İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hugo Broos | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sene gs ve fb nin kadrolarıda bizden iyidi ama kimse şampiyonluk zor demedi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
Yorum
-
İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse zor demedi evet ama geçen sene iyi bir başlangıç yaptık ve durum iyiyken herkes destek verdi ama bikaç maç peşpeşe kötü sonuçlar alınınca tribünlerde küfürler istifa sesleri çıkmaya başladı. nasıl bu takım iyiyken bizim takımımızsa destek veriyorsak kötü gidişte de hemen bu teknik direktör bize göre değil yok bu futbolcu trabzonsporun futbolcusu değil demekten vazgeçip elimizi taşın altına koymalıyız. yıkmayı herkes yapar ben de istesem acımasızca eleştirebilirim her futbolcuyu. sonuçta hiçkimse hatasız değil ama sadece eleştirerek her geleni yollayarak futbolcuların hocanın iyi yönlerini görmezden gelip birkaç kötü özelliğini, eksikliğini alıp sürekli yıkıcı eleştiri yaparak nereye varabiliriz. broosun hatasız olduğunu söylemedim söylemem de herkes hata yapabilir. sonuç kötü olunca yanlış oyuncu değişikliği yaptı o yüzden yenildik dendi ben de dedim ama sonuç kötü olmasaydı belki de o hatalar görmezden gelinecekti iki günsonra unutulacaktı. sonuçta suçu sadece broosa yıkmak doğru değil. takımın iskeleti çoğunlukla geçen seneki futbolculardan oluşuyor genelde ama hoca takıma alışkın değil ki hoca takımın başına çok geç geçti. ayrıca her hocanın kendine has bir taktiği vardır futbolcuların da yeni taktiğe uyum süreci var yani takımda bi messi bi etoo bi gerrard olmadığına göre başarı zamanla gelecek birşeydir. teknik direktör önemlidir ama başarı sadece teknik direktörle gelecek birşey değildir. broos olsun şu olsun bu olsun ama şu takımın başına adam gibi biri geçsin (ki bence broos kalmalı) ve 3-4 yıl takımın başında kalsın.komik bir yazı.
FOREVER
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekomik bir yazı.
ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
Yorum
-
konuşmaları hiç hoşuma gitmiyo.. ligin başında şampiyonluk çok zor diyen biriyle devam etmek ne kadar akıllıca sizce? şampiyon olamasak bile o cümleyi telafuz eden bi hocayla ne işi olur yönetimin?? şişirilen istanbul takımları şampiyonluk telafuz ediyoda biz edemiyoruz.. sezon sonu %100 gidicek orası belli..
Yorum
-
İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse zor demedi evet ama geçen sene iyi bir başlangıç yaptık ve durum iyiyken herkes destek verdi ama bikaç maç peşpeşe kötü sonuçlar alınınca tribünlerde küfürler istifa sesleri çıkmaya başladı. nasıl bu takım iyiyken bizim takımımızsa destek veriyorsak kötü gidişte de hemen bu teknik direktör bize göre değil yok bu futbolcu trabzonsporun futbolcusu değil demekten vazgeçip elimizi taşın altına koymalıyız. yıkmayı herkes yapar ben de istesem acımasızca eleştirebilirim her futbolcuyu. sonuçta hiçkimse hatasız değil ama sadece eleştirerek her geleni yollayarak futbolcuların hocanın iyi yönlerini görmezden gelip birkaç kötü özelliğini, eksikliğini alıp sürekli yıkıcı eleştiri yaparak nereye varabiliriz. broosun hatasız olduğunu söylemedim söylemem de herkes hata yapabilir. sonuç kötü olunca yanlış oyuncu değişikliği yaptı o yüzden yenildik dendi ben de dedim ama sonuç kötü olmasaydı belki de o hatalar görmezden gelinecekti iki günsonra unutulacaktı. sonuçta suçu sadece broosa yıkmak doğru değil. takımın iskeleti çoğunlukla geçen seneki futbolculardan oluşuyor genelde ama hoca takıma alışkın değil ki hoca takımın başına çok geç geçti. ayrıca her hocanın kendine has bir taktiği vardır futbolcuların da yeni taktiğe uyum süreci var yani takımda bi messi bi etoo bi gerrard olmadığına göre başarı zamanla gelecek birşeydir. teknik direktör önemlidir ama başarı sadece teknik direktörle gelecek birşey değildir. broos olsun şu olsun bu olsun ama şu takımın başına adam gibi biri geçsin (ki bence broos kalmalı) ve 3-4 yıl takımın başında kalsın.
Güzel tespitler.
Tebrik ediyorum.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse zor demedi evet ama geçen sene iyi bir başlangıç yaptık ve durum iyiyken herkes destek verdi ama bikaç maç peşpeşe kötü sonuçlar alınınca tribünlerde küfürler istifa sesleri çıkmaya başladı. nasıl bu takım iyiyken bizim takımımızsa destek veriyorsak kötü gidişte de hemen bu teknik direktör bize göre değil yok bu futbolcu trabzonsporun futbolcusu değil demekten vazgeçip elimizi taşın altına koymalıyız. yıkmayı herkes yapar ben de istesem acımasızca eleştirebilirim her futbolcuyu. sonuçta hiçkimse hatasız değil ama sadece eleştirerek her geleni yollayarak futbolcuların hocanın iyi yönlerini görmezden gelip birkaç kötü özelliğini, eksikliğini alıp sürekli yıkıcı eleştiri yaparak nereye varabiliriz. broosun hatasız olduğunu söylemedim söylemem de herkes hata yapabilir. sonuç kötü olunca yanlış oyuncu değişikliği yaptı o yüzden yenildik dendi ben de dedim ama sonuç kötü olmasaydı belki de o hatalar görmezden gelinecekti iki günsonra unutulacaktı. sonuçta suçu sadece broosa yıkmak doğru değil. takımın iskeleti çoğunlukla geçen seneki futbolculardan oluşuyor genelde ama hoca takıma alışkın değil ki hoca takımın başına çok geç geçti. ayrıca her hocanın kendine has bir taktiği vardır futbolcuların da yeni taktiğe uyum süreci var yani takımda bi messi bi etoo bi gerrard olmadığına göre başarı zamanla gelecek birşeydir. teknik direktör önemlidir ama başarı sadece teknik direktörle gelecek birşey değildir. broos olsun şu olsun bu olsun ama şu takımın başına adam gibi biri geçsin (ki bence broos kalmalı) ve 3-4 yıl takımın başında kalsın.
tebriklerBitsin Artik Bu Çile
Yorum
-
katılan katılmayan herkes sağolsun sonuçta burdaki herkes trabzonsporun başarılı olmasını ister. kimilerimiz fazla duygusal kimilerimiz fazla realist kimilerimiz de bir anda sinirlenip sonra durulan kişileriz. herkes bir değil tabiki görüş ayrılıkları olacak tartışmalar olacak ama bu işi biraz edebiyle yapmaya çalışalım.ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
Yorum
-
İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol gelene kadar buna tahammül edeceğimi sanmıyorum,heran maç sırasında sahaya girip bu adamdan hesap sorabilirim...
Yorum
-
İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol gelene kadar buna tahammül edeceğimi sanmıyorum,heran maç sırasında sahaya girip bu adamdan hesap sorabilirim...Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol gelene kadar buna tahammül edeceğimi sanmıyorum,heran maç sırasında sahaya girip bu adamdan hesap sorabilirim...Hadi eyvallah..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum