yok yok seni oraya getirende kabahat
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hugo Broos | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-Takim da ciddi kondisyon eksikligi var. Ilk yariyi zor cikariyouz.
-Futbolcularin istisnasiz hepsinde performans dusuklugu var.
-Ayni sekilde takimda ciddi bir motivasyon eksikligi var.
-Gecen sezondan oturmus bir kadro varken 5. haftaya hala iskelet kadro belli degil.
-Sahada ciddi duzensizlik var. Kimin nerde oynayacagi belli degil.
-Oyuncu degisikliklerinin hic biri olumlu degil.
-Rakip analizlerimiz, sahaya ciktigimiz kadrolar hep hatali.
Neyse bu bize iyi bir ders olur umarim. Gecen sezon takim seviyesini asmis beklentilerin ustunde bir performans sergiliyordu. Turkiye'de herkezin begenisini toplamistim. Fakat bir gurup haric. Biz. Bunun hesabini cekiyoruz simdi.
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazartesi günü yolcudur abbas bağlasan durmaz. Umarım ben yanılırım benim yanılmam içinde uefada turu atlamak ve gelip bursayı bir güzel yenmek gerekir.
Akşam diyorsan yine oldu akşam.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Bizde sandık ki Broos'un yanında Dİyadin çok iyi gider ama herşey tepetaklak oldu.. Şu kadroyu ancak bu kadar verimsiz hale getirebilirlerdi onuda başardılar.. Millet Adnan,T.Doğantez,Ayman'lar la maç alıyor bizde şu kadroyla doğru dürüst pozisyon bulamıyoruz.. pozisyon bulamadığımız gibi dandik dandik golleri de yiyoruz her maç..
Yorum
-
GOLCÜ İSTEMİYORUM DEMEDİM
4 maçta Trabzonspor'un 4 puanı var, Lig'den uzaklaşıldı, UEFA'da ise elendiniz, kendi durumunuzla ilgili bir değerlendirme yapmayı düşünüyor musunuz sorusu üzerine Broos,”Benim durumum ile ilgili bir değerlendirme yapmayı şimdilik düşünmüyorum. Takımda eksiklikler var. Benim ağzımdan forvet istemiyorum diye bir cümle duydunuz mu.Ben forvet istemiyorum demedim” dedi.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
bross'un hocalığından bir şey olmaz samet aybabaya laf edenler şimdi bros faciası ile mutlu olsunlar, adamın ne bir sistemi var ne bir oyuncu seçimi var gabriç iki haftadır yerinde oynatılmıyor.
bu nasıl bir oyun anlayışı ilk yarı son derece iyi oynayan barış ve selçuğu kesmesinin ne anlamı vardı hala anlamış değilim
bir an önce bu adamdan kurtulmalıyız
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum