Bjk. Sevem istifa edip gitsin ozan yaptığınla ne farki var ozani al Defol git.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegole sevinmemesi, maç öncesi açıklamaları, maç sonrası açıklamaları. bu gece trabzonspor taraftarının çoğuyla arasındaki bağ kopmuştur. bu dikiş tutmaz. gaziantep maçında olası mağlubiyette yollanır. olmadıysa ilk deplasman mağlubiyetinde kesin gider.
Zaten her deplasman puan kaybı, ama Erdo yollamayacak...
Yorum
-
Taraftarla kopan bağları onarmak gibi bir derdi olmadığı şu maçta ve maçtan sonra yaptıkları/yapmadıklarıyla daha iyi anlaşılmıştır. Bu anlamda zaten kendisinden çok beklentim yoktu da artık iyice kör göze parmak açıklamalarla halâ yaşayan efsane olarak toz konduramayanlara belki "yeni" Ş.G.'i daha iyi anlatabilmiştir. Profesyonel olarak takıma gelir çalıştırır gözüyle baksan hangi kulüp profesyoneli bu tutumuyla taraftarınca hoş karşılanır...
Sanki Ş.G.'in taraftarın gönlünü alması gerekmiyormuş da taraftarın onun gönlünü hoş tutması gerekiyormuş gibi akıl almaz bir durum, bunu anlamlandırmak gerçekten güç.
Rakipleri yoracağına kendi camiasını yoruyor, kendi taraftarına pozitif enerji yükleyeceğine rakip güzellemesi yapıyor toz kondurulmayan efsane(!)
2015'e kadar olduğunu düşündüğümüz kişiyle bu kişi aynı değil.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 16.02.2025, 01:50.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Millet iyice uctu. Bu maca kadar son 4 lig macinda 3 galibyet 1 beraberlik aldik. Ben de besiktas macinda hocanin kararlarinin yanlisi oldugu dusuncesindeyim ama ne bu kovalim asalim keselim.
Adam daha goreve geleli bes bucuk ay oldu. Hem kadroyu kendi kurmadi hem de devre arasi transferleri daha yeni geldi. Iyi ki fatih tekke gelmedi. Bizim sabirsiz taraftar birkac mac kaybetse onu da isitfaya davet ederdiler.
Ayrica avci baba tayfasi da hic umutlanmasin o hikaye bitti. dunya uzerinde hoca kalmasa bile maclara hocasiz cikilir yine de eski kabiz gunlere geri donulmez.
Ozan konusnda da evet adamin var boyle isleri. Zamaninda yattara dururken bu burak kazmasinin ne isi var sag kanatta derdim ama adam kimsenin goremedigi birseyler goruyormus. Besiktasta negredo duruken cenk tosun da israr ediyordu. Haa ozanda oyle bir burak yilmaz olayi olmaz. Yakinda vazgecer o sevdasindan. Herhalde galata macinda iki gol atti diye derbi seviyor bizim kereta diye dusundu.
Ahan da mac ozeti cok mu kotu oynadik yav.
Yorum
-
Bu hocacılık, adamcılık ne zaman biter, belki o zaman bir şeyler düzelmeye başlar.
Yeryüzünde 2 t.d. var A.A. ve Ş.G.. Birini eleştirirsen ocu, diğerini eleştirirsen bucu oluyorsun, bazıları inanmayacak ama ne ocu ne bucu gerçekten sadece Trabzonsporlu olanlar var.
Yapmayın bunu yahu evet A.A.'ya halâ gözü açılmayanlar vardır ama eleştirilerin çoğu haklı ve her eleştiriyi bu perspektiften okuyamazsınız, bunun Trabzonspor'a bir faydası yok.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Acaba 90 dakika sg küfür edilse Ugurcan bjk taraftarina el. Sallasa td ne yapardi. Yaziklar olsun Senol gibi efsaneye, yaziklar olsun sana. Gol atariz sevinmessin seni kaptanina küfür ederler el sallarsin onlara yazikYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Maç bittiğinde Uğurcan a küfür edilirken bjk taraftarını selamladigi söyleniyor. Eğer doğruysa ve ortada onuru gururu şerefi olan bir başkan ve yonetim varsa şu olay kovulma sebebidir.
Bjk de herkesle kavga eden adam bizi rezil ediyor. Emeklisi gelmiş zaten gitsinler genç birini getirip gelecek sezonun hazırlığını yapsınlar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Böyle mi demiş? İki eliyle kartal pençesi de yapmıştır bunu diyen. Şeref ve hakk demek... Arkasından Metin - Ali - Feyyaz anıları... Atakan Kurt gibi "Biraz da Sergen diyelim"...İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVee maçın özeti geldi beyler:
Şenol Güneş :” Biz kaybetmedik, Beşiktaş kazandı.Şerefiyle oynadı hakkıyla kazandı, keşke tüm büyük kulüpler bu niyetle oynasa. Böyle büyük bir takım ve camia karşısında iyi performans sergilediğimizi düşünüyorum.”
Bizim çocuğun oyuncakları var, girdiği kalıbın şeklini alıyor. Vıcık vıcık... Bazı karakterler de öyle.
Biri evimizde beş yiyince "Trabzonspor'un tarihinde bunlar var" der.
Diğeri sinirimizi zıplatmak için rakibi yalar.
İki paralık adamlar işte...
Güneş, Bağdat Caddesi'ne gidince özünü unutmuş, yetmiş yaşındaki adamcağıza hocasının veciz ifadesini hatırlatmak bize düşer:
"Büyük olmak için büyüklerle sevişmeyeceksin, onlarla savaşacaksın!"En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.02.2025, 08:52.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bu adamın geri gelmesini hiç istememiştim.Ama yalan söyleyemem ki madem geldi emekliliği öncesi taraftarla barışmak, efsane olarak hatırlanmak için gerekeni yapar diye düşünüyordum. Bu kısımda çok yanılmışım. Ciddi bir karakter sorunu var. Zaten antrenörlük kısmının çoktan cenazesi kaldırılmış. Berbat futbol, berbat sonuçlar, berbat karakter, berbat açıklamalar. Maalesef kendinisini hiç iyi hatırlamayacağım. Başımızda E.D. gibi biri varken bu “maaşlı elemanı” gönderemeyeceği için mecburen sezon sonuna kadar bizle devam eder."Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
Bu adamdaki karakter sorununu bir örnekle anlatacağım. Alanya'ya karşı oynadığımız kupa maçının 2. yarısında Ozan oyundan çıkınca 3 gol atıp maçı 3-0 kazandık. Sonraki maçta Ozan ilk 11 çıkmadı, Antalya'yı 5-0 yendik. Ozan'sız oynadığımız 1,5 maçta tam 8 gol attık. Peki bu arkadaş ne yaptı sonrasında? Az biraz kredi kazandı ya, hooop Ozan'ı tekrar takıma geri koydu. 2 maç sonra eskiye döndük.İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamın geri gelmesini hiç istememiştim.Ama yalan söyleyemem ki madem geldi emekliliği öncesi taraftarla barışmak, efsane olarak hatırlanmak için gerekeni yapar diye düşünüyordum. Bu kısımda çok yanılmışım. Ciddi bir karakter sorunu var. Zaten antrenörlük kısmının çoktan cenazesi kaldırılmış. Berbat futbol, berbat sonuçlar, berbat karakter, berbat açıklamalar. Maalesef kendinisini hiç iyi hatırlamayacağım. Başımızda E.D. gibi biri varken bu “maaşlı elemanı” gönderemeyeceği için mecburen sezon sonuna kadar bizle devam eder.
Şimdi bu davranışın bir adı var ama onu buraya yazamam. Avcı da böyleydi. Şu takıma düzgün karakterli bir teknik direktör getirmek çok mu zor bir şey acaba?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum