Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cyzio hocam, başlığa girerken acaba sizi de görür müyüm diye düşündüm.Aslına bakarsanız pek umudum yoktu, belki başlıkta olabilirsiniz bu olağandır ama Şenol hocaya başarılar dilemeniz beni hayâli sükûta uğrattıTabi tüm bunlar lâtife, anlayışınıza inanarak.ŞG başarılar

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cyzio hocam, başlığa girerken acaba sizi de görür müyüm diye düşündüm.Aslına bakarsanız pek umudum yoktu, belki başlıkta olabilirsiniz bu olağandır ama Şenol hocaya başarılar dilemeniz beni hayâli sükûta uğrattıTabi tüm bunlar lâtife, anlayışınıza inanarak.ŞG başarılar
      Kardeşim Siz Anlamamışsınız Cyzio hocamın Burada ki Başarı Dileme sebebini
      Gerekeni Açıkladım Ne dediler Ne demeliler de

Hiç Bir şey Gizli Kalmasın

Yorum

• Nasıl buranın rating'ini bir anda arttırdım ama?
        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
        -"Burada klima yok mu?"
        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• tebrikler yolun açık olsun hocam

Yorum

• Hepimiz TÜRKÜZ, Hepimiz TRABZONLU;TRABZONSPOR,luyuz,Hepimiz ŞENOL GÜNEŞ.iz....başarılar Hocam,,,,
            TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• şenol güneşin futbol bilgisi çok fazla.kore de başarılı olacağı kesin.inşalah avrupa da bi takımın başına geçer de daha sık görürüz onu

Yorum

• Bu başlığın 'Şenol Güneş Ve Fc Seoul ' Olarak Değişmesini Rica Ediyorum
                Böylece seul takımını da takip etme ve yorum yapma hakkına sahip oluruz

Yorum

• İşte son haber

Şenol Güneş'in başında bulunduğu Fc Seoul takımı dün oynadığı kupa maçında Kwangju takımı ile deplasmanda yaptığı müsabakayı 5-0 gibi farklı bir skorla kazanarak başarılarını devam ettiriyor.

Fc Seoul takımı pazar günü lig maçında Güney Kore liginde 7.sırada bulunan Jeju takımıyla kendi evinde TSİ ile saat 08.00 de karşılaşacak

haber61.net

Yorum

• ayakkabısı gucci değil başarılı olamaz...

Yorum

• goller ve haber ajansspor.com video bölümünde
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• helal olsun ne dıyelım başarılı olur inşallah
                        umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

• Seoul ligde 3'te 3 yaptı. Aman Şenol Hocam. Aynen böyle, devam...
                          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                          -"Burada klima yok mu?"
                          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Seoul ligde 3'te 3 yaptı. Aman Şenol Hocam. Aynen böyle, devam...
                            Hadi yine iyisiniz

Yorum

• Şenol Güneş'in çalıştırdığı FC Seoul takımı bugün G.Kore ligindeki 3. karşılaşmasına çıktı.

Reklam
                              Şenol Güneş 3.Maçını Oynadı
                              Teknik Direktörlüğünü Şenol Güneş'in yaptığı Güney Kore'nin Fc Seoul takımı bugün oynadığı lig karşılaşmasından da galip ayrıldı.

Türkiye saati ile sabah 08:00 da, Jeju takımıyla yaptığı lig karşılaşmasının ilk yarısı golsüz sonuçlanırken, ikinci yarıya hızlı bağlayan FC Seoul takımı maçın 48.dakikasında Joo-young'un attığı golle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın geri kalan süresinde başka gol olmayınca Şenol Güneş'in takımı Seul maçtan 1 ,0 galip ayrıldı,,,başarılar hocam,
                              TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Aynen devam Hocam başarılarının devamını diliyorum inşallah şampiyon yaparsın takımı.
                                İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim