Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha 6.haftada TS'u hedefsiz bir takım haline getirdi.

Bu puan kayıplarını telafi etmek imkansız. Yeni teknik direktör arayışları başlamalı.

Yorum

• Ersun yanal gitmeden ben maç falan seyretmiyorum ve destek vermiyorum artik...bitti.

Yorum

• Bırak git .

Yorum

• defol defol defol
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Ziyan olan bu kadronun kalitesine ve takimin iyi havasina uzuluyorum. Fakat en cok kaybolan puanlara uzuluyorum.

Senol ya da Terim bu takimi net sampiyon yapar. Fakat Terim'i bu takimda gormek istemiyorum.

Yorum

• burayada yazayım belki okursun ersun yanal.

castillo'yu oynatmama sebebin nevzat aydın aldığı için mi ? hani özkan doğan'ın twitter'de laf attığı ? ortak mısınız onunla?

çok yanlış sularda yüzüyorsun elinde muazzam bir fırsat varken o sular seni boğar.
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• kulübede 3 defans var hoca farkındamısın
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Linç başlamış biraz geç geldim beyler. Ersun deneme tahtası yaptığı takımı sanıyorum elinde deneyeceği bir nok kalmadı. Haftaya ilk 11 veya sonradan castillo ve onazi ve hatta hubocan olmaması durumunda kastı olarak takımın içine ediyor demektir yok bunları da deneyerek olmuyorsa cenabetlik durumu vardır boy abdesti gerektirir.

Yorum

• Düzenin hocası olmuş üstüste on tane takım düşürse de abileri onu işsiz bırakmaz, bülent uygundan farkı hocalığı çok az daha iyi becermesi.

Yorum

• ersun seviciler, alin ersununuzu...

Yorum

• İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali Koc baskan adayligini acikladi sikebahceye acaba teknik direktor adayı kim acaba ?
                        fındık kadar beynin var onu da abuk subuk komplo teorilerinde harcama

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beğendiğimden değil ama sürekli bir hoca değişiminden bıktığım için istifa istemiyorum. Ama kesinlikle kendine bir çekidüzen vermesi şart!
                          İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hala aynı fikirdeyim. Kendine çekidüzen vermesi konusunda artık yönetimin de bir uyarı da bulunması gerek artık.
                          Artık düzelmeyeceğine ikna oldum. Bu saatten sonra birlikte geçirilen her dakika camianın ayıbı olarak kalacaktır.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Defol artık be
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Artık düzelmeyeceğine ikna oldum. Bu saatten sonra birlikte geçirilen her dakika camianın ayıbı olarak kalacaktır.
                              kendinizi alıntılayacağınıza küfür eden onlarca adama yapmanız gereken şeyi yapın

Yorum

• Aykut'un yeri sağlam değil. Ersun bunu görüyor. Bütün hamleleri buna yönelik. Kovulmak için açık kapı bırakıyor gibi. Ha yarın Aykut bjk'yi devirirse psikolojisi ne hale gelir tartışılır.
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X