Bu adam toptan anlamıyor...Böyle bi maçta yok süpriz yapıcakmış sonradan bitiricekmiş işi filan...Nası sabrediyorum sövüpte ceza yememek için belli değil...:@
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hugo Broos | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
YazıkLar olsun !
Kurduğun takıma yazıklar olsun...
Hak yediğin için yazıklar olsun...
Hala burda olduğun için yazıklar olsun...
Git..Bari takıma yazık olmasın...#61 Ne oLurdu sanki 1 saat 61 dakika oLsa !
Sana gelmediğim gün bilki Trabzonspor'un maçı vardır gülüm..!!Bir sevdaysa hayatı anLamLı kıLan,En içten duyquLarımLa Trabzon uLan..Varsın o kız sarılmasın bana..Bordo-Mavi atkı yeter boynuma...
Yorum
-
Daha ilk yarıda maçtan soğuttun beni...#61 Ne oLurdu sanki 1 saat 61 dakika oLsa !
Sana gelmediğim gün bilki Trabzonspor'un maçı vardır gülüm..!!Bir sevdaysa hayatı anLamLı kıLan,En içten duyquLarımLa Trabzon uLan..Varsın o kız sarılmasın bana..Bordo-Mavi atkı yeter boynuma...
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Bu adam futboldan anlamıyor."
Zaten bizden başka kimse anlamıyor. En iyisini biz biliyoruz. Gamze'nin dediği gibi, denizde kum, bizde hoca...
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledakika 30 da çift forvete dönsün o zaman futbol izle oke.. ilk yarıda bi hoca maçtan soğuturmu insanı ya sen beğeniyomusun şu futbolu şişirme gs karşısında ezik oynayamaz bu takım tahammül edemem kusura bakmaTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeğenmeyebilirsin. Oynanan futbol benim de hoşuma gitmiyor. Ama "bu adam hoca falan değil" demek terbiyesizliktir bence.ayrıca ben bu adam hoca değildir die işi sölemedim sölememde.
Yorum
-
Bu maçtan sonra Maradona,Pele,Cruyff hatta mezardan George Best çıksın gelsin Hugo Broos'un bana hoca moca olduğunu anlatamaz. Bu kadar seviyemide düşürüyorum. 2-2'ye gelmiş hala tık yok.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bak Teknik direktör nası olunur biliomusun..Bak söliyim bn sana..takım ateşlenmiş maça ortak olmus galibiyet peşindeysen alırsın bi forvet bastırırsın...o tutmadımı bi tne dha ofansif orta saha alırsın hem rakibinde hazır şoktayken bi darbe daha vurusun alırsın maçı...Ama sen ne anlarsın futboldan !#61 Ne oLurdu sanki 1 saat 61 dakika oLsa !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum