Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mourinho Yusuf diye birini fenere kazandırdı bu hala Hüseyin diyor u19 da Arda diye birisi var al koy Batagov'un yanına 10 maç oynasa ve iyi çıksa Ahmetcan gibi sezon sonu Avrupa'dan talipleri çıkar güzel para kazandırır.

Futbolla ilgilenen genç ve hırslı, net bir sistemi ve oyun tarzı olan birini antrenör yapmalıyız. Bununla geleceğimiz yok adam aylardır sistem bile oturtamadı.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 5 ay önce basın toplasında altyapı hocalarıyla konuştum, oradan takıma gelecek bir tek Salih var dedi Şenol hoca. Bugün geldiğimiz noktada bu çocuklar Avrupa'da esiyor. 5 ayda sihirli bir dokunuş oldu sanırım.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hüseyin hırslı, çalışıyor, oynamasını istiyorum. Gitse her takımda oynayacak bir oyuncu yeteneğine güveniyorum falan dedi.

Batagov ve Savic varken oynatamam dedi. Bunlara bir şey olduğu an Hüseyin'i 3. alternatif düşünüyor ben bunu anladım.

U19 takımındakilerle ilgili tonla laf etti, güya güzel konuştu; iki dk sonra Hüseyin'e bunları dedi. (Trabzon'da altyapıya bakışı negatif yönde değiştiren, gençlerin önünü tıkayan topçuya)
        Batagov Saviç varken oynatamam dediyse iyi yine
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Demek altyapıdan gelecek oyuncu yok ha?

Yorum

• Şenol Güneş istifa.
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Demek altyapıdan gelecek oyuncu yok ha?

bunlar bizi övmesin... akkoyun'dan emin degilim ama onur tugrul tam bir Trabzon düsmanidir hatirladigim kadariyla... ztn mal mal bakip yalandan kafa sallamasindan belli

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bunlar bizi övmesin... akkoyun'dan emin degilim ama onur tugrul tam bir Trabzon düsmanidir hatirladigim kadariyla... ztn mal mal bakip yalandan kafa sallamasindan belli
                Ben tanımıyorum ikisini de. Söyledikleri doğru mu değil mi ona bakmak lazım aslında. Bu videoda konuşan eleman doğruyu söylüyorsa sorun yok. Avrupa futbolunu yakından takip eden arkadaşlar teyit edebilirlerse iyi olur.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben tanımıyorum ikisini de. Söyledikleri doğru mu değil mi ona bakmak lazım aslında. Bu videoda konuşan eleman doğruyu söylüyorsa sorun yok. Avrupa futbolunu yakından takip eden arkadaşlar teyit edebilirlerse iyi olur.
                  tabi dogruya dogru demek gerek, benimkisi bi genellemeydi, arada uyandirmak iyidir =)

Yorum

• Ben taraftarın bu kadar istemediği birinin zorla tuttuğunu hatırlamıyorum ya sene sonu ya seneye ya da başkanımsı gittiğinde veya bu taraftar uyandığında takımın başında olmayacak. Terimler denizliler ve onun gibi dedeler artık bu tempoyu kaldıramıyorken onların abisi yaşında birini halen neden tutuyoruz?

Yorum

• bırakacağı yok. kovulmalı.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Onuru, şerefi, haysiyeti olan bu gece istifa eder.
                        Futbolcusu oldunuz diye babanızın malı mı lan bu kulüp?
                        Üstüne haketmediğiniz kadar bu kulüp sayesinde zengin oldunuz!
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: images (1).jpeg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 18.6 KB 
Kimlik: 11217906

Yorum

• kendi isteğiyle mi geldi ki kendi isteğiyle gitsin. Demedi mi adam kaç kere ihtiyaç var dediler geldim diye. Nasıl yönetileceğini seçemeyen her güruha müstehaktır bu olanlar.

Yorum

• yuhlama
                              saldırı vb olması gerek
                              Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
                              Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî

Yorum

• I s t i f a

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim