Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol hoca umarım istikrar sağlar bu takımda..

Yorum

• helal olsun Şenol hocam!
      yolun açık olsun

(UEFA)

Yorum

• istikrarli bir sekilde devam edecegini düsünüyorum. Dünya kupasindada korelerin hem taraftar ve oyuncular olarak cok disiplinli bir topluluk oldugu cabuk anlasiliyordu.

2006 dünya kupasinda maclari almanyada toplanip ekranlardan izledikten sonra "cöplerini" yani su siseleri paket sigara vs. toplayan onca milletler arasinda tek topluluktular.

yolun acik olsun
        -------------------------------------------------------------------
        Şenol Güneş'li Seul tutulmuyor..

Güney Kore'nin FC Seul takımını çalıştıran Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligde 3'te 3 yaparak liderliğe yükseldikten sonra kupada da ilk maçta deplasmanda 1-0 yendikleri Suwon'u bu kez evinde 4-1 yenerek "Yola devam" dedi..

22 Mart 2007, 12:02

Güney Kore Futbol Ligi sezonunun başlamasından hemen önce oynanan kupa maçında Suwon'u deplasmanda 1-0 yenen Güneş'in öğrencileri, dün geceki rövanş maçında da rakiplerini Seul'de 4-1 yenerek saf dışı bıraktı. Maçtan sonra ilgi odağı olan Şenol Güneş, Güney Kore Televizyonu'nun soruları yanıtlarken, ilk dakikadan itibaren oyunun mutlak hakimi olduklarını ve güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Eksikliklerimize rağmen iyi yoldayız" dedi. Bu arada FC Seul'ün elde ettiği başarılar nedeniyle taraftarların ilgisinin giderek arttığı, dünkü maçı da 36 bin kişinin izlediği belirtildi.

puan durumu

En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 23.03.2007, 07:45.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Helal Be Hocam. Şampiyonluk yaşarsınız umarım.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Şenol Hocama güveniyorum,kesin şampiyonuz bu sene,,,,,,
            TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Seul takımının forveti çok hızlı,Şenol Hocam bari orda gözüne çarpanları Trabzona gönder
              Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

son 4-1 lik kupa macinin kisa görüntüleri , goller ,röportaj
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.ajansspor.com/video/seyre...nQyAbWWSDOWLIP

son 4-1 lik kupa macinin kisa görüntüleri , goller ,röportaj

teşekkürler...

helal olsun ŞenoL Hocaya...!

(UEFA)

Yorum

• Tebrikler Şenol Güneş,devamını bekiyorum.
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Tebrikler Türk futbolunun (belki de dünya futbolunun) en beyefendi insanı. Hep dua ettim sana inandım hep de edeceğim. Trabzonspor'un başında olduğun hiçbir maçta da gitmen yönünde eleştiride bulunmadım. Bundan sonra Trabzonspor'a gelmeni istemem çünkü biz sana layık olamadık. Seni hep yıprattık. Kimi zaman kaleciden teknik direktör olmaz dedik, kimi zaman karizması olmayan adamın milli takımda işi ne dedik. Ama başta da dedim ya en başarısız günlerimizde bile seni eleştirmedim. Senin yerin daha iyi yerler. İnşallah Kore'de başlayan çıkışını devam ettirir eğer istiyor olursan daha büyük kulüplere gider göğsümüzü kabartırsın. Yolun açık olsun. Biz sana dua ediyoruz. Senin değerini çok çok sonraları anlayacağız. Halen daha Trabzonspor'un en fazla galibiyet yüzdesine sahip teknik direktörüsün bunu unutma !!!
                      '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• Milli Takım eski teknik direktörü Şenol Güneş, yeni takımında çok mutlu. Akşam Gazetesi'nin 28 Mart 2007 tarihli haberine göre, Türkiye’den ayrı kaldığı süre içerisinde kendisini kimsenin aramadığını söyleyen Güneş, “Kore halkı futbolu seven bir ülke. Burada üst üste aldığımız seri galibiyetler seyirci sayısında bir artışa neden oldu. Altı saatlik saat farkı tabii ki Türkiye’den arayanlar için büyük sorun teşkil ediyor. Kore’de kafam rahat. Burada işler tamamen profesyonel bir şekilde işliyor. Seul kulübü hedefleri olan bir takım. Biz de doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kore ve Türk halkının tarihten kalma birbirlerine sevgi ve saygısı var. Bu da benim işlerimi burada kolaylaştırmaya yetiyor. 2002 Dünya Kupasında Kore’deki var olan yakınlaşmamız aynen devam ediyor” diye konuştu.

"Yemekleri yenmiyor"

Türk mutfağıyla, Kore mutfağının çok farklı olduğunu da vurgulayan Şenol Güneş, “Yemeklerini yiyemiyorum. Buradaki tek sıkıntım da zaten bu” diyor. Güneş, “Binlerce kilometre uzaktayım. Burada özellikle ülkem adına büyük başarılara imza atmak istiyorum. Futbolcu kadromda kaliteli isimler var. Burada maç kadroları bir haftadan önce belirleniyormuş. Ben ise gizli tuttuğum içim eleştirildim. Bu konuyu bana sorduklarında ise ‘İnsan kendi silahını rakibine belli eder mi?’ dediğimde tartışmalar yaşandı ve ardından benim haklı olduğum yorumları yapıldı” dedi.
                        28.03.2007
                        Kaynak : Akşam
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• FC Seoul ingilizce web

video

burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Şenol Güneş'in çalıştırdığı Fc.Seoul takımı, deplasmanda oynadığı müsabakada puan kaybetti.

Reklam
                            Güneş'in Takımı Puan Kaybetti
                            G.Kore liginde bugün oynanan lig müsabakasında Şenol Güneş'in takımı FC.Seoul deplasmanda Gwangju takımıyla karşılaştı.

0-0 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın 90+3 dakikasında FC.Seoul'ün bariz bir penaltısı hakem tarafından verilmedi.

Maç sonunda bir değerlendirme yapan Teknik direktör Şenol Güneş, kaybettikleri iki puanın kendilerini üzdüğünü, beklenen oyunlarını gösteremediklerini ve kendi oyun tempolarının altında oynadıklarını söyledi.

Rakiplerinden iyi takım olduklarını ve kendi oyunlarını gösterememelerine karşın yinede sahadan galip ayrılabilme imlanlarının olduğunu söyleyen Güneş konuşmasına şöyle devam etti, "Rakipten daha iyi takımız, tabiiki daha iyi oynuyoruz, rakibimiz oyunu bozmaya çalışan bir takımdı, top oynamaktan çok bir puan olsun benim olsun mantığıyla zaman geçirmeye çalıştılar, anlayışları buydu, ama rakibe saygı duymak lazım kapasiteleri buydu, buna göre oynadılar ama biz kendi kapasitemizin altında oynadık" dedi.

Güney Kore lig'inde oynadığı 4 maçtan 10 puan alarak lider durumda bulunan FC Seoul Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açıklamalarının tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Moderatöre Bildir Logged
                            TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• haberler için teşekkürler..

(UEFA)

Yorum

• Soul kalesinde halen gol yemedi Helal
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim