunak. Futbol felsefesinin bittiğinin farkında olmayan koca bir çürümüş zihniyet. Ligin yaş ortalaması muhtemelen 45 ve bu ortalamanın dedesi konumunda kendisi. Neden bu fakir ve köhne taktik ve oyun anlayışı ile devam ediyoruz? Rezil bir camiamız var bu camiadan utanmaya başladım. Bu camianın büyüklerinden ve bu camiayı koruduğunu ve yücelttiğini sanan zihniyetten utanıyorum. Diktatörlüğe evrilen başarısız bir başkan ve kişisel menfaat üzerine tekkeyi getirmeyen yönetim. Hepsinin abv. En başta kulübü sahipsiz bırakan trabzonda yaşayan taraftar hepsi sorumlu. Aklı selim bir yönetici veya camia büyüğü çıkıp durumu açıklayacağına, yönetimde güzel bir hanımefendi bize masal okuyor. Yok mu bu camianın sahibi? Şu rezaleti açıklayacak kimse yok mu? Sadece özür dilenerek geçiştirilebiliyor mu?
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Zubkov'u dışarı alarak Hataylılardan özür dilemiş olabilir.

Yorum

• İnaanda biraz onur olsa, Kayseri'nin gelişiminden utanır. Biraz şeref olsa, Samsun'un kadrosuyla bulunduğu yere bakıp utanır. Adana Demir bile Beşiktaş'ı yendi, hoca bundan utanmaz, sadece üzülür Beşiktaş'ını yendiler diye. Yenildiği Hatay'ın hocası maç sonunda özgüvenli konuşuyor çünkü belli ki yaptığı işe saygısı var. Bizimki ezik, büzük... Ne kulübe, ne camiaya, ne oyunculara faydası var...
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hocam senin tek sıkıntın kalıbında mikroskobik duran bir yönetimle iş yapman. Şu futbolcuların şu sonuçları alması başka türlü mümkün değil. Bu adamlara siper olacaksan lütfen sen de git, seni çok severim kendine bunu yapma.
                            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                            Özkan Sümer

Yorum

• Dünyanın en iyi yönetimi olsun yine Şenol Güneşle yapılanamayız böyle bir yapılanma hiç olmadı. Gelmesin dedik dinletemedik hala ayılamayanlar var yeter be kardeşim malum parti seçmeni gibisiniz.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim