Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devre arasında göndermek istediği Dragus'u dün kurtarıcı olarak oyuna attı. Geldiğinden beri eleştirdiği Cham'a dün kapıyı gösterdi, iki maç sonra ondan takımı kurtarmasını bekler.

Uludağ'ın temiz havasından sonra İstanbul'un kirli havasını soluyunca, böyle dengesizlikler normal.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Küfür etmeden seni artık eleştirebilmem mümkün değil...o yüzden susuyorum ve o başındaki başkan bozuntusuyla birlikte,işe yaramaz oyuncu grubuyla birlikte gideceğiniz günü bekliyorum...

Yorum

• Takımı küme düşürse bile müritleri kendisini eleştirmeyecek. Edit izlemekten beyni erimiş ergen fanları ve damarlarında kan yerine kara lahana çorbası ve mısır ekmeği akan ''yerelci'' ahmaklar olunca böyle olması normal tabi. Deplasmanda 2 puan toplamış, tesislerinde duş bile alınamayan, kaptanının tesislerde ancak kaşar ekmek yiyoruz diye açıklama yaptığı, ligden küme düştüğü kesin olan takıma kendi evinde maç kaybediyorsun ve hala daha ''hozamiz ne yapsun habu oyuncularla, hakemler doğradi bizi'' diye kendisine arka çıkanlar var hala. Allah herkese böyle şans versin, insanın arkasında böyle müritler toplaması özellikle de bu devirde harbiden hayret verici bir şey.

Başkanı, yönetimi, hocası, 1-2 oyuncu hariç oyuncu grubu, hepsi birlikte hayatım boyunca bu kadar soğuduğum başka bir Trabzonspor olmamıştı sanırım. Allah emeği geçenleri bildiği gibi yapsın. Bu rezilliklere tanıklık edip ''kendi adamına'' 2 kelam laf etmeye çekinenleri de aynı şekilde.

Yorum

• Yalanlara da başladın. Şu yaştan sonra düştüğün hallere bak. Kimden öğrendin yalan söylemeyi sözde başkan darbeci donbiliden mi

Yorum

• yaşlandın hoca !
            Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
            Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha önce de dile getirmiştim. Fatih Terim ve Mustafa Denizli kariyerlerini başarısız bir finalle noktalamıştı. Aynı durum Şenol Hoca’nın başına da gelecek gibi duruyor. Her şeyi tadında bırakmak lazım…
              Keşke yanılsaydık. Artık kendilerini mi yenileyemediler günümüz futboluna ayak mı uyduramadılar bilemiyorum ama zirvede bırakmayı bir türlü beceremiyoruz...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Allah rızası için gençleri seyredelim

(UEFA)

Yorum

• "Şenol Güneş Abdullah Avcı gibi koltuğa yapışmaz, başarısız olursa kendiliğinden gider" demişlerdi. Başarısız olmayı geçtim, onu aylar önce oldu zaten. İstifa filan etmedi, hatta zeytinyağı gibi üste çıktı. Üzerine bir ton rezillik, kepazelik daha yaşandı. Yine istifa etmedi, yine zeytinyağı gibi üste çıktı. En son küme düşen takıma kendi sahamızda yenildik. Bunu da yaşadık. Hala istifa etmiyor. Bunun yapamadığını anlaması için daha ne olması gerekiyor? Küme mi düşelim illa?
                  En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 15:44.

Yorum

• 70 yasina gelmis yorunu yaslari insanlardan hakaret yemegi ne cok seviuor defolup istifa etmezi gerekirken o yenilip kufur yemek istiuor.defol defol defol ozani al defol
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bu adam halen istifa etmedi mi? Bu adamin halen istifa etmemesi dünki maglubiyetten daha utanc verici bir olay
                      .

Francesco
                      Totti

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Şenol Güneş Abdullah Avcı gibi koltuğa yapışmaz, başarısız olursa kendiliğinden gider" demişlerdi. Başarısız olmayı geçtim, onu aylar önce oldu zaten. İstifa filan etmedi, hatta zeytinyağı gibi üste çıktı. Üzerine bir ton rezillik, kepazelik daha yaşandı. Yine istifa etmedi, yine zeytinyağı gibi üste çıktı. En son küme düşen takıma kendi sahamızda yenildik. Bunu da yaşadık. Hala istifa etmiyor. Bunun yapamadığını anlaması için daha ne olması gerekiyor? Küme mi düşelim illa?
                        90% haklisin
                        10% eksik niye ? çünkü aslinda dün istifâ eder gibi konustu, geldi geleli en sinir bozmayan konusmasini yapti en azindan istifâ sorusuna cevap verdiginde... yönetim mi zorla tutuyor ne oluyor ne yapiyorlar yoksa hoca biraz gaz almak için blöf mü yapti anlamadim
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          90% haklisin
                          10% eksik niye ? çünkü aslinda dün istifâ eder gibi konustu, geldi geleli en sinir bozmayan konusmasini yapti en azindan istifâ sorusuna cevap verdiginde... yönetim mi zorla tutuyor ne oluyor ne yapiyorlar yoksa hoca biraz gaz almak için blöf mü yapti anlamadim
                          Ben dünkü konuşmasını dinlemediğime göre sen haklısın bu konuda. Hakan Yoloğlu'na göre Şenol Güneş dönemi bitmiş bu arada. 1 saat önce atmış videoyu.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben dünkü konuşmasını dinlemediğime göre sen haklısın bu konuda. Hakan Yoloğlu'na göre Şenol Güneş dönemi bitmiş bu arada. 1 saat önce atmış videoyu.
                            Yologlu diyorsa yalandir kajakha
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Gökhan Erdem de bitti yazmış. Benim için güvenilir kaynaktır.

Yorum

• Hoca değişikliği günü kurtarır, oyuncu grubunun oyuncağı olmamak gerek.
                                3 senedir BJK bunu yaşıyor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim