Maçta satılma falan yok futbolcular bilerek ve isteyerek oynamadılar..!
Bende onu demek istedim futbolcular maçta bilerek oynamadı bunların başında gökhan-egemen-tony-selçuk geliyor Hemen hemen hepsi karışmış sadece alanzinhoya söylememişler galiba biraz çırpındı
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Son oynadığımız Kasımpaşa maçının ardından yaşanan gelişmeler üzerine yönetim kurulumuz tarafından bir açıklama yapıldı.
Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Sezon başından beri takımımızı çalıştıran Teknik Direktörümüz Hugo Broos’un gerek şehrimizin gerekse de ülkemizin şartlarına uyum konusunda çektiği sıkıntılar ve alınan başarısız sonuçlar nedeniyle karşılıklı görüşmeler neticesinde görevden alınmıştır. Yönetim kurulumuz kulübümüzde görev yapacak en uygun teknik direktörün belirlenmesi doğrultusunda arayışlarına başlamış olup, kısa sürede bu konuyu çözüme kavuşturmayı planlamaktadır. Yine kurulumuzca söz konusu ara dönemde şuandaki mevcut görevi ve sorumluluğu gereği Ünal Karaman’ın takımı hazırlaması yönünde karar alınmıştır.
Bu arada yapılan değerlendirme sonucunda takıma katkıları açısından büyük beklenti içerisinde olduğumuz oyuncularımız Egemen Korkmaz, Rigobert Song, Tony Sylva, Gökhan Ünal ve Engin Baytar’ın sezon başından beri ve özellikle de son maçtaki formsuzlukları sebebiyle bir süre özel çalışmaları uygun görülmüştür. Bu oyuncularımızın eski performanslarını kazanarak yeniden takıma katkı sağlaması yönündeki beklentimiz sürmektedir. Alınan karar gereğince gündeme gelen kaptanlık konusu ve kadrodan ayrı çalışacak olan oyuncular hakkındaki nihai karar yeni göreve başlayacak olan teknik direktörün tasarrufuna bırakılacaktır. Kamuoyuna duyurulur”
Resmi Site
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Halilhodziç gibi Hugo Broos da iyi bir teknik direktördü, iyi bir kariyeri vardı. Ama ne varsa Trabzonspor'a gelene bir haller oluyor. Adam gittiği her takımda şampiyon veya kupa sahibi veya milli takımlarda başarılı oluyor. Ama Trabzonspor'a gelince başarısız sonuçlar. Yahu bunların hiç biri tesadüf değil. Sorunu artık birileri kendinde aramalı. Hocayı eleştirdik eleştirdik. Ne olacak Şenol Hoca gelince bir şey değişecek? Ya da Ahmet Özen gelse bir şey mi değişecek? Bir Mourinho gelse bir şey mi değişecek? Hayır, eğer bir takımın parası yoksa o takımda bir ruh yoksa, sonuç nedense hep hocaya patlıyor, cezayı teknik direktör ödüyor. Bu devran böyle devam ederse Trabzonspor değil 26 yıl, 326 yıl bile geçse şampiyonluk göremez. Zararın neresinden dönülse kardır. Bundan sonra doğru tespit, doğru oyuncu ve teknik direktörler bulunursa bir şeyler değişir.
İnşallah bundan sonraki hayatında burada elde edemediğin başarıyı elde edersin de bazı insanlar suçun hocada olmadığını anlarlar.
En son bestrafer tarafından düzenlendi; 23.11.2009, 19:21.
Bu takımda unutmayacağım ender teknik adamlardansın, yolun açık olsun, seninde başını yiyen futbol bilginleri şimdi göbek atıyordur, bir gün bizlerde göbek atacağız ama o gün bu kan emicilerin uzaklaştığı kulübü rahat bıraktığı gündür.
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Sana kizamiyorum cünki haksizliga gelmeyen yönün beni cok etkiledi...ne ise onu söyledin...hic kivirmadin ve yalan konu$madin...muhakkak bir bildigin vardir dedim...ama Kasimpa$a macinda teknik anlamda cok zayiftin...diger yandan sen gelmeden transfer yapan yönetimde sucu buluyorum...sen geldiginde istedigin sadece tek oyuncuyu aldilar...o da ayip olmasin diyedir herhalde
Yorum