Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan Mehmet Ali Yılmaz, Sportif direktör Serdar Bali, Hoca Giray Bulak...
      Bundan kötüsü olmaz.Bütün kötülerin bir araya gelmesinin güzel yanı da bu işte.

En azından sonunda "ne oldi, rengin soldi" deruk....

Bi bizim zihnimizdeki kurgu oluşmadı şu takımda ha...
      Evet haklısın bundan kötüsü mümkün değil olamaz.

Yorum

• Yeni hoca kesin Şenol Güneş olacak ama olmasını zerre istemiyorum.

Trabzonspor büyük bir kulüpse geçmişiyle ve taraftarıyla büyüktür.Kulübün işleyişi yönetilişi saha sonuçları ve günceli asla bir büyük kulüp örneği olmayıp diğer takımlardan farkı yoktur.

Utanın

Yorum

• Dünya Kupası biletini almış Halilodzic'in gelmesi imkansızdır. Mevcut alternatifler ve "gelebilecek" hocalar içinde en iyi ismin Nurullah Sağlam olacağını düşünüyorum. Geçen sezon göze en hoş gelen futbolu Nurullah Sağlam'ın Gaziantepspor'u oynamıştı. Görev aldığı takımlardan ayrılmasının temelinde başarısızlıktan çok yönetimlere karşı dik durması olduğunu düşünüyorum. (Son olarak Denizli'den istifa etme sebebi de başkanın soyunma odasına inip oyuncuları kalaylamasıydı. ) Meslektaşlarının aksine kendini reklam etme, başka bir takım hocasının altını oyma, hatta ispiyonlama gibi hastalıklardan oldukça uzak bir isimdir. Oynattığı takımlarda kadrosuna kattığı çok sayıda genç yetenek mevcuttur. Kendisini şahsen tanımam, ancak basına verdiği demeçlerde oldukça düzgün bir insan profili çizmekte. Belki bizim "Ehl-i İnternet Jön Trabzonsporlu" kardeşlerim burun kıvırabilir (hem ismi de ofsayt ) ama Nurullah Hoca'nın Trabzonspor'a gelmesi oldukça cesur ve yerinde bir hamle olacaktır.

Şenol Hocamız'ın transferinin de şu aşamada hocamızı yıpratmaktan başka bir işe yaramayacağını, takımda ve camiada Şenol "Güneşlik" bir havanın olmadığı kanaatindeyim.

Kaptanlık içinse F.S.T. dışında bir adayım yok. Bu yaşında ağabeylik ile kabadayılık arasındaki ince çizginin ayrımına varmıştır herhalde...
          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• bende vahid halilhodziçi isterim kaptan fatih tekke
            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Yâhû Şenolcular;

Bu köşeye sadece ben mi yazacağım?

Siz de birşeyler karalasanıza. Yazın hocanızın Seoul'deki parlak kariyerini filan.

Haydi...

Kaleminize kuvvet.

.
              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
              -"Burada klima yok mu?"
              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak ozayarda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hey ALLAH'ım ya hala ersun samet diyolar....taraftarı böyle düşünürse yöneticilerden bişey beklemek ahmaklık olur..
                Sen Mourinho veya Capello diyosun galiba... Ya da Bolu ile küme düşen , İstanbulspor'la düşmekten beter olan sevgili Şenol hoca diyorsundur... Okuduğunu anlamaktan aciz, anladığına sabretmekten imtina eden, bu kadar saygı noksanı taraftar varken yönetimden birşey beklemek ahmaklık olur gerçekten... Yani haklısın kardeşim...

Not: Şenol Güneş'in Ersun Yanal'dan teknik manada üstün taraflarını sayar mısın. Bilgilenelim...
                En son Misafir tarafından düzenlendi; 24.11.2009, 23:26.

Yorum

• Adam gibi yönetilecekse takım, Tolunay kafkas gelsin derim. yalansız dolansız bir şekilde olacaksa. yoksa kim gelirse gelsin buna şenol hocada dahil kovulmaya istifaya zorlanmaya mahkumdur

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Esasına bakarsak Halilhodzic bu takıma gelir.

Ama Şuan mümkün değil. Hem bulunduğu takım hem de bizdeki karışıklıklar bunun sebebi.

Ama Halilhodzic'e 5 yıllık sözleşmeyi teklif et transfer yetkisi ver bu takımı Şampiyon yapar.

Benim bu takımı Şampiyon yapabileceğine inandığım tek Hoca.

Yorum

• bence Şenol hoca bu yönetim varken dönmemeli. Çünkü bu yönetim zoru gördüğü anda ilk hocayı harcıyor.
                      Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• UMUT BULUT kaptan hocada yönetim degişip,yeni gelen yönetim ersun yanalı almalı tekrar
                        √ OKAN™ 1987

Yorum

• Bence kaptan Cale olmalı,teknik direktör farketmez ne de olsa birkaç aya değişir.

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dünya Kupası biletini almış Halilodzic'in gelmesi imkansızdır. Mevcut alternatifler ve "gelebilecek" hocalar içinde en iyi ismin Nurullah Sağlam olacağını düşünüyorum. Geçen sezon göze en hoş gelen futbolu Nurullah Sağlam'ın Gaziantepspor'u oynamıştı. Görev aldığı takımlardan ayrılmasının temelinde başarısızlıktan çok yönetimlere karşı dik durması olduğunu düşünüyorum. (Son olarak Denizli'den istifa etme sebebi de başkanın soyunma odasına inip oyuncuları kalaylamasıydı. ) Meslektaşlarının aksine kendini reklam etme, başka bir takım hocasının altını oyma, hatta ispiyonlama gibi hastalıklardan oldukça uzak bir isimdir. Oynattığı takımlarda kadrosuna kattığı çok sayıda genç yetenek mevcuttur. Kendisini şahsen tanımam, ancak basına verdiği demeçlerde oldukça düzgün bir insan profili çizmekte. Belki bizim "Ehl-i İnternet Jön Trabzonsporlu" kardeşlerim burun kıvırabilir (hem ismi de ofsayt ) ama Nurullah Hoca'nın Trabzonspor'a gelmesi oldukça cesur ve yerinde bir hamle olacaktır.

Şenol Hocamız'ın transferinin de şu aşamada hocamızı yıpratmaktan başka bir işe yaramayacağını, takımda ve camiada Şenol "Güneşlik" bir havanın olmadığı kanaatindeyim.

Kaptanlık içinse F.S.T. dışında bir adayım yok. Bu yaşında ağabeylik ile kabadayılık arasındaki ince çizginin ayrımına varmıştır herhalde...
                            Vallahi ne yalan söyliyim,Broos gittiğinde ilk aklıma gelen isimdi...
                            Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• şenol güneş hamsiyi çok sever, kuymağa bayılır, kıymalıyı da çok sever.

Trabzonspor'un başına gelmemesi için bir sebep göremiyorum ben
                              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Şenol Güneş Eskişehirspor maçı için Trabzon'a gelsin.. Maçtan önce sahanın ortasına gelip, taraftarı selamlasın... Bakın görün taraftara nasıl alkışlıyor.. Taraftarın, ŞenolHocanın, başkanın, oyunuların kendine güveni gelir.. Yeni bir sayfa açılır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim