Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hugo Broos !
    Ersun Yanal`dan boşalan teknik direktörlük koltugu icin iki ay boşa kürek ceken Yönetimin 6 ay sonra boşamak üzere Muta nikahi kiydigi boş bir teknik direktördür.

Yorum

• Maç berabereyken Serkan gol kaçırdı ve 1 penaltımız verilmdei. Bu durumda hoca neden kazanmaya yakın olan takımı değiştirsin ve bunun neresinde hata var.

Silva o 3. golü yemeseydi her kazanmaaya çok yakındık. Gerçi bu hakemin kazanmamıza izin vereceğini de sanmıyorum.

Ersun Yanal ile geçen yıl GS'ye 3-0 yenildik ama Ersun Yanal gitsin diyen hatırlamıyorum ben.

Ayrıca Ersun Yanal'ın görüşüne göre GS bize bahşetmese biz maçı 2-2'ye getiremzdik ve kazanamazdık. Bu adamın Trabzonspora bakışı bu.
      Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Sahaya Çıkarttığı 11 yanlıştı.

Maç 2-2 ye geldikten sonra rakip üzerimize gelip açık vermeye başladığı anda alanzinhoyu oyuna alsa maçı koparıp alacaktık.Alanzinho stilinde bir oyuncu anca boş alan bulduğunda etkli olur.Maç 4-2 olupta rakip geriye yaslanınca Alanzinhoyu oyuna almanın hangi aklın ürünü olduğunu çok merak ediyorum.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• söylemek istedigim tek sey imzamda yazandir
          Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Gs ye karşı Çalışmadın Sanırım Hocam..

Çok Hata Yaptın Ama Geç Kaldın Yine Hamlelerde..

Olsun Sağlık Olsun..
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Hoca BERBATSIN!
              "53"

Yorum

• Hoca beni Sinir hastasi ettin Hoca....

Basindaki Adnan Senseslige saygi duy cek git!
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Hagi'nin Trabzonspor'u izlemek için stada geldiği söyleniyor TRT'de. Trabzonspor'un yeni TD'si olabilir Hagi. Broos'dan kötü olmaz sanırım. En azından bu ülke futbolunu, futbolcusunu bilen birisi. Broos ve Hagi'den daha iyisi getirilebilirse amenna ama getirelemeyecekse Hagi Broos'dan daha faydalı olabilir.
                  "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Bir defada oyunu oku ya.Yine geç oyuncu değişiklikleri.Bu yaşına geldin ama hala öğrenememişsin bunları.Eğer oyuna müdahale edebilmiş olsaydın şimdi 3 puanı almıştık.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• Ne zaman oyuna müdahele edebilen bir teknik direktöre sahip olacağız bilemiyorum.Benim beğenmediğim Rijkaard Barış-Kewell değişikliğiyle maçı kopardı.Ama bizimki ancak 4-2 den sonra oyunu değiştirmeye çalıştı.Onda da iş işten geçmişti.
                      Colmandante

Yorum

• Neden zamanında değişikliğe gitmezsin be adam!
                        Giresunlu Trabzonsporlular
                        Osman Ağa Torunu!
                        Mês que un clup!
                        25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• Tolga Abinin Hugosu bile raylari degise degise sonuca gidiyo.

Bir kerede su 4 ve 6 Tusunu kullan be adam!
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Oyuna sürdüğü kadro yanlış. Oyuna müdahale çok kötü. 2 - 2'den sonra bile maçı çevirebilir, en azından 1 puanı alabilirdik.
                            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• "Maç 2-2 iken , GS defansı dağılmış haldeyken bir oyuncu değişikliği bize maçı getirir miydi?" diye düşünmüyor değilim...

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Maç 2-2 iken , GS defansı dağılmış haldeyken bir oyuncu değişikliği bize maçı getirir miydi?" diye düşünmüyor değilim...
                                hemde ne bicim getirirdi süleyman ah broos ah yaktin bu maci sen katletin
                                25# Alan Carlos Gomez da Costa
                                Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                                / Rize Ardesenli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X