Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yok yok seni oraya getirende kabahat
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Bu adam bizimle dalga geçiyor. Tayfun'da ne buluyor bu adam onu anlayamıyorum. alanzinho'yu Tribüne yollamak da ne demek arkadaş. Yahu oyunu kim ileriye taşıyacak. Her zaman Colman'ın ayağına mı bakacak bu takım?
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bence sadece Broos değil; yardımcılarıda biraz rüyadalar.
        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• -Takim da ciddi kondisyon eksikligi var. Ilk yariyi zor cikariyouz.
          -Futbolcularin istisnasiz hepsinde performans dusuklugu var.
          -Ayni sekilde takimda ciddi bir motivasyon eksikligi var.
          -Gecen sezondan oturmus bir kadro varken 5. haftaya hala iskelet kadro belli degil.
          -Sahada ciddi duzensizlik var. Kimin nerde oynayacagi belli degil.
          -Oyuncu degisikliklerinin hic biri olumlu degil.
          -Rakip analizlerimiz, sahaya ciktigimiz kadrolar hep hatali.

Neyse bu bize iyi bir ders olur umarim. Gecen sezon takim seviyesini asmis beklentilerin ustunde bir performans sergiliyordu. Turkiye'de herkezin begenisini toplamistim. Fakat bir gurup haric. Biz. Bunun hesabini cekiyoruz simdi.

Yorum

• Bu Hoca'nın şu andaki Türk hocalarımızdan üstün olduğuna inanmıyorum..Gerçi hazırlık kampından 2 gün önce alınan teknik direktörden ne medet bekliyorsun ki sen Adem?

Yorum

• Ersun Hoca'nın tırnağı olamazsın.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pazartesi günü yolcudur abbas bağlasan durmaz. Umarım ben yanılırım benim yanılmam içinde uefada turu atlamak ve gelip bursayı bir güzel yenmek gerekir.
                Haydi Abbas vakiiiiiiiit tamam,

Akşam diyorsan yine oldu akşam.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bizde sandık ki Broos'un yanında Dİyadin çok iyi gider ama herşey tepetaklak oldu.. Şu kadroyu ancak bu kadar verimsiz hale getirebilirlerdi onuda başardılar.. Millet Adnan,T.Doğantez,Ayman'lar la maç alıyor bizde şu kadroyla doğru dürüst pozisyon bulamıyoruz.. pozisyon bulamadığımız gibi dandik dandik golleri de yiyoruz her maç..

Yorum

• Sola adam al dedin aldılar.Peki niye sağda oynatıyorsun?Anlamak mümkün değil.Çıldırıcam.
                    Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                    K.ATATÜRK

Yorum

• Hoca Büyük Oynuyorsun Büyük..

Bu Oyunlar Sonunu Hazırlayacak..
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• GOLCÜ İSTEMİYORUM DEMEDİM

4 maçta Trabzonspor'un 4 puanı var, Lig'den uzaklaşıldı, UEFA'da ise elendiniz, kendi durumunuzla ilgili bir değerlendirme yapmayı düşünüyor musunuz sorusu üzerine Broos,”Benim durumum ile ilgili bir değerlendirme yapmayı şimdilik düşünmüyorum. Takımda eksiklikler var. Benim ağzımdan forvet istemiyorum diye bir cümle duydunuz mu.Ben forvet istemiyorum demedim” dedi.
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Bu adam hoca öylemi?Allahım bıktık usandık artık her sene oynanan tiyatrodan

Yorum

• bross'un hocalığından bir şey olmaz samet aybabaya laf edenler şimdi bros faciası ile mutlu olsunlar, adamın ne bir sistemi var ne bir oyuncu seçimi var gabriç iki haftadır yerinde oynatılmıyor.

bu nasıl bir oyun anlayışı ilk yarı son derece iyi oynayan barış ve selçuğu kesmesinin ne anlamı vardı hala anlamış değilim

bir an önce bu adamdan kurtulmalıyız

Yorum

• ahmet özen le devam edecektik ocakta şenol güneşi getirecektik, çok büyük hata yaptık... gitti bir yıl daha, hasret uzadı 1 yıl daha...
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sizce Ahmet Özen 4 maçımızın 4'ünü de almazmıydı ?

Belki Avrupa tecrübesi olmadığı için Toulouse'ye elenirdik ki zaten elendik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X