Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasaraya karsi alinacak bir maglubiyetle büyük bir Ihtimalle Belcika yollarina düseceksin Hugo Bey.

Icimde yine sana karsi bir acima duygsusu var, hayatinda ilk kez Alanzinho,Yattara ve Engin tarzinda Futbolcularla calismaya "calistin".

Yolun acik olur insallah eger gidersen. Ki ha bugün ha yarin...
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şampiyonluk çok zor demiş hugo efendi.yenilgiyi tükenmişliği 8. haftada kabullenen bi adamla bu taraftarın işi olmaz bu adamı tutan yönetimlede işi olmaz.her sezon istanbuldan kalkıp maçlara gelmeme rağmen bu açıklama beni çok üzdü,o yüzden protesto edip trabzondaki maçlara gitmeyi düşünmüyorum.

hoca şampiyonluk zor dediğinde ligin 8. haftası değil Isparta kampındaydı takım.

ligin 8. haftasında Şampiyonluk şansı sorulduğunda gerçekçi olmalıyız dedi sadece,

anlamak istediğin gibi anlıyorsun, sahi yönetimi, hocayı, Umut Bulut'u, Gökhan Ünal'ı göndermek istiyorsun, bari girde sen oyna.

maçlara gitmezsen çok üzülür takım, aman haa
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bu forumdaki bazı arkadaslar gercekten klübe yönetici olabilir. Cünkü hayatlari hoca göndermek, futbolcu göndermek üzerine yazılarla dolu... 8 hafta da hocanin MR ını ceken arkadaslar, Nostradamus bile bu kadar cabuk cözemezdi hocayi... Bayern Munih in hocası da dandik dimi o zaman?
        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu forumdaki bazı arkadaslar gercekten klübe yönetici olabilir. Cünkü hayatlari hoca göndermek, futbolcu göndermek üzerine yazılarla dolu... 8 hafta da hocanin MR ını ceken arkadaslar, Nostradamus bile bu kadar cabuk cözemezdi hocayi... Bayern Munih in hocası da dandik dimi o zaman?
          sen bakma dostum
          sonra derler 25 senedir şampiyon olamamazlığı neden taraftarda ararsınız diye. aslında bu taraftarında o kadar buyuk suçu var ki
          biz şehircilikten, yerlinin yerlisi mantığından kurtulalım, kulubu dunyaya açalım diyoruz bazılarına kalsa kulubu nasıl atletico bilbao'da bask olmayanlar forma giyemiyor ya bizim takımda da Trabzon'lu dışında forma giymesin dicekler.
          adamın günahı ne?
          bundan öncekiler hem bizi hem kendilerini kandırdı dandik kadrolarla, yöneticilerle şampiyonluk nidaları atarken
          yeni nesilden sadece uygun bu takımı ileriye taşıyabilir.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hoca şampiyonluk zor dediğinde ligin 8. haftası değil Isparta kampındaydı takım.

ligin 8. haftasında Şampiyonluk şansı sorulduğunda gerçekçi olmalıyız dedi sadece,

anlamak istediğin gibi anlıyorsun, sahi yönetimi, hocayı, Umut Bulut'u, Gökhan Ünal'ı göndermek istiyorsun, bari girde sen oyna.

maçlara gitmezsen çok üzülür takım, aman haa
            sen daha benim ne demek istediğimin farkında değilsin küçük trabzonsporlu...
            FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• Hocam utandır bizi.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Hocam yap bize bir güzellik be.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Zorlandığımız Sivasa karşı yaptığı oyuncu değişiklğiyle maçı etkilemiştin hocam aynı şeyi yine bekliyoruz inşallah çıkaracağın kadro yapacağın değişikliklerle maçı kazandırırsın..
                  En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 17.10.2009, 16:12.
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Hocamız, reenkarnasyon diye bir şey varsa, muhtemelen bir önceki hayatında makine mühendisiymiş. Bu kadar mekanik bir futbol anlayışının, kreatif oyunculara bu kadar soğuk bakmasının başka bir izah yok.

Yorum

• kimi oynatirsan oynat ama tayfunla ferhati oynatma hoca ne olur
                      ya keita ferhati calim manyagi eder orda adam genclerbirligi macinda siradan adamlar elek oldu keita mahveder onu orda
                      tayfun bari bu macta ardayi tutsun dicem ama adam tutamiyor gecen sen gorduk perisan oldu
                      bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İnşallah bu maçı alırız sayın hocam
                        En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                        En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Büyük bir ihtimalle, birkac saat sonra baskanin agzindan : "onu hocaya sorun" lafi cikacak.

Sana kizmiyorum hocam. Haytini pragmatik futbola adamis mir insansin. Yavas sade futbolu tercih ediyorsun. Buda Türkiyede pek sökmüyor. Oyuncu degisikliklerin Belcika modeli olsa gerek...

Ama kesinlikle suc sende degil, Samet Aybabaya burun kiviran( Birkac sene öncesini inkar edip), seni sadece Yabancisin diye takimin basina getirenlerde.

Allahtan mütevazi insanlar toplulugu Belcikadansin, yoksa seni nasil sunacaklardi bize merak ediyorum...
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şampiyonluk çok zor demiş hugo efendi.yenilgiyi tükenmişliği 8. haftada kabullenen bi adamla bu taraftarın işi olmaz bu adamı tutan yönetimlede işi olmaz.her sezon istanbuldan kalkıp maçlara gelmeme rağmen bu açıklama beni çok üzdü,o yüzden protesto edip trabzondaki maçlara gitmeyi düşünmüyorum.

okuduğum en yapıcı mesajın. umarım sezon sonuna kadar sözünü tutarsın. türbünler de yokluğunu aramaz oda yeterince bozguncu var zaten.. güzel haberlerin devamını bekliyoruz.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              okuduğum en yapıcı mesajın. umarım sezon sonuna kadar sözünü tutarsın. türbünler de yokluğunu aramaz oda yeterince bozguncu var zaten..
                              güzel haberlerin devamını bekliyoruz.

Güzel,aklı selim taraftarlarımızın olması çok güzel.
                              Eksik olma gerenimo.

Broos hocam seninde Allah yardımcın olsun,giyotine başını koydular gs maçını bekliyorlar,filmin sonu nasıl biter ben kestiriyorum ama inşallah yanılırım.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• hocam bu maçta allah yardımcınız olsun.Yolun açık olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X