Şenol Hoca gerçekten bu maçta Trabzonspor'a yakışır futbol oynadınız ve işte istediğimiz Trabzonspor budur.MaşaAllah Şenol Hoca Futbolcular hepinize helal olsun tebrikler...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Son 5-6 haftadır oyun olarak son 3 maçtaki futbolu maçlarda bölüm bölüm oynatıyordu..Jairzinho kardeş de Samsun maçı sonrası buna dikkat çekmişti sanırım.Kendisine de selam olsun.Ama son 3 maçtaki oyun bizim 93'te leekens'in gidişinden sonra takımın başına gelip de iki buçuk sezonda 2 ikincilik ( birisi malum 95-96 sezonu ) bir Türkiye Kupası ve bir cumhurbaşkanlığı iki de başbakanlık kupası kazandırdığı , yine aynı şekilde 04-05 sezonu Ziya Doğan'ın yerine geldikten sonra takıma oynattığı oyun ve son olarak Hugo Broos'un yerine geldikten kısa bir süre sonra Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazandırıp 10-11 sezonundaki şampiyon takıma oynattığı oyunun bana göre aynısı..O dönemlerde de kapılan toplarla direkt kaleye inip bol gollü galibiyetlere sahne olan maçlar kazanıyorduk..Son 3 maçtaki oyunda benim gördüğüm budur.Keşke 96-97 sezonunda , 05-06 sezonuda ve 12-13 sezonunda takımı bırakmasaydı.Bizim Alex Fergusonumuz olurdu.Ama O'na bu takımın başında şampiyonluğu 3 kere yedirmeyen sistem bu sefer inşaallah mağlup olacak .
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 5-6 haftadır oyun olarak son 3 maçtaki futbolu maçlarda bölüm bölüm oynatıyordu..Jairzinho kardeş de Samsun maçı sonrası buna dikkat çekmişti sanırım.Kendisine de selam olsun.Ama son 3 maçtaki oyun bizim 93'te leekens'in gidişinden sonra takımın başına gelip de iki buçuk sezonda 2 ikincilik ( birisi malum 95-96 sezonu ) bir Türkiye Kupası ve bir cumhurbaşkanlığı iki de başbakanlık kupası kazandırdığı , yine aynı şekilde 04-05 sezonu Ziya Doğan'ın yerine geldikten sonra takıma oynattığı oyun ve son olarak Hugo Broos'un yerine geldikten kısa bir süre sonra Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazandırıp 10-11 sezonundaki şampiyon takıma oynattığı oyunun bana göre aynısı..O dönemlerde de kapılan toplarla direkt kaleye inip bol gollü galibiyetlere sahne olan maçlar kazanıyorduk..Son 3 maçtaki oyunda benim gördüğüm budur.Keşke 96-97 sezonunda , 05-06 sezonuda ve 12-13 sezonunda takımı bırakmasaydı.Bizim Alex Fergusonumuz olurdu.Ama O'na bu takımın başında şampiyonluğu 3 kere yedirmeyen sistem bu sefer inşaallah mağlup olacak .
En büyük destekçilerinden biriyim, forumu az takip eden bilir.
Yönetim nokta atış transferler yaparsa, 2015-2018 Beşiktaş'ını izletir bize.
Şampiyonlukla emekli olması lazım, bunu gerçekten hak ediyor...
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
şenol hoca uzun yıllar takımın başında kalmalı sonuç ne olursa olsun.
Yorum