Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takım emin adımlarla gidiyor . heralde kontrollü futbol oynuyorlar ama oynatmayı bilene sorun olmuyor işte ...

Yorum

• Şenol hocanin başarili olmasina çok seviniyorum aman nazar değmesin
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Şenol Güneş fırtınası devam ediyor..

Güney Kore'nin FC Soeul takımını çalıştıran milli takımlar eski teknik direktörü Şenol Güneş, ligdeki 3'üncü maçını da 3 puanla kapattı.

Soeul, ilk hafta hafta evinde oynadığı sezonun ilk maçında Daegu'yu 2-0 yenerken maçı 19 bin kişi izledi. Güneş'in ekibi, geçen hafta da Chunnam deplasmanını 1-0'lık galibiyetle kapatırken, FC Seul şampiyonluğun güçlü adayları arasında gösterilmeye başlandı. Oynadıkları 1 kupa maçını da kazanan FC Seul, dün de evinde sezonun en fazla izleyici toplayan, 26 bin kişinin izlediği maçta Jeju'yu konuk ederken baştan sona baskılı götürdüğü maçı ikinci yarıda attığı tek golle kazandı.

Şenol Güneş maçtan sonra soruları yanıtlarken maçı başından sonuna kadar baskılı götürdüklerini, oyunun tek hakimi olduklarını, bekledikleri gole 2'nci yarıda ulaştıklarını belirtirken, "Bu maçı da kayıpsız kapattığımız için mutluyuz. Bu galibiyeti bizi yalnız bırakmayan ve maç boyunca destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bir futbolcumuz sakatlandı. Çarşamba günü oynayacağımız kupa maçında kadro değişikliğine gidebiliriz. Henüz kadromuz tam oturmadı. İlerleyen haftalar daha iyi olacak" dedi.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kore'nin havasındanmıdır? suyundanmıdır? nedir bilinmez ama bir gerçek varki o da Şenol hoca, Kore topraklarında başarılı oluyor.Acaba diyorum, şu Trabzonspor'un, Kore şubesini açsakta Kore liginde mi oynasak! Turan reis bir üçlü çekse, Kore tribünleri yıkılsa...

Şenol hocam başarılarının devamını diliyorum.Alınmayasın,latife edeyruk...
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• başarılarının devamı diliyoruz hocam ama dikkat bizim ziya oaralar cıkara sonra sakın hocam uzak durun malite uzaman dan sonra sizide malite kurbanı yapmasın... sonu gulun olsun istedim başarılar hocam
            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kore'nin havasındanmıdır? suyundanmıdır? nedir bilinmez ama bir gerçek varki o da Şenol hoca, Kore topraklarında başarılı oluyor.Acaba diyorum, şu Trabzonspor'un, Kore şubesini açsakta Kore liginde mi oynasak! Turan reis bir üçlü çekse, Kore tribünleri yıkılsa...

Şenol hocam başarılarının devamını diliyorum.Alınmayasın,latife edeyruk...
              biz oynasak oynasak bayır fındıklık liginde oynarız

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biz oynasak oynasak bayır fındıklık liginde oynarız
                İyide Kore'de, fundukluk ne gezer?
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• B,z bilemedik kıymetini eller bilir inşallah.Yolun açık olsun Adam Gibi Adam.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İnşallah şampiyon olurlar.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• senin degerini anlamayanlar gurbet eller de iken daha iyi anlarlar insallah

şampiyon olacaklarını ben şimden söylüyom ama futbol bu tabii

Yorum

• İnşallah Şampiyon olurlar..
                        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                        **Latocan**

Yorum

• Şenol Güneş Derbiyi de Kazandı
                          Teknik direktörlüğünü Şenol Güneş’in yaptığı FC Seoul kupada maçında Suwon takımını 4-1 gibi farklı bir skorla yendi.

Kore’de yılın derbisi olarak adlandırılan FC Seoul ve Suwon kupa maçı için bugün karşı karşıya geldiler.

Maçın 6.dakikasında yediği golle 1-0 yenik duruma düşen Seoul, Daha sonra oyuna ağırlığını koyarak 13. dakikada attığı golle eşitliği sağladı. Maçın ilk yarısı bu sonuçla kapandı.

İkinci yarıya daha istekli ve baskılı futbolla çıkan Seoul’lu futbolcular 51. ve 52.dakikalarda peş peşe attıkları iki golle skoru 3-1 e getirdiler. Maçın bu sonuçla biteceği sanılırken 87.dakikada Seoul attığı golle durumu 4-1 yaptı.

Böylece Seoul bu farklı skorlu galibiyetle 3 puanı alan taraf oldu.

Şenol Güneş dünkü basın açıklamasında bu karşılaşmayı Türkiye'deki 4 büyüklerin kendi arasında yaptığı karşılaşmalara benzeterek, bu iki takım arasında önceden beri ezeli rekabetin olduğunu ve sporseverlere iyi bir maç izlettireceklerini söylemişti.

Haber61 olarak Sayın Şenol Güneş'i 4 maçını da kazandıkları için, Türk insanına yaşattığı bu sevinç ve gururdan dolayı tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

haber61.net

Yorum

• Yürüyedur Şenol Hoca!!!Arkandayız...

Yorum

• Bu arada FC Seul'ün elde ettiği başarılar nedeniyle taraftarların ilgisinin giderek arttığı, dünkü maçı da 36 bin kişinin izlediği belirtildi.
                              Kaynak: Milliyet

Maşallah nazar değmesin diyelim.

Yorum

• Tebrikler Şenol Hocam gurur duyuyoruz seninle

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim